james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.495
- Πόντοι
- 10.395
Διορθώθηκε!Να μην ειναι? ????
Τι εννοει ο ποιητης???
Διορθώθηκε!Να μην ειναι? ????
Τι εννοει ο ποιητης???
Γιά να την ελέγχεις...Αν την ζήλευα δεν θα ήταν δίπλα μου....
Για να την προσέχω......Γιά να την ελέγχεις...
Πώς την γύρισες ετσι την παρτίδα! Τελικά είναι αλήθεια όλα με καυλώνουν σε εσένα, ακόμα και το μυαλό σου!Για να την προσέχω......
Η Σοφία ξέρει και παίζει και με το μυαλό του άνδρα και με το κορμί... Και στα χνάρια της βλέπω είναι και η Γιολάντα...Πώς την γύρισες ετσι την παρτίδα! Τελικά είναι αλήθεια όλα με καυλώνουν σε εσένα, ακόμα και το μυαλό σου!
Δεν γύρισα απόλυτος τίποτα απλά σού απάντησα..Πώς την γύρισες ετσι την παρτίδα! Τελικά είναι αλήθεια όλα με καυλώνουν σε εσένα, ακόμα και το μυαλό σου!
Ελπίζω να μην είμαι ένας από αυτούς!!
Καλά κάνεις...Αν ήμουν εκεί βέβαια μόνο στο διάβασμα δεν θα το έριχνα...Καλημερα αγαπούλες....είπα να το ρίξω στο διάβασμα στη παραλία ❤❤❤
Αυριο διαθέσιμη από 16:00.....
@chris drs αγάπη μουΘα έπρεπε να μπορείς να κάνεις tag κάποιον… «φίλο» σου!!
Παλι εγω να σκασω?@chris drs αγάπη μου
γενικά εσύ είσαι για να σκας...Παλι εγω να σκασω?
Καλημερα ❤Καλημέρα στο πιο γαμάτο και ερωτικό παρεάκι της Ελλάδος και της Μεσογείου ολάκερης....Δε θα ήθελα να είμαι στη θέση της @Γιολάντα Magic και της @Sofia_Magic σήμερα...να ανοίξουν τα μάτια τους και να νιώθουν 5.000.000 τσουτσούνια να κουνιούνται ρυθμικά γύρω τους και έτοιμα να τις παραβιάσουν τις τρύπες...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
γενικά εσύ είσαι για να σκας...
Εκεί δεν έχει τσόντεςΚαλημερα αγαπούλες....είπα να το ρίξω στο διάβασμα στη παραλία ❤❤❤
Αυριο διαθέσιμη από 16:00.....
Γκουντ μορνιγκ. Ναις βίου...Καλή εβδομάδα σε όλα τα αγόρια μού @hornyasfuck πού είσαι??
Καλη εβδομαδα κοριτσαρα μου!!Καλή εβδομάδα σε όλα τα αγόρια μού @hornyasfuck πού είσαι??
Καλή εβδομάδα μωρό μου γλυκόΚαλη εβδομαδα κοριτσαρα μου!!
Καλημέρα στα κορίτσια!Καλή αρχή και άντε να έρθει και η σειρά μας για το bachelor...