Eros82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 50
- Like
- 11.350
- Πόντοι
- 8.236
Γιατί το λες;; μήπως δεν είναι καλός ο συνδυασμος;νομίζω ότι δεν θα δεχτούν!![]()
Γιατί το λες;; μήπως δεν είναι καλός ο συνδυασμος;νομίζω ότι δεν θα δεχτούν!![]()
Θα παει ❤Δεν θα πάει (η κωλοτρυπίδα) διακοπές Σοφάκι????![]()
Δεν την αφηνουνε σε ησυχια αυτην την κωλοτρυπιδαΔεν θα πάει (η κωλοτρυπίδα) διακοπές Σοφάκι????![]()
Επιτέλους μας τα έδειξες φάτσα κάρτα τα βυζάκια σου!!!Goodmorning sunshine ❤
14:30 η ώρα λέω Καλημρα και ευθύνεται η @Sofia_Magic γι' αυτό...
Γυναικάρα είσαι!!!Η εργατιά τον Αύγουστο φαίνεται ❤
'Το κυνηγι μιας κωλοτρυπιδας τον αυγουστο'με τη σοφια ματζικ στον πρωταγωνιστικο ρολο.απο 10/8 στο cine bourdela.Δεν την αφηνουνε σε ησυχια αυτην την κωλοτρυπιδα
Και διακοπές να πάει πάλι θα την κυνηγάνε λολ
Γιολάντα με τις sexy photo'sGood afternoon my loves ❤
Εκεί στο μπάνιο πάνω στο νεροχύτη να σου παίρνω την κωλαρα σουGood afternoon my loves ❤
Τι γίνεται εδώ μέσα; Γιατί δεν μαλώνετε; Τι πάει λάθος;;; Έτσι σας έμαθα εγώ ;;;;
Δες τα μηνύματα σουΚαλησπέρα σου γλυκό μου κορίτσι.
![]()
Είσαι όαση στην έρημο ...
Θες να τσακωθουμε και μετά αφού τα βρούμε να μιλήσουν τα κορμιά;Τι γίνεται εδώ μέσα; Γιατί δεν μαλώνετε; Τι πάει λάθος;;; Έτσι σας έμαθα εγώ ;;;;
Είδες πως με πιάνειςΘες να τσακωθουμε και μετά αφού τα βρούμε να μιλήσουν τα κορμιά;
Εχει ζεστη ακομα!!Τι γίνεται εδώ μέσα; Γιατί δεν μαλώνετε; Τι πάει λάθος;;; Έτσι σας έμαθα εγώ ;;;;
Σε πιάνω, αλλά δεν σε αγγιζω, δυστυχώςΕίδες πως με πιάνεις
μια χαρα ημασταν... και ξαφνικα ηρθε η Σαντρα.Τι γίνεται εδώ μέσα; Γιατί δεν μαλώνετε; Τι πάει λάθος;;; Έτσι σας έμαθα εγώ ;;;;
Για αυτό ήρθα επειδή ήσασταν μια χαρά.. τι χάλια είναι αυτάμια χαρα ημασταν... και ξαφνικα ηρθε η Σαντρα.