Sandra Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2021
- Like
- 12.469
Αν και δεν αφορά κανέναν, απλά για να σου απαντήσω, όχι. Δεν βιοπορίζομαι αποκλειστικά από τη βιομηχανία του σεξ. Αλλά έχεις ένα ποιντ.1. Εξ όσων γνωρίζω, εκδίδεσαι επί χρήμασι, πρωταγωνιστείς σε ταινίες πορνό και κάνεις και show στο Kinky Opera. Άρα, ναι, από την βιομηχανία του σεξ βιοπορίζεσαι, εκτός κι αν στα ρεπά σου διδάσκεις και πυρηνική φυσική στο πανεπιστήμιο, οπότε πάσο.
2. Δεν χρειαζόταν να αναφερθείς ονομαστικά σε μένα, ούτε τσακώθηκα με κανέναν εδώ πέρα. Πάντως ότι τα διαβάζεις, τα διαβαζεις, γιατί κάθε φορά που κάποιος αναφέρεται σε εσένα, απαντάς.
3. Ευχαριστώ πολύ για τις ψυχιατρικής φύσεως συμβουλές. Βέβαια θα ήταν προτιμότερο να τις παράσχει κάποιος που έχει σπουδάσει το συγκεκριμένο αντικείμενο, και έχει εντρυφήσει σε αυτό, αλλά δεν πειράζει. Ως γνωστόν οι ταξιτζήδες και τα κορίτσια του Μάγου τα ξέρουν όλα.
4. Καλή όρεξη
Δεύτερον όχι, δεν απαντώ σε όσους αναφέρονται σε μένα και αν ανέβεις λιιιιγες σελίδες πάνω θα το καταλάβεις αυτό.
Όχι δεν τα ξέρουμε όλα αλλά μπορούμε να έχουμε άποψη πάνω σε διαφορα θέματα, που ξέρεις εσυ αν εγώ έχω κάνει σεμινάρια ψυχολογίας ή η ίδια είχα την ίδια συμπεριφορά με σένα παλαιότερα και μπορώ να γνωρίζω από που πηγάζει; Αν πνιγείς, και έρθω να σε σώσω, τι θα μου πεις; Γιατί με έσωσες ενώ δεν είσαι γιατρός; Γιατί ξέρω από πρώτες βοήθειες ρε φίλε, συγγνώμη κιόλας.
Πάω να φάω τώρα γιατί άντε