Sandra Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2021
- Like
- 12.474
Τι θες εσυ μωρή λουλου ;Εγώ θα έλεγα να γράφει ο καθένας ο,τι θέλει (εφόσον είναι εντός των κανόνων του φόρουμ) και να μη μας χορεύει στο ταψί η κάθε Σάντρα
Τι θες εσυ μωρή λουλου ;Εγώ θα έλεγα να γράφει ο καθένας ο,τι θέλει (εφόσον είναι εντός των κανόνων του φόρουμ) και να μη μας χορεύει στο ταψί η κάθε Σάντρα
νομιζα οτι μετα απο 8 ημερες θα με ειχε βαρεθει!αλλα αυτος εκει
Ασε ρε…βρες μου έναν που δεν σου κάθεται εσένα!Εμένα ούτε αυτός δεν μου κάθεται
SkaseΤι θες εσυ μωρή λουλου ;
Αν δεν τροφοδοτείς την " φωτιά " θα σβήσει Lion7 …Εγώ θα έλεγα να γράφει ο καθένας ο,τι θέλει (εφόσον είναι εντός των κανόνων του φόρουμ) και να μη μας χορεύει στο ταψί η κάθε Σάντρα
Η γυναίκα σου …Ασε ρε…βρες μου έναν που δεν σου κάθεται εσένα!
Σου κάθομαι εγώ κούκλα μου. Βέβαια δεν είναι το ίδιο. Για τον ιό θα πεις ότι σου κάθησε. Για μένα δεν ξέρω αν θα το πεις πουθενά...Εμένα ούτε αυτός δεν μου κάθεται
1. Εξ όσων γνωρίζω, εκδίδεσαι επί χρήμασι, πρωταγωνιστείς σε ταινίες πορνό και κάνεις και show στο Kinky Opera. Άρα, ναι, από την βιομηχανία του σεξ βιοπορίζεσαι, εκτός κι αν στα ρεπά σου διδάσκεις και πυρηνική φυσική στο πανεπιστήμιο, οπότε πάσο.Στο «από αυτούς βιοπορίζεσαι» γέλασα λίγο να ξέρεις … όπως και να χει δεν αναφέρθηκα καν σε σένα, δεν αναφέρθηκα σε κανέναν βασικά γιατί δεν έκατσα να διαβάσω όλες τις σελίδες και ποιος ξεκίνησε τι, απλά σας είπα να μην μαλώνετε. Τώρα αν θέλεις να μαλώνεις, χεστηκα να σου πω την αλήθεια, πάλι δεν θα κάτσω να τα διαβάσω. Πιο πολύ ήθελα να γράψω κάτι για να δειξω ότι ζω. Επίσης, το ότι πρέπει αναγκαστικά να συγκρίνετε κάποιον με κάτι, να το κοιτάξεις λίγο.. είναι βαθύ ψυχολογικό τραύμα το οποίο ασυναίσθητα βγάζεις προς τα έξω χωρίς να ξέρεις ότι το έχεις. Αλλά δεν είναι της παρούσης, τώρα πρέπει να φάω όποτε γειααααααααα
Αν και δεν αφορά κανέναν, απλά για να σου απαντήσω, όχι. Δεν βιοπορίζομαι αποκλειστικά από τη βιομηχανία του σεξ. Αλλά έχεις ένα ποιντ.1. Εξ όσων γνωρίζω, εκδίδεσαι επί χρήμασι, πρωταγωνιστείς σε ταινίες πορνό και κάνεις και show στο Kinky Opera. Άρα, ναι, από την βιομηχανία του σεξ βιοπορίζεσαι, εκτός κι αν στα ρεπά σου διδάσκεις και πυρηνική φυσική στο πανεπιστήμιο, οπότε πάσο.
2. Δεν χρειαζόταν να αναφερθείς ονομαστικά σε μένα, ούτε τσακώθηκα με κανέναν εδώ πέρα. Πάντως ότι τα διαβάζεις, τα διαβαζεις, γιατί κάθε φορά που κάποιος αναφέρεται σε εσένα, απαντάς.
3. Ευχαριστώ πολύ για τις ψυχιατρικής φύσεως συμβουλές. Βέβαια θα ήταν προτιμότερο να τις παράσχει κάποιος που έχει σπουδάσει το συγκεκριμένο αντικείμενο, και έχει εντρυφήσει σε αυτό, αλλά δεν πειράζει. Ως γνωστόν οι ταξιτζήδες και τα κορίτσια του Μάγου τα ξέρουν όλα.
