Ειμουν ξεκαθαρος..
Απο οσες δουλευουν τωρα
Νουμερο ενα η @Sofia_Magic
Νουμερο δυο @taylor.magic
Νουμερο 3 @Γιολάντα Magic
Και επισης ειπα οτι θεωρω κορυφη απο αυτες που δουλευουν τωρα την Στελλα αλλα οχι καλυτερη απο αυτες τις τρεις
Η Φραντζεσκα και η Μονικα ηταν επισης κορυφη για μενα αλλα δεν δουλευουν ποια
Αυτο
Οπως εγραψα και ποιο πανω για μενα εισαι και εσυ κορυφη απλα την @Sofia_Magic και την @taylor.magic τις ξερω περισσοτερο και εχω εκατεροθεν αδυναμια και στις δυο (οπου η Σοφια ειναι το νουμερο ενα.. αν δεν υπηρχε η Σοφια θα ηταν η Τειλορ)
Ημουν ξεκαθαρος στο τι εγραψα.. αν θες να το πας στον χαβαλε (αυτο αντιλαμβανομαι απο τον τροπο που γραφεις και απο τα γελια στα σχολια)
απλα κανε χαβαλε
Ημουν ξεκαθαρος στο τι εγραψα.. αν θες να το πας στον χαβαλε (αυτο αντιλαμβανομαι απο τον τροπο που γραφεις και απο τα γελια στα σχολια)
απλα κανε χαβαλε
απλα κανε χαβαλε
Αντικειμενικα τωρα, για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους σιγουρα οποιος σε συναντησει συμφωνει με εμενα στο οτι εισαι σιγουρα στο τοπ 3.
Η μονη διαφωνεια που μπορει να εχει καποιος μαζι μου ειναι οτι δεν παιρνεις χρυσο αλλα ασημενιο η χαλκινο διοτι μπορει να του αρεσει καποια αλλη περισσοτερο..
Αλλα θεωρω οτι οσοι σε εχουν συναντησει σιγουρα σου δινουν καποιο μεταλλιο (σε εχουν δηλαφη τουλαχιστον στο τοπ 3)
Αντικειμενικα τωρα, για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους σιγουρα οποιος σε συναντησει συμφωνει με εμενα στο οτι εισαι σιγουρα στο τοπ 3.
Η μονη διαφωνεια που μπορει να εχει καποιος μαζι μου ειναι οτι δεν παιρνεις χρυσο αλλα ασημενιο η χαλκινο διοτι μπορει να του αρεσει καποια αλλη περισσοτερο..
Αλλα θεωρω οτι οσοι σε εχουν συναντησει σιγουρα σου δινουν καποιο μεταλλιο (σε εχουν δηλαφη τουλαχιστον στο τοπ 3)
Το ιδιο λεμε.. το σεξ που εχω κανει μαζι σου αξιζει για χρυσο
Για καποιον αλλον ισως αξιζει ασημενιο η χσλκινο αλλα μεταλλιο σιγουρα περνεις (οπου οπως ειπα φσνταζομαι πως οποιος σε συναντησε σε εχει στο τοπ 3)
Εγώ θα περιμένω να παντρευτεί και μετά θα τη συναντήσω, μου αρέσουν τα απαγορευμένα! Άσε που θα μπορώ να τη τραγουδάω "παντρεμένοι και οι δυο γυρνά (στα τέσσερα) σε παρακαλώ"
Χαλαρος ειμαι , δεν παρεξηγουμε
Οσων αφορα το τοπ 10 :
Οι κορυφαιες για μενα απο οσες εχω δει οπως ειπα ειναι:Σοφια, Τειλορ-Βανεσα,Γιολαντα,Μονικα,Στελλαα και Φραντζεσκα .. Απο αυτες λοιπον :
Η @Sofia_Magic ειναι η καλυτερη των καλυτερων
Η @taylor.magic αν δεν υπηρχε η Σοφια θα ηταν σιγουρα αυτη η καλυτερη για μενα
Αυτες τις δυο τις ξεχωριζω και δεν κρυβω οτι ειναι οι αδυναμιες μου απο το εν λογω γραφειο
Η @Γιολάντα Magic , Η Μονικα και η Φρατζεσκα μοιραζονται το χαλκινο .. Οπου η Μονικα και η Γιολαντα στο θεμα της αποδοσης ειναι ιδιες ).. Η Φραντζεσκα ηταν για gfe καταστασεις.. Θα μου πεις γιατι τοτε βαζω στο ιδιο σακουλι με Γιολαντα και Μονικα? Διοτι πολυ απλα περα απο το οτι ηταν η πρωτη κοπελα που συναντησα απο τον μαγο (περνωντας τελεια μαζι της) ηταν το κατι διαφορετικο, με την εννοια οτι δεν ηταν για γρηγορο τεμπο (οπως η Σοφια,Τειλορ-Βανεσα, Γιολαντα,Μονικα) αλλα ηταν για ποιο αργες-ρομαντικες καταστασεις (το οποιο μου αρεσε εξισου)
Κατω απο αυτες για μενα ειναι η Στελλα η οποια (εκτος απο την Φραντζεσκα η οποια ειπαμε ηταν για gfe καταστασεις) στο θεμα αποδοση απλα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τις @Sofia_Magic , @taylor.magic , @Γιολάντα Magic , και Μονικα, ειναι στο ιδιο level με ολες αυτες.. απλα τις προαναφερθησες (μαζι με την Φραντζεσκα τις θεωρω καλυτερες)
Σου ειπα 6 απο τις 10 τις οποιες τις οποιες θεωρω κορυφη
Απο εκει και περα πολυ καλα backup ηταν η Αμυγδαλια, Ρωξανη, Στεφανια και Μιλενα οπου και με τις 4 περασα καλα (απλα την Αμυγδαλια την θεωρω καλυτερη απο τις αλλες 3 στο θεμα τις αποδοσης)
Οποτε αυτο ειναι το δικο μου τοπ 10 απο τον μαγο
Αν δεις τις κριτικες μου επισης εχω συναντησει την @Sandra Magic με την οποια δεν περασα καλα και την @ariana.magic (με την οποια δεν περασα οταν την ειδα , αλλα οκ επιρεαστηκα για να ειμαι ειλικρινης απο το γεγονος πως τοτε φοραγε σιδερακια τα οποια δεν με ελκουν)
Οποτε το τοπ 10 εχει ως εξης:
1) @Sofia_Magic
2) @taylor.magic
3) @Γιολάντα Magic , Μονικα, Φραντζεσκα (ειπαμε δεν μπορω να τις ξεχωρισω)
4Στελλα
5)Αμυγδαλια
6)Ρωξανη,Στεφανια, Μιλενα