petros_sketo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 10.239
- Πόντοι
- 1.336
Σεξ-μπάνιο-γαρίΕμείς στο μήνα τού Μέλητος μόνο δωμάτιο....
Zombie σωστά!Και κοκτέιλς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σεξ-μπάνιο-γαρίΕμείς στο μήνα τού Μέλητος μόνο δωμάτιο....
Zombie σωστά!Και κοκτέιλς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το πρωτο εξοδακι απλο ετησιο,.. το 2ο ομως το trademark ειναι αυλο περιουσιακο στοιχειο.... Βαρυ... Συνηθως πολυ ακριβο...... .Τώρα θα πληρώνεις εκτός από royalties και trademark fees.
Ότι νούμερο και να βγήκε το αξίζει!Το πρωτο εξοδακι απλο ετησιο,.. το 2ο ομως το trademark ειναι αυλο περιουσιακο στοιχειο.... Βαρυ... Συνηθως πολυ ακριβο...... .
Δεν ξερω βεβαια τι αποτιμηση εκανε η Σοφια στο δικο της ......... Με βαση την πελατεια της..υποθετω θα ειναι...δυσκολη η αποτιμηση,μεγαλο νουμερο θα βγαινει λογικα........ ¡!!!!!!!!!!!!
21 ραντεβού την προ προηγούμενη βδομάδα 17.5 αυτή..με τις υγείες σου κερνάω ξύδι για τα νεύρα@Βανέσα Magic ενα πραγμα πρεπει να συγκρατησεις. Οσες φορες εχω αναζητησει την @Γιολάντα Magic μετα τις 8 για ραντεβου το ιδιο βραδυ δεν ηταν ποτε διαθεσιμη, σε αντιθεση με εσενα που το γραφειο μου εστελνε το ονομα σου. Αυτο θα πρεπε να σου λεει κατι για την παρτυ σου και τις υπηρεσιες σου....
Κρατάτε στατιστικά λίγκας?Επίσης το μισό ραντεβού ήταν πελάτης που σηκώθηκε και έφυγε στη μέση?21 ραντεβού την προ προηγούμενη βδομάδα 17.5 αυτή..με τις υγείες σου κερνάω ξύδι για τα νεύρα
Το δικό μου δεν ξέρω αν είναι καλό για το πρόσωπο…γιατί πίνω πολύ τσίπουρο!!Θα περιμένω να μού βάλεις εσύ...
Όχι το μισό ήταν μιάμιση ώρα κάποιο..Όχι δεν κρατάμε στατιστικά αλλά δεν μπορεί να λέει ο κάθε ένας πράγματα που δεν ισχύουνΚρατάτε στατιστικά λίγκας?Επίσης το μισό ραντεβού ήταν πελάτης που σηκώθηκε και έφυγε στη μέση?
Για κολοτρυπηδα???Το δικό μου δεν ξέρω αν είναι καλό για το πρόσωπο…γιατί πονώ πολύ τσίπουρο!!
Μάλλον καλό θα είναι…Για κολοτρυπηδα???
Ξέρεις εσύ..Μάλλον καλό θα είναι…
Όποτε το κλείσαμε…μόνο κωλοτρυπίδα το χυσι μου… πρόσωπο ποτέ!!
Αν δεν την δω δεν πιστεύω τίποτα!Συνάντηση πριν λίγο με Γιολ....ενταξει μάγκες ειμαστε τυχεροί που έχουμε τη δυνατότητα να συναντιομαστε με τέτοια κορίτσια... Τρομερό παιδί, με άποψη, γοητευτική με καμπύλες που σκοτώνουν, προσωπαρα και υπηρεσίες τρομερές
...
Κροκαλα το όνειρο σου για το στούντιο απομακρύνεται…keep joking as you do κανεις το νήμα κ γελάει21 ραντεβού την προ προηγούμενη βδομάδα 17.5 αυτή..με τις υγείες σου κερνάω ξύδι για τα νεύρα
Ε Αντε κι εσυ, κλεισ’την!!Αν δεν την δω δεν πιστεύω τίποτα!
Περιμένει να κάνει με την γυναίκα του....Ε Αντε κι εσυ, κλεισ’την!!
Τι περιμένεις; Το Αύγουστο που’ναι παχιές οι μύγες;
Δεν είναι κρέμα κούκλα μου. Είναι ελιξίριο νεότητας...Μου αρέσει αυτή η κρεμουλα στα βυζια...μπορώ να έχω κάθε μέρα???
Θαύμα κάνει......Δεν είναι κρέμα κούκλα μου. Είναι ελιξίριο νεότητας...
Παντως εγω που στελνω παντα αργα να ρωτησω για πιθανο ραντεβου μετα τις 19.00 την Βανεσα δεν την εχω πετυχει κενη...Κροκαλα το όνειρο σου για το στούντιο απομακρύνεται…keep joking as you do κανεις το νήμα κ γελάει
Ούτε εγώ την Αριάνα...Παντως εγω που στελνω παντα αργα να ρωτησω για πιθανο ραντεβου μετα τις 19.00 την Βανεσα δεν την εχω πετυχει κενη...
Πάνω σε αυτά τα βυζιά ναι , σίγουρα για εμάς. Για σένα δεν ξέρω.Θαύμα κάνει......