james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 16.829
- Πόντοι
- 10.395
Είδες η νεολαία φίλε Πέτρο;!Ιιιιιιιιιιιιιιιι μωρή ξεβρακωτηηηηηηηηηηηηη
Είδες η νεολαία φίλε Πέτρο;!Ιιιιιιιιιιιιιιιι μωρή ξεβρακωτηηηηηηηηηηηηη
Είμαι 35 και νιώθω ήδη γέρος με αυτά που βλέπω....Είδες η νεολαία φίλε Πέτρο;!
Εγω ήδη έκανα τα κουμάντα μουΚαλημέρα και σε σένα και στη @Sofia_Magic
Τυχεροί όσοι σας πάρουν αύριο και μεθαύριο.
Θα είσαστε ξεκούραστες και με πολύ όρεξη.
Έτσι διάβασε... Γιατί αύριο έχει εξεταση...σεξουαλικηΚαλημερα αγαπούλες....είπα να το ρίξω στο διάβασμα στη παραλία ❤❤❤
Αυριο διαθέσιμη από 16:00.....
Ήταν ακριβώς αυτό.....Εν τω μεταξύ στο βίντεο με την κωλαρα της @Γιολάντα Magic ολα τα λεφτά είναι στο βάθος το νευρικό κούνημα σεξυ πατουσιου @Sofia_Magic σαν να λέει "αντε τελειωνε μαρη να παμε6για βουτιά".. Μόνο οι πολυ ψυχαναγκαστικοι θα το προσέξουν..
Την ξέρω καλά πια και καταλαβαίνω ακόμα και από τα πατουσάκια της τι νιώθει... Αντε να φτάσουμε κ μαζί σε αυτό το levelΉταν ακριβώς αυτό.....
Έβγαλα και τον ήχο γτ μου έλεγε " Έλα τελειώνε"
Α ναι αμέ ❤❤❤❤❤Την ξέρω καλά πια και καταλαβαίνω ακόμα και από τα πατουσάκια της τι νιώθει... Αντε να φτάσουμε κ μαζί σε αυτό το level
Ετοίμασε τα...Α ναι αμέ ❤❤❤❤❤
Εππππ τι γίνεται εδώ??,Ομπομπομπομπο
Τίποτα μωρό μου....βηχαλάκι με έπιασε.Ήπια πολύ χθες το βράδυ και με πόνεσε ο λαιμόςΕππππ τι γίνεται εδώ??,
Φρόνιμα...Τίποτα μωρό μου....βηχαλάκι με έπιασε.Ήπια πολύ χθες το βράδυ και με πόνεσε ο λαιμός
Είδες που τελικά ζηλεύεις την @Γιολάντα Magic ?Φρόνιμα...
Αν την ζήλευα δεν θα ήταν δίπλα μου....Είδες που τελικά ζηλεύεις την @Γιολάντα Magic ?
Σωστήηηηη....γι αυτό σε λίγες μερες θα είναι καλεσμένη στο bachelorΑν την ζήλευα δεν θα ήταν δίπλα μου....
Τι καλεσμένη βρε....εγώ θα το οργανώσωΣωστήηηηη....γι αυτό σε λίγες μερες θα είναι καλεσμένη στο bachelor
Αν το οργανώσεις εσύ θα πέσουν τα πατώματα...Τι καλεσμένη βρε....εγώ θα το οργανώσω
Έλα, μην κανείς τον Κωσταντάρα (στο χουφτο’στην…χουφτο’στην!) που στην αρχή ένιωθε 20άρης και στο τέλος 70άρης!Είμαι 35 και νιώθω ήδη γέρος με αυτά που βλέπω....
Αγςπημενο ❤❤Οπ οπ τι έχουμε εδώ...bachelor ακούω :p
Γιολάντα τί έχεις νά πεις;