Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 2.586
Ο πετρετζικης το εχει γραψει ?Δοκιμασμένη συνταγή επιτυχίας λέει... άρα πέτυχε...
Ο πετρετζικης το εχει γραψει ?Δοκιμασμένη συνταγή επιτυχίας λέει... άρα πέτυχε...
Ποτέ δεν είναι αργά..ωραια σταση αυτη δεν την εχω κανει ομως!!
Τι να μαθεις ?? Δουλευομαστε? Ειπαμε εισαι φυσικο ταλεντο, απλα το εχεις.. δεν σου χρειαζεται εσενα το διαβασμα καθως αυτα εσυ απλα τα κανεις πραξηΔώρο! Βήμα βήμα θα τα μάθουμε...
Ο πετρετζικης το εχει γραψει ? Χαχαχαχαχαχαχα θα μπορούσε...
Ποτέ δεν είναι αργά..
Έτσι και έτσι ..Σου λείψαμε πολύ?
Να ξεκινήσω διατάσεις από τώρα;Δώρο! Βήμα βήμα θα τα μάθουμε...
θέλω να μου το ξαναπείς αυτό στο τέλος της ημέραςΚαλημερα ❤
Εγω θέλω να είμαι στο θέση μου
❤
Έτσι πρέπει να γίνεται η έναρξη της εβδομάδαςΚαλή εβδομάδα σε όλα τα αγόρια μού @hornyasfuck πού είσαι??
Ωχ...γιατί?θέλω να μου το ξαναπείς αυτό στο τέλος της ημέρας
Θ καταλάβεις αργά το βράδυ μετά το τελευταίο ραντεβού χαχαχχαΩχ...γιατί?
Όπως σε κάθε ρόστερ(μπάλα,μπάσκετ κ.λ.π) υπάρχουν οι παιχτούρες και τα παλτά.Μύστες μου ρώτησα κ προηγούμενος αλλά τελικά βρήκα την απάντηση . Μακριά από Αρετη ναι ωραίο καυλακι αλλά μέχρι εκεί , πρώην Μαλβίνα κάποιον στούντιο Βρηλισου αλλά δε φταίει αυτή ο μάγος φταίει π βάζει οποία καριολα ελληνίδα βρίσκει θα μου πεις όμως ποτε ήταν σοβαρό γραφείο κ αξιόπιστο ο μάγος τεσπα καλά γαμησια να έχουμε
Καταρχας την Αρετη δεν την εχω συναντησει οποτε δεν ξερω πως ειναι απο αποψη ομορφιας,υπηρεσιων , χαρακτηρα κλπ κλπ...Μύστες μου ρώτησα κ προηγούμενος αλλά τελικά βρήκα την απάντηση . Μακριά από Αρετη ναι ωραίο καυλακι αλλά μέχρι εκεί , πρώην Μαλβίνα κάποιον στούντιο Βρηλισου αλλά δε φταίει αυτή ο μάγος φταίει π βάζει οποία καριολα ελληνίδα βρίσκει θα μου πεις όμως ποτε ήταν σοβαρό γραφείο κ αξιόπιστο ο μάγος τεσπα καλά γαμησια να
Ναι σίγουρα για όλες τις κοπέλες του χώρου υπάρχουν καλές κ κακές κριτικές λογικό είναι , η Αρετη έχει μια κριτική σαν εσκορτ κ δυο νομίζω σαν στούντιο γκιρλ. Όλες είναι χάλια κ όχι από θέμα χημείας από θέμα ότι το κορίτσι δε κάνει . Τέλος είναι απίθανο ένα κοριτσάκι 20 χρόνων με τέτοια κωλαρα να εισπράτει μόνο αρνητικά λόγια , και όπως είπε κ μύστης προηγούμενος δυστυχώς έτσι είναι οι Ελληνίδες νομίζουν ότι επειδή έχουν μουνι κ θα το γαμησει κάποιος του κάνουν χάρη κ μόνο αυτό αρκεί ….πολύ κρίμαΚαταρχας την Αρετη δεν την εχω συναντησει οποτε δεν ξερω πως ειναι απο αποψη ομορφιας,υπηρεσιων , χαρακτηρα κλπ κλπ...
Την ειχα στα υποψην αλλα μετα απο αυτα που διαβασα δεν θα την συναντησω διοτι η κριτικη μπορει να ηταν υπερβολικη και να μην υπηρξε χημεια.. Αν ομως η κοπελα δεν το εχει τοτε δεν θελω να ξενερωσω ... οποτε για παν ενδεχομενο δεν θα την συναντησω εγω προσωπικα...
Παντως (συμφωνα με τα λογια του συναγωνιστη που εγραψε την εν λογω κριτικη) αν ισχυουν οσα γραφτηκαν στην κριτικη για την Αρετη ειναι φαουλ αν προσφερει υπηρεσιες ξεπετας
1)Καταρχας διακρινω μια πικρια για τις ελληνιδες.. διαφωνω..Ναι σίγουρα για όλες τις κοπέλες του χώρου υπάρχουν καλές κ κακές κριτικές λογικό είναι , η Αρετη έχει μια κριτική σαν εσκορτ κ δυο νομίζω σαν στούντιο γκιρλ. Όλες είναι χάλια κ όχι από θέμα χημείας από θέμα ότι το κορίτσι δε κάνει . Τέλος είναι απίθανο ένα κοριτσάκι 20 χρόνων με τέτοια κωλαρα να εισπράτει μόνο αρνητικά λόγια , και όπως είπε κ μύστης προηγούμενος δυστυχώς έτσι είναι οι Ελληνίδες νομίζουν ότι επειδή έχουν μουνι κ θα το γαμησει κάποιος του κάνουν χάρη κ μόνο αυτό αρκεί ….πολύ κρίμα