james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 18.210
- Πόντοι
- 11.645
Πότε λες;Μέχρι να παντρευτώ.....
Πότε λες;Μέχρι να παντρευτώ.....
Προφανεστατα ειναι στο τοπ 3Έχω διαβάσει τις κριτικές σου για τα μαγικά κορίτσια και τα λες χύμα και σταράτα!
Εύκολα στο τοπ 3 του γραφείου και σίγουρα η νούμερο 1 μικρή!
Πρώτα σεξ μαζί...Μετά βλέπουμε..Πότε λες;
Μην παντρευτείς σύντομα πλιζ… θέλω να σε πάρω κάμποσες φορές ακόμα!Πρώτα σεξ μαζί...Μετά βλέπουμε..
Μόνη με θες η και με κουμπάρα???Μην παντρευτείς σύντομα πλιζ… θέλω να σε πάρω κάμποσες φορές ακόμα!
Να σε χαρώ, να σε ευχαριστηθώ!!!
Γίνεται;
Όπως θες εσυ!Μόνη με θες η και με κουμπάρα???
Ευχαριστώ πολύ μωρό μου για τα ωραία σου λόγια! Όλα τα κορίτσια είναι ξεχωριστά, η κάθε μία με τα ταλέντα τους! Είναι ότι βγάζουμε στον καθένα!Προφανεστατα ειναι στο τοπ 3
Αντικειμενικα και για μενα ηταν στο νουμερα 1 η @taylor.magic οταν την πρωτογνωρισα ως Βανεσα (αλλα οταν γνωρισα την @Sofia_Magic επεσε για μενα στο νουμερο δυο)..
Γενικα το εχω ξαναπει και δεν εχω προβλημα να το ξαναπω οτι γενικα τα κοριτσια που θεωρω οτι ειναι τα τοπ του γραφειου (απο το υπαρχον ροστερ) ειναι:
1)Χρυσο μεταλλιο: @Sofia_Magic
2) Ασημενιο μεταλλιο : @taylor.magic (αν δεν υπηρχε η Σοφια για μενα θα ηταν το νουμερο 1)
3) Χαλκινο μεταλλιο : @Γιολάντα Magic (η οποια ειναι κορυφη και ολοηδια σε αποδοση με τις αλλες δυο αλλα δεν την θεωρω στα ματια μου καλυτερη απο την Σοφια και την Τειλορ-Βανεσα)
Επισης απο το υπαρχον ροστερ κορυφη για μενα σε αποδοση (αλλα οχι καλυτερη απο τις 3 που προανεφερα ειναι η Στελλα)
Ενω απο αυτες που δεν δουλευουν αλλα ηταν επισης τοπ στο θεμα της αποδοσης ηταν η Μονικα και η Φραντζεσκα (η οποια Φραντζεσκα δεν αντεχε στους ρυθμους των προαναφερθησων κοριτσιων , ηταν καθαρα για gfe καταστασεις) αλλα και παλι ηταν και αυτη κορυφη
Εγώ λέω να την γνωρίσεις μόνη....Γιατί όταν είμαστε παρέα μου περνει την π@@τσα από το στόμα...Όπως θες εσυ!
Εσυ είσαι η αρχηγός! Εγώ απλός στρατιώτης, ακολουθώ διαταγές!!
Και δεν θέλεις;;;Εγώ λέω να την γνωρίσεις μόνη....Γιατί όταν είμαστε παρέα μου περνει την π@@τσα από το στόμα...
μου τα ελεγες κ δεν σε πιστευα!!!Εγώ λέω να την γνωρίσεις μόνη....Γιατί όταν είμαστε παρέα μου περνει την π@@τσα από το στόμα...
Οφκορς .........Και δεν θέλεις;;;
Την θέλεις για πάρτη σου;
Για πες…για πες!μου τα ελεγες κ δεν σε πιστευα!!!
Δεν χρειαζεται να με ευχαριστεις.. λεω απλα την αληθεια μου... Απο οσες δουλευετε τωρα για μενα εσυ η Τειλορ-Βανεσα, η Γιολαντα και η Στελλα (βαζω και την Μονικα και την Φραντζεσκα οι οποιες δεν δουλευουν ποια) ειστε κορυφη (για μενα μιλαω παντα) .. απλα για μενα εισαι η καλυτερη των καλυτερων απο οσες εχω δει .. Αν δεν υπηρχες εσυ θα ηταν η Τειλορ-ΒανεσαΕυχαριστώ πολύ μωρό μου για τα ωραία σου λόγια! Όλα τα κορίτσια είναι ξεχωριστά, η κάθε μία με τα ταλέντα τους! Είναι ότι βγάζουμε στον καθένα!
ααα δεν μπορω!ειναι εμπιστευτικαΓια πες…για πες!
Σού προτείνω να δεις και άλλες...Ο Μάγος ξέρει να επιλέγει...Δεν χρειαζεται να με ευχαριστεις.. λεω απλα την αληθεια μου... Απο οσες δουλευετε τωρα για μενα εσυ η Τειλορ-Βανεσα, η Γιολαντα και η Στελλα (βαζω και την Μονικα και την Φραντζεσκα οι οποιες δεν δουλευουν ποια) ειστε κορυφη (γιε μενα μιλαω παντα) .. απλα για μενα εισαι η καλυτερη των καλυτερων απο οσες εχω δει .. Αν δεν υπηρχες εσυ θα ηταν η Τειλορ-Βανεσα
Χαχαχαχαχαχαχα μπράβο μωρό μουααα δεν μπορω!ειναι εμπιστευτικα
Εσύ πάντως είσαι ταλενταρα!!!Ευχαριστώ πολύ μωρό μου για τα ωραία σου λόγια! Όλα τα κορίτσια είναι ξεχωριστά, η κάθε μία με τα ταλέντα τους! Είναι ότι βγάζουμε στον καθένα!
Εχω δει και αλλες.. και εχω γραψει κριτικη για οσες εχω δει.. και αν διαβασεις τις κριτικες( με εξαιρεση μια φορα) δεν εχω μεινει δυσαρεστημενος (οκ εχω γραψει κακη κριτικη και για την Αριαννα αλλα ειχα επηρεαστει απο το γεγονος οτι φοραγε τοτε σιδερακια.. και γενικα τα σιδερακια δεν με ελκουν)Σού προτείνω να δεις και άλλες...Ο Μάγος ξέρει να επιλέγει...
Τα λες πολύ ωραία και ευχαριστούμε.....Εχω δει και αλλες.. και εχω γραψει κριτικη για οσες εχω δει.. και αν διαβασεις τις κριτικες( με εξαιρεση μια φορα) δεν εχω μεινει δυσαρεστημενος (οκ εχω γραψει κακη κριτικη και για την Αριαννα αλλα ειχα επηρεαστει απο το γεγονος οτι φοραγε τοτε σιδερακια.. και γενικα τα σιδερακια δεν με ελκουν)
Επισης εχω δει ποιο προσφατα Στεφανια , εχω δει Ρωξανη , εχω δει την Αμυγδαλια και Μιλενα (η οποιες δεν δουλευουν ποια)
Γενικα εχω δει μπολικες οπου οπως εχω πει εχω γραψει κριτικη για ολες..
Για μενα εσυ εισαι το τοπ απο οσες εχω δει.. και μετα η @taylor.magic
Ευχαριστώ αγάπηΕσύ πάντως είσαι ταλενταρα!!!
Η αλήθεια να λέγεται...Ευχαριστώ αγάπη