Εσενα καταρχας να ξερεις οτι σε παω διοτι μπορει να μην ειχαμε ταιριαξει οταν βρεθηκαμε αλλα οφειλω να παραδεχτω οτι εισαι σαν εμενα αποτι εχω παρατηρησει οσες φορες εχει τυχει να σε διαβασω καθως ουτε εσυ μασας τα λογια σου (πραγμα που το κανω και εγω)
Απο εκει και περα οκ αδυναμιες εχουμε ολοι.. (εγω το εχω πει πολλες φορες οτι εχω αδυναμια προτιστως στην @Sofia_Magic αλλα και στην @taylor.magic) Απο εκει και περα επειδη αναφερεσε σε εσενα την @ariana.magic και την @Βανέσα Magic απλα παντα να θυμασαι (κατι το οποιο φανταζομαι το ξερεις) οτι κανενας (φυσιολογικος) ανθρωπος δεν θα κατσει να μπει σε ενα φορουμ και να θαψει κοπελες (οκ κριτικες γραφουμε ολοι καλες και κακες αλκα μεχρι εκει) η να σπειρει διχονοια μεταξυ εργαζομενων (οπως επισης κανενας φυσιολογικος ανθρωπος δεν παιρνει στα σοβαρα τους "τσακωμους" που υπαρχουν μεταξυ εσας των κοριτσιων κατα καιρους)
Οσον αφορα τους τσακωμους των μελων απλα παντα να θυμασαι οτι ολα τα νηματα καποια στιγμη γαμιουνται
Υ.Γ. Να περνας καλα @Sandra Magic
Υ.Γ. 2 Τελικα το Σκασε στην δικη σου περιπτωση πρεπει να ειναι μια σταση ζωης ε?