Και να το διαβασει??Εσύ το διάβασες??
Αν δεν "διαβασεις" live τοτε δεν μαθαινεις, διοτι η θεωρια απο την πραξη απεχει αρκετα
Και να το διαβασει??Εσύ το διάβασες??
Εγώ πάντως διάβασα το πως να φτάσεις στο τέλος χωρίς να την έχεις γνωρίσει !!!Εσύ το διάβασες??
Ρε φίλε σεβαστή κ η δίκη σου άποψη αλλά δε καταλαβαίνεις τι εννοώ εγώ κ οι άλλοι μύστες όποτε θα στο πω τελείως διαφορετικά κ θα το καταλάβεις σίγουρα.εγω σου λεω κατι λογικο να μην γενικευεις τα πραγματα διοτι ειναι στον ανθρωπο καθαρα (ειτε ειναι ντοπια η ξενη).. εσυ θεωρεις οτι οι Ελληνιδες φταινε.. Σεβαστη η αποψη σου.. Να μην γαμησουμε το νημα χωρις λογο οκ?
Ναι μωρό μου έτσι είναι αλλά ...να μάθουμε και κάτι καινούργιο..Και να το διαβασει??
Αν δεν "διαβασεις" live τοτε δεν μαθαινεις, διοτι η θεωρια απο την πραξη απεχει αρκετα
Το έχεις πάθει ε?Εγώ πάντως διάβασα το πως να φτάσεις στο τέλος χωρίς να την έχεις γνωρίσει !!!
και ΒΕΒΑΙΑ!!! και είχα κ εξετάσεις μετά!!! μάλλον πέρασα αφού με βλέπει ακόμαΕσύ το διάβασες??
Χαχαχαχαχαχαχα αγαπημένη σελίδα??και ΒΕΒΑΙΑ!!! και είχα κ εξετάσεις μετά!!! μάλλον πέρασα αφού με βλέπει ακόμα
Και δεν τελειώνει το γαμημενοΕγώ πάντως διάβασα το πως να φτάσεις στο τέλος χωρίς να την έχεις γνωρίσει !!!
Βαριεμαι να γραφω, θες να συνεχισουμε να συζητατε μια αχριαστη κουβεντα.. Αν θες να τρολαρεις βαριεμαι να συζητησω για κατι το οποιο απλα δεν εχει νοημα. Αν ομως τα λες αυτα επειδη εχεις καποια πικρια απο τις ελληνιδες λυπαμε αλλα δεν μπορω να σου λυσω το προβλημα....Ρε φίλε σεβαστή κ η δίκη σου άποψη αλλά δε καταλαβαίνεις τι εννοώ εγώ κ οι άλλοι μύστες όποτε θα στο πω τελείως διαφορετικά κ θα το καταλάβεις σίγουρα.
Είναι οι Βραζιλιάνοι καλύτεροι ποδοσφαιριστές ποσοστιαία από τους Ρώσους η τους Κινέζους ναι η όχι ;;
Πρέπει να το ανοίξω πάλι.... πιο πολύ είναι με παιχνίδια του μυαλού, ψυχολογίας στο σεξ, και εμπιστοσύνης στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. να διορθώσει στο σεξ ότι έχει (χαλάσει) και ένα κεφάλαιο αν θυμάμαι καλά (θα το τσεκάρω όταν πάω σπίτι) λέει για Ταντρικο.... άλλο level αυτό... δύσκολη πίσταΧαχαχαχαχαχαχα αγαπημένη σελίδα??
Δεν έχω πικρία ρε φίλε ακόμη δεν έχεις καταλάβει τι συζητάμε δε μιλάμε γι Ελληνίδες γενικά μιλάμε για Ελληνίδες εκδιδόμενες . Τεσπα κ εγώ βαριέμαι να συζητάω με τύπους λίγο ξέρεις πίσω αργουλιδες τι να σ πω βγάζω συμπέρασμα τελικά ότι σου αξίζει που παρακαλάς τη Λύδια στο νημα της να σου απαντήσειΒαριεμαι να γραφω, θες να συνεχισουμε να συζητατε μια αχριαστη κουβεντα.. Αν θες να τρολαρεις βαριεμαι να συζητησω για κατι το οποιο απλα δεν εχει νοημα. Αν ομως τα λες αυτα επειδη εχεις καποια πικρια απο τις ελληνιδες λυπαμε αλλα δεν μπορω να σου λυσω το προβλημα....
