Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 45.742
Πού είσαι Αγάπη μου εσύ?Η @Sofia_Magic είναι δαδκαλα του έρωτα. Να ανοίξει σχολή να παραδίδει μαθήματα εσκορτ. Σεξυ ντύσιμο, ερωτισμός κτλ. Η καλύτερη
![Heart suit :hearts: ♥️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.6/png/unicode/64/2665.png)
Πού είσαι Αγάπη μου εσύ?Η @Sofia_Magic είναι δαδκαλα του έρωτα. Να ανοίξει σχολή να παραδίδει μαθήματα εσκορτ. Σεξυ ντύσιμο, ερωτισμός κτλ. Η καλύτερη
Το ξέρω...έχει περάσει κάμποσοος καιρός που έχουμε βρεθεί αλλά τις καφρίλες που είπαμε κ κάναμε δεν τις έχω ξεχάσειΟτιδήποτε καφρικο δουλεύει μαζί μου να ξέρεις
You need intensive private lessons.. you will get taught a lesson soonWe don't have seen the foreign client yet that's why I speak Eglish ..for practice...
I miss u my rough baby ❤
You need intensive private lessons.. you will get taught a lesson soon![]()
Mpa φαγουρα!!!!!! Strapon+20Κάνει χιούμορ...
θα έπαιζε επίδαυρο αλλά την έφαγαν τα κυκλώματαΗ Σάντρα είναι και... ηθοποιός σε θέατρο![]()
ναι αλλά λείπει κώλος από @ariana.magic !Παντως το νημα σημερα εχει ποικιλια
Διοτι: 1) Να βλεπεις ενα ζωντανο παραδειγμα- ναυαγιο του bou (@LION7 ) να πετα μια μαλακια για μενα και ακομα να μην την αιτιολογει παροτι του το εχω ζητησει
2) Να βλεπεις τον @Σαβουρογάμης να δειχνει γενικα οτι εχει μια "συμπαθεια" στην @Sandra Magic
3) Να βλεπεις το @magicgirls.tv να δινει στην δημοσιοτητα καινουργιες φωτογραφιες της Νικης (τις οποιες εγω προσωπικα δεν τις ειχα προσεξει)
4) Να βλεπεις την @Sofia_Magic να προσπαθει να βαλει ταξη σε οτι γενικα γραφετε
Γενικα υπαρχει δεξαμενη πολλων θεματων![]()
![]()
Πες της να ποσταρει τι να σου πω..ναι αλλά λείπει κώλος από @ariana.magic !
ρε φιλε ηθελα να γραψω το ιδιο απτο πρωτο κιολας "γλυφτη" του Φειδια, αλλα φοβομουν να κανω παραθεση γιατι θα μας γαμησει σημεραΕίπα εγώ ότι είσαι γλυφτης; Γλυφτης είναι αυτός που φτιάχνει αγάλματα.
Εγώ γλείφτη σε ειπα![]()
μας ζαλισες τα παπαρια, δουλεια δεν εχεις ρε γλειφτρονι ;Ενα τελευταιο μηνυμα για την ωρα: Ξανα συγνωμη για οσες φορες γαμηθει το νημα, μεχρι να δωσει μια τεκμηειωμενη απαντηση ο @LION7
Και παλι συγνωμη για οσα γαμησια του νηματος θα ακολουθησουν αλλα ειπαμε οχι πλακες στο προσωπο μου![]()
Αν κανεις πλακα το αστειο ηταν κρυο.. δεν ηταν πετυχημενο..μας ζαλισες τα παπαρια, δουλεια δεν εχεις ρε γλειφτρονι ;
τυπε εισαι ψυχωτικος. να το κοιταξεις@paparotriftoulas το γελακι στο σχολειο μου το περνω ως συγνωμη πλακα κανουμε?
Ναι ε?τυπε εισαι ψυχωτικος. να το κοιταξεις