lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
Ετοίμασε τα...Α ναι αμέ ❤❤❤❤❤
Ετοίμασε τα...Α ναι αμέ ❤❤❤❤❤
Εππππ τι γίνεται εδώ??,Ομπομπομπομπο
Τίποτα μωρό μου....βηχαλάκι με έπιασε.Ήπια πολύ χθες το βράδυ και με πόνεσε ο λαιμόςΕππππ τι γίνεται εδώ??,
Φρόνιμα...Τίποτα μωρό μου....βηχαλάκι με έπιασε.Ήπια πολύ χθες το βράδυ και με πόνεσε ο λαιμός
Είδες που τελικά ζηλεύεις την @Γιολάντα Magic ?Φρόνιμα...
Αν την ζήλευα δεν θα ήταν δίπλα μου....Είδες που τελικά ζηλεύεις την @Γιολάντα Magic ?
Σωστήηηηη....γι αυτό σε λίγες μερες θα είναι καλεσμένη στο bachelorΑν την ζήλευα δεν θα ήταν δίπλα μου....
Τι καλεσμένη βρε....εγώ θα το οργανώσωΣωστήηηηη....γι αυτό σε λίγες μερες θα είναι καλεσμένη στο bachelor
Αν το οργανώσεις εσύ θα πέσουν τα πατώματα...Τι καλεσμένη βρε....εγώ θα το οργανώσω
Έλα, μην κανείς τον Κωσταντάρα (στο χουφτο’στην…χουφτο’στην!) που στην αρχή ένιωθε 20άρης και στο τέλος 70άρης!Είμαι 35 και νιώθω ήδη γέρος με αυτά που βλέπω....
Αγςπημενο ❤❤Οπ οπ τι έχουμε εδώ...bachelor ακούω :p
Γιολάντα τί έχεις νά πεις;
Μα και εγώ αυτό περιμένω ....Ε ψιτ, @Sofia_Magic και @Γιολάντα Magic
Μην κοιτάτε που όλοι είναι κύριοι και ευγενικοί μαζί σας και κάνουν χαβαλέ..
Απλά περιμένουν να πάει αύριο 16:00 για να σας μπουκώσουν
Πρόσεχε τι εύχεσαι @Γιολάντα Magic ..ο λαγός δεν ξεχνά...Μα και εγώ αυτό περιμένω ....
Είμαι έτοιμη ψυχολογικά και σωματικά να τον φάω δίχως αύριο να καυλωσω , να ικανοποιήσω, να φιλήσω@Γιολάντα Magic εισαι έτοιμη ψυχολογικά και σωματικά για τη δύσκολη εβδομάδα που ξεκινάει αύριο??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πρόσεχε τι εύχεσαι @Γιολάντα Magic ..ο λαγός δεν ξεχνά...
Όταν ξεκινάει ιδανικά το ραντεβού σου πριν ακόμα ξεκινήσει....Είμαι έτοιμη ψυχολογικά και σωματικά να τον φάω δίχως αύριο να καυλωσω , να ικανοποιήσω, να φιλήσω
Μου έλειψε η δουλίτσα μου ❤
Θα πληρώσω ένα φίλο να σε κλείσει όλη μέρα με εντολή όμως να μην σου κάτσει.Είμαι έτοιμη ψυχολογικά και σωματικά να τον φάω δίχως αύριο να καυλωσω , να ικανοποιήσω, να φιλήσω
Παλιοκοριτσο μελαχρινακι κατάφερες και έκανες αυτό που δεν ήθελαΕίμαι έτοιμη ψυχολογικά και σωματικά να τον φάω δίχως αύριο να καυλωσω , να ικανοποιήσω, να φιλήσω
Πάντα έτοιμη κοριτσάρα!Είμαι έτοιμη ψυχολογικά και σωματικά να τον φάω δίχως αύριο να καυλωσω , να ικανοποιήσω, να φιλήσω