koumanidas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5.069
- Πόντοι
- 2.846
Mpa φαγουρα!!!!!! Strapon+20Κάνει χιούμορ...
Mpa φαγουρα!!!!!! Strapon+20Κάνει χιούμορ...
θα έπαιζε επίδαυρο αλλά την έφαγαν τα κυκλώματαΗ Σάντρα είναι και... ηθοποιός σε θέατρο
ναι αλλά λείπει κώλος από @ariana.magic !Παντως το νημα σημερα εχει ποικιλια
Διοτι: 1) Να βλεπεις ενα ζωντανο παραδειγμα- ναυαγιο του bou (@LION7 ) να πετα μια μαλακια για μενα και ακομα να μην την αιτιολογει παροτι του το εχω ζητησει
2) Να βλεπεις τον @Σαβουρογάμης να δειχνει γενικα οτι εχει μια "συμπαθεια" στην @Sandra Magic
3) Να βλεπεις το @magicgirls.tv να δινει στην δημοσιοτητα καινουργιες φωτογραφιες της Νικης (τις οποιες εγω προσωπικα δεν τις ειχα προσεξει)
4) Να βλεπεις την @Sofia_Magic να προσπαθει να βαλει ταξη σε οτι γενικα γραφετε
Γενικα υπαρχει δεξαμενη πολλων θεματων
Πες της να ποσταρει τι να σου πω..ναι αλλά λείπει κώλος από @ariana.magic !
ρε φιλε ηθελα να γραψω το ιδιο απτο πρωτο κιολας "γλυφτη" του Φειδια, αλλα φοβομουν να κανω παραθεση γιατι θα μας γαμησει σημεραΕίπα εγώ ότι είσαι γλυφτης; Γλυφτης είναι αυτός που φτιάχνει αγάλματα.
Εγώ γλείφτη σε ειπα
μας ζαλισες τα παπαρια, δουλεια δεν εχεις ρε γλειφτρονι ;Ενα τελευταιο μηνυμα για την ωρα: Ξανα συγνωμη για οσες φορες γαμηθει το νημα, μεχρι να δωσει μια τεκμηειωμενη απαντηση ο @LION7
Και παλι συγνωμη για οσα γαμησια του νηματος θα ακολουθησουν αλλα ειπαμε οχι πλακες στο προσωπο μου
Αν κανεις πλακα το αστειο ηταν κρυο.. δεν ηταν πετυχημενο..μας ζαλισες τα παπαρια, δουλεια δεν εχεις ρε γλειφτρονι ;
τυπε εισαι ψυχωτικος. να το κοιταξεις@paparotriftoulas το γελακι στο σχολειο μου το περνω ως συγνωμη πλακα κανουμε?
Ναι ε?τυπε εισαι ψυχωτικος. να το κοιταξεις
Δεν με τσαντιζεις απλα μου αρεσει να βλεπω ενα ναυαγιο να μην εχει τι να πει, οποτε γελα οσο θες
Το ξερω, εγω το κανω αυτο... οι τυποι αυτοι ομως οχιΜάγκες, πιο οφ τοπικ δεν μπορεί να γίνει...
Βρείτε ένα νήμα, ή φτιαχτε ένα και φαγωθειτε...
Εδώ είμαστε για να γλύφουμε ο καθένας το γλυφιτζουρι του!!!
εχεις αρχισει και εσυ να κανεις παρεα και να παρακολουθεις αλητηριους κωλοχαρακτηρες βλεπω
Τεκμηρια αγορι, τεκμηρια, αμα με ξεμπρωστιασεις με επιχειρηματα θα σε παρω σοβαρα και θα το βουλωσω