james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.713
- Πόντοι
- 10.395
Και δεν θέλεις;;;Εγώ λέω να την γνωρίσεις μόνη....Γιατί όταν είμαστε παρέα μου περνει την π@@τσα από το στόμα...
Την θέλεις για πάρτη σου;
Και δεν θέλεις;;;Εγώ λέω να την γνωρίσεις μόνη....Γιατί όταν είμαστε παρέα μου περνει την π@@τσα από το στόμα...
μου τα ελεγες κ δεν σε πιστευα!!!Εγώ λέω να την γνωρίσεις μόνη....Γιατί όταν είμαστε παρέα μου περνει την π@@τσα από το στόμα...
Οφκορς .........Και δεν θέλεις;;;
Την θέλεις για πάρτη σου;
Για πες…για πες!μου τα ελεγες κ δεν σε πιστευα!!!
Δεν χρειαζεται να με ευχαριστεις.. λεω απλα την αληθεια μου... Απο οσες δουλευετε τωρα για μενα εσυ η Τειλορ-Βανεσα, η Γιολαντα και η Στελλα (βαζω και την Μονικα και την Φραντζεσκα οι οποιες δεν δουλευουν ποια) ειστε κορυφη (για μενα μιλαω παντα) .. απλα για μενα εισαι η καλυτερη των καλυτερων απο οσες εχω δει .. Αν δεν υπηρχες εσυ θα ηταν η Τειλορ-ΒανεσαΕυχαριστώ πολύ μωρό μου για τα ωραία σου λόγια! Όλα τα κορίτσια είναι ξεχωριστά, η κάθε μία με τα ταλέντα τους! Είναι ότι βγάζουμε στον καθένα!
ααα δεν μπορω!ειναι εμπιστευτικαΓια πες…για πες!
Σού προτείνω να δεις και άλλες...Ο Μάγος ξέρει να επιλέγει...Δεν χρειαζεται να με ευχαριστεις.. λεω απλα την αληθεια μου... Απο οσες δουλευετε τωρα για μενα εσυ η Τειλορ-Βανεσα, η Γιολαντα και η Στελλα (βαζω και την Μονικα και την Φραντζεσκα οι οποιες δεν δουλευουν ποια) ειστε κορυφη (γιε μενα μιλαω παντα) .. απλα για μενα εισαι η καλυτερη των καλυτερων απο οσες εχω δει .. Αν δεν υπηρχες εσυ θα ηταν η Τειλορ-Βανεσα
Χαχαχαχαχαχαχα μπράβο μωρό μουααα δεν μπορω!ειναι εμπιστευτικα
Εσύ πάντως είσαι ταλενταρα!!!Ευχαριστώ πολύ μωρό μου για τα ωραία σου λόγια! Όλα τα κορίτσια είναι ξεχωριστά, η κάθε μία με τα ταλέντα τους! Είναι ότι βγάζουμε στον καθένα!
Εχω δει και αλλες.. και εχω γραψει κριτικη για οσες εχω δει.. και αν διαβασεις τις κριτικες( με εξαιρεση μια φορα) δεν εχω μεινει δυσαρεστημενος (οκ εχω γραψει κακη κριτικη και για την Αριαννα αλλα ειχα επηρεαστει απο το γεγονος οτι φοραγε τοτε σιδερακια.. και γενικα τα σιδερακια δεν με ελκουν)Σού προτείνω να δεις και άλλες...Ο Μάγος ξέρει να επιλέγει...
Τα λες πολύ ωραία και ευχαριστούμε.....Εχω δει και αλλες.. και εχω γραψει κριτικη για οσες εχω δει.. και αν διαβασεις τις κριτικες( με εξαιρεση μια φορα) δεν εχω μεινει δυσαρεστημενος (οκ εχω γραψει κακη κριτικη και για την Αριαννα αλλα ειχα επηρεαστει απο το γεγονος οτι φοραγε τοτε σιδερακια.. και γενικα τα σιδερακια δεν με ελκουν)
Επισης εχω δει ποιο προσφατα Στεφανια , εχω δει Ρωξανη , εχω δει την Αμυγδαλια και Μιλενα (η οποιες δεν δουλευουν ποια)
Γενικα εχω δει μπολικες οπου οπως εχω πει εχω γραψει κριτικη για ολες..
Για μενα εσυ εισαι το τοπ απο οσες εχω δει.. και μετα η @taylor.magic
Ευχαριστώ αγάπηΕσύ πάντως είσαι ταλενταρα!!!
Η αλήθεια να λέγεται...Ευχαριστώ αγάπη
Γάμα τώρα που προλαβαίνεις....Πότε λες;
Τα λεω οπως ειναι.. εσυ (για μενα ) οπως ειπα θεωρω οτι περνεις το χαλκινο μεταλλιο..Τα λες πολύ ωραία και ευχαριστούμε.....
Δώστε μου dead line παρακαλώ! Να ξέρω που βαδίζω, να κανονιστώ κι εγώ ε;!Γάμα τώρα που προλαβαίνεις....
Ευχαριστώ ❤❤❤❤❤Τα λεω οπως ειναι.. εσυ (για μενα ) οπως ειπα θεωρω οτι περνεις το χαλκινο μεταλλιο..
Θέλω σοκολάτα....καίγομαι ❤Δώστε μου dead line παρακαλώ! Να ξέρω που βαδίζω, να κανονιστώ κι εγώ ε;!
Ειμουν ξεκαθαρος..@bigshak συγνώμη, I didn’t mean to disturb u, αλλά ποια είναι Νο2 & Νο3 μετά την @Sofia_Magic ?
H @Γιολάντα Magic No2 και η @taylor.magic No3 ή το αντίστροφο;;; Μπερδεύτηκα!
Η Σοφία σίγουρα Νο1; Μήπως Νο2, μετά την Φραντζέσκα που δεν δουλεύει;;;;
Μπορείς να τα πεις άλλη μια (μαζί με τις παλιές στην κατάταξη) γιατί πραγματικά μπερδεύτηκα!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων…
Σίγουρο; Εγώ έχω μπερδευτεί!!Ευχαριστώ ❤❤❤❤❤
Φτάνει που το σοφακι μου είναι no1 ❤❤❤❤❤
Εσυ δώσε μου μαμ....και άσε το μετάλλιο ....Σίγουρο; Εγώ έχω μπερδευτεί!!
Κι εσυ γιατί χάλκινο; Έχω θέλω να σου δώκω ασημένιο, μόνο κ μόνο για το μουντ σου!!