4. Καλή όρεξη
Η Σάντρα είναι και... ηθοποιός σε θέατρο1. Εξ όσων γνωρίζω, εκδίδεσαι επί χρήμασι, πρωταγωνιστείς σε ταινίες πορνό και κάνεις και show στο Kinky Opera. Άρα, ναι, από την βιομηχανία του σεξ βιοπορίζεσαι, εκτός κι αν στα ρεπά σου διδάσκεις και πυρηνική φυσική στο πανεπιστήμιο, οπότε πάσο.
2. Δεν χρειαζόταν να αναφερθείς ονομαστικά σε μένα, ούτε τσακώθηκα με κανέναν εδώ πέρα. Πάντως ότι τα διαβάζεις, τα διαβαζεις, γιατί κάθε φορά που κάποιος αναφέρεται σε εσένα, απαντάς.
3. Ευχαριστώ πολύ για τις ψυχιατρικής φύσεως συμβουλές. Βέβαια θα ήταν προτιμότερο να τις παράσχει κάποιος που έχει σπουδάσει το συγκεκριμένο αντικείμενο, και έχει εντρυφήσει σε αυτό, αλλά δεν πειράζει. Ως γνωστόν οι ταξιτζήδες και τα κορίτσια του Μάγου τα ξέρουν όλα.
4. Καλή όρεξη
Έλα σταμάτα, κοκκινίζωΗ Σάντρα είναι και... ηθοποιός σε θέατρο
Aλλαξα γνωμη...Αν και δεν αφορά κανέναν, απλά για να σου απαντήσω, όχι. Δεν βιοπορίζομαι αποκλειστικά από τη βιομηχανία του σεξ. Αλλά έχεις ένα ποιντ.
Δεύτερον όχι, δεν απαντώ σε όσους αναφέρονται σε μένα και αν ανέβεις λιιιιγες σελίδες πάνω θα το καταλάβεις αυτό.
Όχι δεν τα ξέρουμε όλα αλλά μπορούμε να έχουμε άποψη πάνω σε διαφορα θέματα, που ξέρεις εσυ αν εγώ έχω κάνει σεμινάρια ψυχολογίας ή η ίδια είχα την ίδια συμπεριφορά με σένα παλαιότερα και μπορώ να γνωρίζω από που πηγάζει; Αν πνιγείς, και έρθω να σε σώσω, τι θα μου πεις; Γιατί με έσωσες ενώ δεν είσαι γιατρός; Γιατί ξέρω από πρώτες βοήθειες ρε φίλε, συγγνώμη κιόλας.
Πάω να φάω τώρα γιατί άντε
Δεν το κάνεις ολοήμερο από τώρα για να μην παιδεύεσαι;Aλλαξα γνωμη...
5 ωρες θα σε κλεισω...
Το άλλο με τον Τοτό, φαντάζομαι το γνωρίζεις...Η Σάντρα είναι και... ηθοποιός σε θέατρο
Ετσι ειναι παππου μου.Όσο μεγαλώνετε θα καταλάβετε ότι οι συγκρίσεις δεν έχουν καμία αξία.
Ο κάθε άνθρωπος έχει την αξία του και διαφορετικά χαρακτηριστικά.
Εδώ επιλέγουμε ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που μας ικανοποιούν.
Τα διαφορετικά χαρακτηριστικά είναι αυτά που μας διαφοροποιούν και η ομορφιά της ύπαρξης του καθενός μας.
Αλλιώς όλοι θα είμασταν ένα copy paste ... δηλαδή ρομποτάκια.
Όσο μεγαλώνετε θα καταλάβετε ότι οι συγκρίσεις δεν έχουν καμία αξία.
Ο κάθε άνθρωπος έχει την αξία του και διαφορετικά χαρακτηριστικά.
Εδώ επιλέγουμε ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που μας ικανοποιούν.
Τα διαφορετικά χαρακτηριστικά είναι αυτά που μας διαφοροποιούν και η ομορφιά της ύπαρξης του καθενός μας.
Αλλιώς όλοι θα είμασταν ένα copy paste ... δηλαδή ρομποτάκια.
Ομορφια μου...Δεν το κάνεις ολοήμερο από τώρα για να μην παιδεύεσαι;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΗ οντισιόν που πέρασε η Σάντρα για να την πάρουν