Χιουμορ αγαπη μου στο προσωπο μου δεν σηκωνωΚάνει χιούμορ...
(Οχι τετοιο χιουμορ)
Χιουμορ αγαπη μου στο προσωπο μου δεν σηκωνωΚάνει χιούμορ...
Τελικα η ομορφια μου ειναι η καταρα μου!Εἶσαι κοῦκλος καί σέ γουστάρει. Δέ θέλει νά σ'ἀποχωριστῆ!
Μην τα γυρνας, λεγε, δες το σαν λειτουργημα, θα γλυτωσεις τα κοριτσια και τα μελη του bou απο εναν γλυφτη,Είπα εγώ ότι είσαι γλυφτης; Γλυφτης είναι αυτός που φτιάχνει αγάλματα.
Εγώ γλείφτη σε ειπα
εχεις ανεβει λεβελ, κανεις παρεα και παρακολουθεις αλητηριους κωλοχαρακτηρες...Είπα εγώ ότι είσαι γλυφτης; Γλυφτης είναι αυτός που φτιάχνει αγάλματα.
Εγώ γλείφτη σε ειπα
Καταλαβαίνεις ότι γίνεσαι εμμονικος αυτή τη στιγμή έτσι?Μην τα γυρνας, λεγε, δες το σαν λειτουργημα, θα γλυτωσεις τα κοριτσια και τα μελη του bou απο εναν γλυφτη,
Οποτε μην τα γυρνας, ξεκινα να κελαιδας και πες την "αληθεια" ελα ξεκινα, ξεβρακωσε με
@Sofia_Magic thank u foe your perfect moment u are such a sexual woman
Isee u in a while again ❤
Χεστηκα.. Ζητησα συγνωμη που θα γαμηθει το νημαΚαταλαβαίνεις ότι γίνεσαι εμμονικος αυτή τη στιγμή έτσι?
Οκ, θα σε τρολαρει μέχρι αύριο και εσύ θα ρωτάς γιατί...Χεστηκα.. Ζητησα συγνωμη που θα γαμηθει το νημα
Αλλα την απαντηση του @LION7 την θελω μονο και μονο για να δω μεχρι που φτανει η φαντασια ενος ναυαγιου
Αν ολοκληρωσει την σκεψη του το θεμα για μενα ληγει
Τι είπαμε εμείς ρε κωλόπαιδο?Έτσι πρόστυχα θέλω να μου μιλάς απόψε. Hi Jor I am telephoning..
Επέστρεψα ματάκια μου ... σου έλειψα;
Την καλησπέρα μου στα υπόλοιπα ναυ.. παιδιά του νήματος.
Ας τρολαρει και για 10 χρονια, εμενα αυτο γλυφτης θελω να μου το εξηγησει με επιχειρηματαΟκ, θα σε τρολαρει μέχρι αύριο και εσύ θα ρωτάς γιατί...
As you like...
Που είσαι τόσες μέρες?Έτσι πρόστυχα θέλω να μου μιλάς απόψε. Hi Jor I am telephoning..
Επέστρεψα ματάκια μου ... σου έλειψα;
Την καλησπέρα μου στα υπόλοιπα ναυ.. παιδιά του νήματος.
Πού είσαι Αγάπη μου εσύ?Η @Sofia_Magic είναι δαδκαλα του έρωτα. Να ανοίξει σχολή να παραδίδει μαθήματα εσκορτ. Σεξυ ντύσιμο, ερωτισμός κτλ. Η καλύτερη
Το ξέρω...έχει περάσει κάμποσοος καιρός που έχουμε βρεθεί αλλά τις καφρίλες που είπαμε κ κάναμε δεν τις έχω ξεχάσειΟτιδήποτε καφρικο δουλεύει μαζί μου να ξέρεις
You need intensive private lessons.. you will get taught a lesson soonWe don't have seen the foreign client yet that's why I speak Eglish ..for practice...
I miss u my rough baby ❤
You need intensive private lessons.. you will get taught a lesson soon