petros_sketo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 10.283
- Πόντοι
- 1.336
Γάμα τώρα που προλαβαίνεις....Πότε λες;
Γάμα τώρα που προλαβαίνεις....Πότε λες;
Τα λεω οπως ειναι.. εσυ (για μενα ) οπως ειπα θεωρω οτι περνεις το χαλκινο μεταλλιο..Τα λες πολύ ωραία και ευχαριστούμε.....
Δώστε μου dead line παρακαλώ! Να ξέρω που βαδίζω, να κανονιστώ κι εγώ ε;!Γάμα τώρα που προλαβαίνεις....
Ευχαριστώ ❤❤❤❤❤Τα λεω οπως ειναι.. εσυ (για μενα ) οπως ειπα θεωρω οτι περνεις το χαλκινο μεταλλιο..
Θέλω σοκολάτα....καίγομαι ❤Δώστε μου dead line παρακαλώ! Να ξέρω που βαδίζω, να κανονιστώ κι εγώ ε;!
Ειμουν ξεκαθαρος..@bigshak συγνώμη, I didn’t mean to disturb u, αλλά ποια είναι Νο2 & Νο3 μετά την @Sofia_Magic ?
H @Γιολάντα Magic No2 και η @taylor.magic No3 ή το αντίστροφο;;; Μπερδεύτηκα!
Η Σοφία σίγουρα Νο1; Μήπως Νο2, μετά την Φραντζέσκα που δεν δουλεύει;;;;
Μπορείς να τα πεις άλλη μια (μαζί με τις παλιές στην κατάταξη) γιατί πραγματικά μπερδεύτηκα!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων…
Σίγουρο; Εγώ έχω μπερδευτεί!!Ευχαριστώ ❤❤❤❤❤
Φτάνει που το σοφακι μου είναι no1 ❤❤❤❤❤
Εσυ δώσε μου μαμ....και άσε το μετάλλιο ....Σίγουρο; Εγώ έχω μπερδευτεί!!
Κι εσυ γιατί χάλκινο; Έχω θέλω να σου δώκω ασημένιο, μόνο κ μόνο για το μουντ σου!!
Ρε Bigshak, το κορυφή είναι Νο1! Με μπερδεύεις γιατί βάζεις 4-5 κορυφή!!Ειμουν ξεκαθαρος..
Απο οσες δουλευουν τωρα
Νουμερο ενα η @Sofia_Magic
Νουμερο δυο @taylor.magic
Νουμερο 3 @Γιολάντα Magic
Και επισης ειπα οτι θεωρω κορυφη απο αυτες που δουλευουν τωρα την Στελλα αλλα οχι καλυτερη απο αυτες τις τρεις
Η Φραντζεσκα και η Μονικα ηταν επισης κορυφη για μενα αλλα δεν δουλευουν ποια
Αυτο
Οπως εγραψα και ποιο πανω για μενα εισαι και εσυ κορυφη απλα την @Sofia_Magic και την @taylor.magic τις ξερω περισσοτερο και εχω εκατεροθεν αδυναμια και στις δυο (οπου η Σοφια ειναι το νουμερο ενα.. αν δεν υπηρχε η Σοφια θα ηταν η Τειλορ)Ευχαριστώ ❤❤❤❤❤
Άρα κι εσυ ψηφίζεις Νο1 @Sofia_Magic ???Ευχαριστώ ❤❤❤❤❤
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θέλω σοκολάτα....καίγομαι ❤
ΞΕΚΑΘΑΡΑ....
Και τι θες τώρα να χάσω το Golden??Ρε Bigshak, το κορυφή είναι Νο1! Με μπερδεύεις γιατί βάζεις 4-5 κορυφή!!
Μπορείς να κανείς μια λίστα, μια 10άδα, με όλες; Παλιές κ καινούργιες;
Θα σου είναι υπόχρεος!!
Ημουν ξεκαθαρος στο τι εγραψα.. αν θες να το πας στον χαβαλε (αυτο αντιλαμβανομαι απο τον τροπο που γραφεις και απο τα γελια στα σχολια)Ρε Bigshak, το κορυφή είναι Νο1! Με μπερδεύεις γιατί βάζεις 4-5 κορυφή!!
Μπορείς να κανείς μια λίστα, μια 10άδα, με όλες; Παλιές κ καινούργιες;
Θα σου είναι υπόχρεος!!
Ευχαριστώ ρε φίλε, με σκλαβώνεις!!ρε συ @james034 στειλε διευθυνση να σου στειλω ενα ελικοπτερο της εταιριας να πας να ξεσκιστειτε...
κερασμενο...
Έχει κ 2ο σκέλος η δημοσίευση μου!ΞΕΚΑΘΑΡΑ....
εχεις τροπο να εισαι εκει σε 2 ωρες και καθεσαι?Ευχαριστώ ρε φίλε, με σκλαβώνεις!!
Αλλά έχω δικό μου…
Να’σαι καλά πάντως!
Ε ρε μωρό μου…πρέπει να δούμε μια συνολική βαθμολογία!Και τι θες τώρα να χάσω το Golden??