Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.570
- Πόντοι
- 29.667
Τι γυναικάρα είσαι εσύ, μάτια μου!!!Καλησπέρα μωρακια.καλή εβδομαδα
Σήμερα θα είμαι διαθεσιμη
Τι γυναικάρα είσαι εσύ, μάτια μου!!!Καλησπέρα μωρακια.καλή εβδομαδα
Σήμερα θα είμαι διαθεσιμη
Ναι μυστη μου καλή συνέχεια να έχεις και καλά γαμησια να έχουμεΕυχαριστω!!
Και μετα απο αυτην την επικοδομιτικη συζητηση που καναμε ,φανταζομαι οτι ηρθε η ωρα να το ληξουμε, οκ?
μπορεις κ εκει κ οπου αλλου θελεις φυσικα!Μου αρέσει αυτή η κρεμουλα στα βυζια...μπορώ να έχω κάθε μέρα???
Εσένα μωράκι θα σε αφήσω όπου θέλεις εσύμπορεις κ εκει κ οπου αλλου θελεις φυσικα!
Κάνω ότι δεν το είδα αυτό....έχεις βυζάρες όμως μωρό μου...Μου αρέσει αυτή η κρεμουλα στα βυζια...μπορώ να έχω κάθε μέρα???
πως να μην σου εχω αδυναμια εσενα!!!Εσένα μωράκι θα σε αφήσω όπου θέλεις εσύ
Χαχαχαχαχαχαχα ξέχασα! Δεν είναι αυτό πού νομίζεις...Κάνω ότι δεν το είδα αυτό....έχεις βυζάρες όμως μωρό μου...
Μου αρέσει αυτή η κρεμουλα στα βυζια...μπορώ να έχω κάθε μέρα???
Τέτοια γυναίκα νιώθω άσχημα να την στερήσω από την κοινωνία ...Χαχαχαχαχαχαχα ξέχασα! Δεν είναι αυτό πού νομίζεις...
Τα βυζια Όχι...η γύρο περιοχή όμως..Αντιηλιακή κρεμούλα ?
Αρπάξανε λίγο τα βυζάκια σου ή όχι ?
Πες τα βρε μωρό μου....πες ταΤα βυζια Όχι...η γύρο περιοχή όμως..
Έτσι είναι τα Ροζ...
Εμείς στο μήνα τού Μέλητος μόνο δωμάτιο....Πες τα βρε μωρό μου....πες τα
Ποιας εταιρίας είναι?Μου αρέσει αυτή η κρεμουλα στα βυζια...μπορώ να έχω κάθε μέρα???
BIO είναι... λογικά κάνει..Ποιας εταιρίας είναι?
Αν είναι από επώνυμο οίκο… κάνει και για το πρόσωπο νομίζω!!!
Κάνει ναι!!BIO είναι... λογικά κάνει….
Σεξ-μπάνιο-γαρίδεςΕμείς στο μήνα τού Μέλητος μόνο δωμάτιο....
@Βανέσα Magic ενα πραγμα πρεπει να συγκρατησεις. Οσες φορες εχω αναζητησει την @Γιολάντα Magic μετα τις 8 για ραντεβου το ιδιο βραδυ δεν ηταν ποτε διαθεσιμη, σε αντιθεση με εσενα που το γραφειο μου εστελνε το ονομα σου. Αυτο θα πρεπε να σου λεει κατι για την παρτυ σου και τις υπηρεσιες σου....Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα ούτε και ούτε θα σου δώσω εξηγήσεις… Εγώ αυτό που λέω βλέπω..Ανεβάζω ένα ποστ και καπακι
Και κοκτέιλςΣεξ-μπάνιο-γαρίδες
Θα περιμένω να μού βάλεις εσύ...Κάνει ναι!!
Βάλε λίγο κ ξαναέλα να μας δείξεις!!
Κυρια @Sofia_Magic επιθυμια σας ειναι διαταγηΜου αρέσει αυτή η κρεμουλα στα βυζια...μπορώ να έχω κάθε μέρα???