Να σαι καλα
@Sofia_Magic αν ενας αντρας και γυναικα εχουν καβλες ξερεις ποσα νεα πραγματα μπορουν να μαθουν αυτοδιδακτα? Ξερεις ποσα κολπα και σκεψεις μπορει να τους ερθουν στο μυαλο απο το πουθενα (δοκιμαζοντας τα) χωρις καν να τα διαβασουν η να τα δουν καπου?Ναι μωρό μου έτσι είναι αλλά ...να μάθουμε και κάτι καινουργιο..
Καταρχας για να ψαχνεις ενα αγνωστο προφιλ με σκοπο ντε και να τον ταπωσεις (λεμε τωρα) σημαινει οτι εισαι πολυασχολος καθως μιλας για κατι το οποιο εχει καιροΔεν έχω πικρία ρε φίλε ακόμη δεν έχεις καταλάβει τι συζητάμε δε μιλάμε γι Ελληνίδες γενικά μιλάμε για Ελληνίδες εκδιδόμενες . Τεσπα κ εγώ βαριέμαι να συζητάω με τύπους λίγο ξέρεις πίσω αργουλιδες τι να σ πω βγάζω συμπέρασμα τελικά ότι σου αξίζει που παρακαλάς τη Λύδια στο νημα της να σου απαντήσει
Ποια Αρετη λες ;;Καταρχας για να ψαχνεις ενα αγνωστο προφιλ με σκοπο ντε και να τον ταπωσεις (λεμε τωρα) σημαινει οτι εισαι πολυασχολος καθως μιλας για κατι το οποιο εχει καιρο
Κατα δευτερον, στην Λυδια (συγκεκριμενα την Λυδια24 , να τα λες ολα δεν εχω θεμα) ειχα εκφρασει μια απορια για την δεν μου απαντησε ενω της ειχα στειλει μηνυμα... Με εχεσε και πηγα παρακατω.. Πως το ξεθαψες παντως αυτο το θεμα
Λοιπον αφου θεωρεις οτι οι Ελληνιδες δεν αξιζοθν γενικα τοτε χεστες και πηγαινε στις ξενες οκ?
Να μηνουμε λοιπον στο οτι εγω την Αρετη δεν θα την συναντησω (μονο και μονο επειδη θελω να εχω το κεφαλι μπυ ησυχο μετα απο αυτα που διαβασα)?
Να μηνουμε στο οτι εγω δεν τα γενικευω ολα?
Να μηνουμε στο οτι απλα διαφωνουμε?
Η να κανουμε σαν πενταχρονα κανοντας μια ανουσια συζητηση?
Την Αρετη απο το magic, εσυ εκανες ποστ λεγοντας οτι δεν ειναι καλη, εγω ειπα οτι δεν θα την συναντησω μετα απο αυτα που διαβασα για παν ενδεχομενο, εσυ το πηγες γενικα στις Ελληνιδες οτι ειναι καργιολες, εγω σου ειπα διαφωνω και μην τα γενικευεις ολα .. και τωρα μου λες ποια ΑρετηΠοια Αρετη λες ;;
Ναι την Αρετη-Μαλβίνα τη μαστουρωμενη για αυτή λέμε ξέρω φίλε μου δε κάνει μη μπεις στη διαδικασίαΤην Αρετη απο το magic, εσυ εκανες ποστ λεγοντας οτι δεν ειναι καλη, εγω ειπα οτι δεν θα την συναντησω μετα απο αυτα που διαβασα για παν ενδεχομενο, εσυ το πηγες γενικα στις Ελληνιδες οτι ειναι καργιολες, εγω σου ειπα διαφωνω και μην τα γενικευεις ολα .. και τωρα μου λες ποια Αρετη
Νταξει αν θες καφτο το νημα, χεστηκα.. Παντως μπραβο μου που καθομαι και συζηταω με τρολακια
Το ειπαμε...δεν θα μπω για παν ενδεχομενοΝαι την Αρετη-Μαλβίνα τη μαστουρωμενη για αυτή λέμε ξέρω φίλε μου δε κάνει μη μπεις στη διαδικασία
Μπράβο μυστη μουΤο ειπαμε...δεν θα μπω για παν ενδεχομενο
Ευχαριστω!!Μπράβο μυστη μου