Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 96.376
- Πόντοι
- 46.423
Άμα κάνουμε και τα δυο ταυτόχρονα ;Ομορφια μου...
Πρωτα ενα δοκιμαστικο να δουμε αν θα πηδηχτουμε η θα παιξουμε ξυλο
Και μετα οτι γουστα θελεις τα βγαζουμε!!!
Η πλακα ειναι...Άμα κάνουμε και τα δυο ταυτόχρονα ;
Μιλα καλυτερα ρε...Παιδια εκλασε κανεις ή μιλησε η Σαντρα?
You nailed it! Τι θα φας;Αν και δεν αφορά κανέναν, απλά για να σου απαντήσω, όχι. Δεν βιοπορίζομαι αποκλειστικά από τη βιομηχανία του σεξ. Αλλά έχεις ένα ποιντ.
Δεύτερον όχι, δεν απαντώ σε όσους αναφέρονται σε μένα και αν ανέβεις λιιιιγες σελίδες πάνω θα το καταλάβεις αυτό.
Όχι δεν τα ξέρουμε όλα αλλά μπορούμε να έχουμε άποψη πάνω σε διαφορα θέματα, που ξέρεις εσυ αν εγώ έχω κάνει σεμινάρια ψυχολογίας ή η ίδια είχα την ίδια συμπεριφορά με σένα παλαιότερα και μπορώ να γνωρίζω από που πηγάζει; Αν πνιγείς, και έρθω να σε σώσω, τι θα μου πεις; Γιατί με έσωσες ενώ δεν είσαι γιατρός; Γιατί ξέρω από πρώτες βοήθειες ρε φίλε, συγγνώμη κιόλας.
Πάω να φάω τώρα γιατί άντε
Εσενα καταρχας να ξερεις οτι σε παω διοτι μπορει να μην ειχαμε ταιριαξει οταν βρεθηκαμε αλλα οφειλω να παραδεχτω οτι εισαι σαν εμενα αποτι εχω παρατηρησει οσες φορες εχει τυχει να σε διαβασω καθως ουτε εσυ μασας τα λογια σου (πραγμα που το κανω και εγω)Σκάστε.
Μην μαλώνετε, καθήστε να σας μάθει η Γιολάντα και η μαμα Σοφία όλες τις στάσεις του Κάμα σούτρα, αφήστε την Βανέσσα να κάνει την δουλειά της όπως αυτή ξέρει, μην συγκρίνετε Αριανα με Σαντρα (πχ) γιατί είναι δυο τελείως διαφορετικά κορίτσια, όπως μην συγκρίνετε Γιολάντα με Βανέσσα ή Σοφία με Βαλέρια .. δεν είμαστε ψωμιά. Ούτε κρουασάν. Είμαστε άνθρωποι. Περνάτε καλά, καλοκαίρι ειναι, καταλαβαίνω ότι κάποιοι δεν κάνετε Κούκου λόγω της ζέστης και φοβάστε μην σας βρει η γυναίκα σας πεθαμένο πάνω σε καμία εσκορτ, αλλά μην βγάζετε τα κόμπλεξ σας εδώ, πλιζ, έχετε καταντήσει πιο γραφικοί και από την Τζια. Όλα καλά, Ειρήνη !
Όταν επιλέγεις κάποιον τον έχεις ήδη συγκρίνει με τους άλλους. Η σύγκριση δεν είναι κάτι κακό από μόνο του.Όσο μεγαλώνετε θα καταλάβετε ότι οι συγκρίσεις δεν έχουν καμία αξία.
Ο κάθε άνθρωπος έχει την αξία του και διαφορετικά χαρακτηριστικά.
Εδώ επιλέγουμε ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που μας ικανοποιούν.
Τα διαφορετικά χαρακτηριστικά είναι αυτά που μας διαφοροποιούν και η ομορφιά της ύπαρξης του καθενός μας.
Αλλιώς όλοι θα είμασταν ένα copy paste ... δηλαδή ρομποτάκια.
Όταν επιλέγεις κάποιον τον έχεις ήδη συγκρίνει με τους άλλους. Η σύγκριση δεν είναι κάτι κακό από μόνο του.
Για να επιλέξεις συγκρίνεις πρώτα.. Το θέμα είναι να μην συγκρίνεις με επικριτικό τρόπο, με τρόπο που θίγεις κάποιον κλπ. Να μην συγκρίνεις πιστεύοντας ότι έχεις κάποιου είδους εξουσία όντας στην θέση του "κριτή".Άλλο επιλέγω και άλλο συγκρίνω.
Είναι 2 διαφορετικές λέξεις.
Δε χρειάζεται κάθε φορά να κάνεις tag όλες τις κοπέλες για να δουν ότι τις εγλειψεςΕσενα καταρχας να ξερεις οτι σε παω διοτι μπορει να μην ειχαμε ταιριαξει οταν βρεθηκαμε αλλα οφειλω να παραδεχτω οτι εισαι σαν εμενα αποτι εχω παρατηρησει οσες φορες εχει τυχει να σε διαβασω καθως ουτε εσυ μασας τα λογια σου (πραγμα που το κανω και εγω)
Απο εκει και περα οκ αδυναμιες εχουμε ολοι.. (εγω το εχω πει πολλες φορες οτι εχω αδυναμια προτιστως στην @Sofia_Magic αλλα και στην @taylor.magic) Απο εκει και περα επειδη αναφερεσε σε εσενα την @ariana.magic και την @Βανέσα Magic απλα παντα να θυμασαι (κατι το οποιο φανταζομαι το ξερεις) οτι κανενας (φυσιολογικος) ανθρωπος δεν θα κατσει να μπει σε ενα φορουμ και να θαψει κοπελες (οκ κριτικες γραφουμε ολοι καλες και κακες αλκα μεχρι εκει) η να σπειρει διχονοια μεταξυ εργαζομενων (οπως επισης κανενας φυσιολογικος ανθρωπος δεν παιρνει στα σοβαρα τους "τσακωμους" που υπαρχουν μεταξυ εσας των κοριτσιων κατα καιρους)
Οσον αφορα τους τσακωμους των μελων απλα παντα να θυμασαι οτι ολα τα νηματα καποια στιγμη γαμιουνται
Υ.Γ. Να περνας καλα @Sandra Magic
Υ.Γ. 2 Τελικα το Σκασε στην δικη σου περιπτωση πρεπει να ειναι μια σταση ζωης ε?
Εγω θεωρω οτι γενικα η σου αρεσουν η δεν σου αρεσουν οι γυναικες.. Τι εννοω?Όσο μεγαλώνετε θα καταλάβετε ότι οι συγκρίσεις δεν έχουν καμία αξία.
Ο κάθε άνθρωπος έχει την αξία του και διαφορετικά χαρακτηριστικά.
Εδώ επιλέγουμε ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που μας ικανοποιούν.
Τα διαφορετικά χαρακτηριστικά είναι αυτά που μας διαφοροποιούν και η ομορφιά της ύπαρξης του καθενός μας.
Αλλιώς όλοι θα είμασταν ένα copy paste ... δηλαδή ρομποτάκια.
Θες τσακωμο ε? Ναι αγορι μου την εγλυψα την @Sandra MagicΔε χρειάζεται κάθε φορά να κάνεις tag όλες τις κοπέλες για να δουν ότι τις εγλειψες
καλο ειναι το σαλακι τυπε, το δευτερο καλυτερο λιπαντικο.Κατι για μενα...
Επειδη εγινε λογος για σαλια...