petros_sketo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 10.283
- Πόντοι
- 1.336
Γειά σου ρε κουμπάρα!Αυτή τη στιγμή κανονίζουμε το bachelor με την Σοφία!Θα ενημερωθείς άμεσα!ΚΛΑΙΩ....
Γειά σου ρε κουμπάρα!Αυτή τη στιγμή κανονίζουμε το bachelor με την Σοφία!Θα ενημερωθείς άμεσα!ΚΛΑΙΩ....
Ισχύει.....και εγώ νόμιζα με το δάχτυλο μου θα τα μάθω όλα...αλλά έπρεπε να βρω και άντραΠως φαινεσαι ρε μπαγασα οτι το παιζεις ....στα δακτυλα το εμπορικο δικαιο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το κακο με το Kama Sutra , ειναι οτι ολες οι στασεις θελουν και γυναικα
Ναι αν και ξέρεις αρκετά...Ισχύει.....και εγώ νόμιζα με το δάχτυλο μου θα τα μάθω όλα...αλλά έπρεπε να βρω και άντρα
ατιμη κενωνία ..αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους ριχνεις στα ταρταραΙσχύει.....και εγώ νόμιζα με το δάχτυλο μου θα τα μάθω όλα...αλλά έπρεπε να βρω και άντρα
Όχι είμαι μικρή και άπειρη.....Ναι αν και ξέρεις αρκετά...
Απ' ότι φαίνεται
Για να τελειώνουμε για όλα φταίει.η πατριαρχιαατιμη κενωνία ..αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους ριχνεις στα ταρταρα
Ωχ παιδγια ..σε φεμινίστρια πεσαμε ..το νου σαςΓια να τελειώνουμε για όλα φταίει.η πατριαρχια
Ελεος.....όχιΩχ παιδγια ..σε φεμινίστρια πεσαμε ..το νου σας
Τι να γνωρίζω εγώ ..μαύρα μεσάνυχτα έχωΜωρο μου.....διάβαζα το kama sutra...
Θα έρθεις να σου δείξω τι έμαθα?
Έλα να πεοραματιστουμε στις τρυπούλες μου ....να δούμε τι γίνεται όταν μπαίνει από πίσω...Τι να γνωρίζω εγώ ..μαύρα μεσάνυχτα έχω
Μωρο μου.....διάβαζα το kama sutra...
Θα έρθεις να σου δείξω τι έμαθα?
Μας έφαγε το διάβασμα....Μωρο μου.....διάβαζα το kama sutra...
θελω να το διαβασω αυτο...απο που το πηρες;Μας έφαγε το διάβασμα....
αμα μαθεις τιποτα καλο πες μου!εγω ειμαι ακομα στο παλιο!Μας έφαγε το διάβασμα....
Θα σε εξετάσουμε, να μας πεις τις διαφορές με το παλιό...Μας έφαγε το διάβασμα....
Αυτο ειναι εξεταστεα υλη ?Μας έφαγε το διάβασμα....
Δώρο! Βήμα βήμα θα τα μάθουμε...θελω να το διαβασω αυτο...απο που το πηρες;
Εσυ @Sofia_Magic κακως διαβαζεις το καμα σουτρα (βασικα δεν χρειαζεται καν να εχεις το εν λογω βιβλιο ) διοτι εχεις αποδειξει στην πραξη οτι εισαι ενα εμφυτο ταλεντοΜας έφαγε το διάβασμα....
ωραια σταση αυτη δεν την εχω κανει ομως!!Δώρο! Βήμα βήμα θα τα μάθουμε...
Δοκιμασμένη συνταγή επιτυχίας λέει... άρα πέτυχε...Αυτο ειναι εξεταστεα υλη ?