Sandra Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2021
- Like
- 12.469
Οτιδήποτε καφρικο δουλεύει μαζί μου να ξέρειςΑχαστη λέμε... Αν δουλέψει μαζί σου τότε προχωράμε
Οτιδήποτε καφρικο δουλεύει μαζί μου να ξέρειςΑχαστη λέμε... Αν δουλέψει μαζί σου τότε προχωράμε
Καρδούλα μόνο και μόνο για τό ΣΚΑΣΤΕΣκάστε.
Μην μαλώνετε, καθήστε να σας μάθει η Γιολάντα και η μαμα Σοφία όλες τις στάσεις του Κάμα σούτρα, αφήστε την Βανέσσα να κάνει την δουλειά της όπως αυτή ξέρει, μην συγκρίνετε Αριανα με Σαντρα (πχ) γιατί είναι δυο τελείως διαφορετικά κορίτσια, όπως μην συγκρίνετε Γιολάντα με Βανέσσα ή Σοφία με Βαλέρια .. δεν είμαστε ψωμιά. Ούτε κρουασάν. Είμαστε άνθρωποι. Περνάτε καλά, καλοκαίρι ειναι, καταλαβαίνω ότι κάποιοι δεν κάνετε Κούκου λόγω της ζέστης και φοβάστε μην σας βρει η γυναίκα σας πεθαμένο πάνω σε καμία εσκορτ, αλλά μην βγάζετε τα κόμπλεξ σας εδώ, πλιζ, έχετε καταντήσει πιο γραφικοί και από την Τζια. Όλα καλά, Ειρήνη !
ναι θετικος και σημερα εγω!Ευχαριστώ φίλε!!
Εσυ ακόμα;;;
Σιδερενιος αδερφε
Σε γουστάρει ο υιός κ κάθεται λίγο παραπάνω μάλλον!ναι θετικος και σημερα εγω!
ευχαριστω πολυ!Περαστικά!
Εμένα ούτε αυτός δεν μου κάθεταιΣε γουστάρει ο υιός κ κάθεται λίγο παραπάνω μάλλον!
Σε μένα…τι να κάτσει να κάνει;;;
Σε γουστάρει ο υιός κ κάθεται λίγο παραπάνω μάλλον!
Sandra Magic πολύ σημαντική η σκέψη σου όπως την καταθέτεις ! Ασχετα με την ανάγκη σου να πας για φαγητό έχεις επίπεδο και πολύ καλό που το δείχνεις …Στο «από αυτούς βιοπορίζεσαι» γέλασα λίγο να ξέρεις … όπως και να χει δεν αναφέρθηκα καν σε σένα, δεν αναφέρθηκα σε κανέναν βασικά γιατί δεν έκατσα να διαβάσω όλες τις σελίδες και ποιος ξεκίνησε τι, απλά σας είπα να μην μαλώνετε. Τώρα αν θέλεις να μαλώνεις, χεστηκα να σου πω την αλήθεια, πάλι δεν θα κάτσω να τα διαβάσω. Πιο πολύ ήθελα να γράψω κάτι για να δειξω ότι ζω. Επίσης, το ότι πρέπει αναγκαστικά να συγκρίνετε κάποιον με κάτι, να το κοιτάξεις λίγο.. είναι βαθύ ψυχολογικό τραύμα το οποίο ασυναίσθητα βγάζεις προς τα έξω χωρίς να ξέρεις ότι το έχεις. Αλλά δεν είναι της παρούσης, τώρα πρέπει να φάω όποτε γειααααααααα
Εγώ θα έλεγα να γράφει ο καθένας ο,τι θέλει (εφόσον είναι εντός των κανόνων του φόρουμ) και να μη μας χορεύει στο ταψί η κάθε ΣάντραΣυμφωνώ όπως το λες , αλλά και τα μέλη δεν είναι απαραίτητο να ακολουθούν … ανιαρό το θεωρώ .
Το κάθε κορίτσι έχει την χάρη του , την ομορφιά του , την τσαχπινιά και τον ερωτισμό του .
νομιζα οτι μετα απο 8 ημερες θα με ειχε βαρεθει!αλλα αυτος εκειΣε γουστάρει ο υιός κ κάθεται λίγο παραπάνω μάλλον!
Τι θες εσυ μωρή λουλου ;Εγώ θα έλεγα να γράφει ο καθένας ο,τι θέλει (εφόσον είναι εντός των κανόνων του φόρουμ) και να μη μας χορεύει στο ταψί η κάθε Σάντρα
νομιζα οτι μετα απο 8 ημερες θα με ειχε βαρεθει!αλλα αυτος εκει
Ασε ρε…βρες μου έναν που δεν σου κάθεται εσένα!Εμένα ούτε αυτός δεν μου κάθεται
SkaseΤι θες εσυ μωρή λουλου ;
Αν δεν τροφοδοτείς την " φωτιά " θα σβήσει Lion7 …Εγώ θα έλεγα να γράφει ο καθένας ο,τι θέλει (εφόσον είναι εντός των κανόνων του φόρουμ) και να μη μας χορεύει στο ταψί η κάθε Σάντρα
Η γυναίκα σου …Ασε ρε…βρες μου έναν που δεν σου κάθεται εσένα!
Σου κάθομαι εγώ κούκλα μου. Βέβαια δεν είναι το ίδιο. Για τον ιό θα πεις ότι σου κάθησε. Για μένα δεν ξέρω αν θα το πεις πουθενά...Εμένα ούτε αυτός δεν μου κάθεται
1. Εξ όσων γνωρίζω, εκδίδεσαι επί χρήμασι, πρωταγωνιστείς σε ταινίες πορνό και κάνεις και show στο Kinky Opera. Άρα, ναι, από την βιομηχανία του σεξ βιοπορίζεσαι, εκτός κι αν στα ρεπά σου διδάσκεις και πυρηνική φυσική στο πανεπιστήμιο, οπότε πάσο.Στο «από αυτούς βιοπορίζεσαι» γέλασα λίγο να ξέρεις … όπως και να χει δεν αναφέρθηκα καν σε σένα, δεν αναφέρθηκα σε κανέναν βασικά γιατί δεν έκατσα να διαβάσω όλες τις σελίδες και ποιος ξεκίνησε τι, απλά σας είπα να μην μαλώνετε. Τώρα αν θέλεις να μαλώνεις, χεστηκα να σου πω την αλήθεια, πάλι δεν θα κάτσω να τα διαβάσω. Πιο πολύ ήθελα να γράψω κάτι για να δειξω ότι ζω. Επίσης, το ότι πρέπει αναγκαστικά να συγκρίνετε κάποιον με κάτι, να το κοιτάξεις λίγο.. είναι βαθύ ψυχολογικό τραύμα το οποίο ασυναίσθητα βγάζεις προς τα έξω χωρίς να ξέρεις ότι το έχεις. Αλλά δεν είναι της παρούσης, τώρα πρέπει να φάω όποτε γειααααααααα