papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.484
- Πόντοι
- 27.261
του εχω πει οτι το μυστηριο, ειναι δωρο απο μενα.Χαχαχχα δεν παίζεσαι!
του εχω πει οτι το μυστηριο, ειναι δωρο απο μενα.Χαχαχχα δεν παίζεσαι!
Όχι είναι λευκά τα πεδία μάχης....Ερωτηση: @Sofia_Magic και @Γιολάντα Magic εχετε μαυρισει παντου (ακομα και στα σημεια που φορατε μπικινι) ?
Ρωταω διοτι τωρα που θα επιστρεψετε απο τις διακοπες (παροτι θα το διαπιστωσω live) θα ηθελα να ξερω κατα ποσο μαυρισμενες ειστε
Υ.Γ. Διαβασα οτι την @Sofia_Magic την πατε για νυφη αλλα φανταζομαι οτι μεχρι να παντρευτει θα τις επιτρεψετε να χαρει τις τελευταιες μερες της ελευθεριας της
Έτσι, γιατί η ελληνική εκκλησία (την οποία κ εκπροσωπείς) είναι 2 large!!του εχω πει οτι το μυστηριο, ειναι δωρο απο μενα.
Και που ξέρεις έχει τι χρωμα έχει το πεδίο μάχης της @Sofia_Magic ??? EEEEEE???Όχι είναι λευκά τα πεδία μάχης....
Και το σοφακι μου μαύρισε ❤❤❤
ενας ανθρωπος του θεου, δε φερεται ποτε τιουτικα.Μου την έφερες πούστηκα πάτερ μου....
Το μουνι της μωρο μου το βλέπω πιο συχνά από το δικό μου...Και που ξέρεις έχει τι χρωμα έχει το πεδίο μάχης της @Sofia_Magic ??? EEEEEE???
Σαν να λεμε απο τωρα ο ραι μανα μουΌχι είναι λευκά τα πεδία μάχης....
Και το σοφακι μου μαύρισε ❤❤❤
Υπάρχει και το bachelor αγαπητέ μου....Ερωτηση: @Sofia_Magic και @Γιολάντα Magic εχετε μαυρισει παντου (ακομα και στα σημεια που φορατε μπικινι) ?
Ρωταω διοτι τωρα που θα επιστρεψετε απο τις διακοπες (παροτι θα το διαπιστωσω live) θα ηθελα να ξερω κατα ποσο μαυρισμενες ειστε
Υ.Γ. Διαβασα οτι την @Sofia_Magic την πατε για νυφη αλλα φανταζομαι οτι μεχρι να παντρευτει θα τις επιτρεψετε να χαρει τις τελευταιες μερες της ελευθεριας της
ξερει @Γιολάντα Magic !εχουν γινει μεγαλες μαχες εκει!Και που ξέρεις έχει τι χρωμα έχει το πεδίο μάχης της @Sofia_Magic ??? EEEEEE???
Mάλλον ισχύει!Το μουνι της μωρο μου το βλέπω πιο συχνά από το δικό μου...
Πολύ κοντά ...απόσταση αναπνοής..... γλώσσα, κλειτορίδα.....Mάλλον ισχύει!
Και να ρωτήσω…το βλέπεις από πολύ κοντά; Ξέρεις καλά την μορφολογία του…εδάφους;
Μας σνομπάρει απόψε το κορίτσι @Sofia_Magic ή ιδέα μου είναι; Ξέρεις κάτι Γιολαντάκι;;Το μουνι της μωρο μου το βλέπω πιο συχνά από το δικό μου...
Ασε την μορφολογία του εδάφους και κανόνισε ποτό με τα κορίτσια σοκολατένιεMάλλον ισχύει!
Και να ρωτήσω…το βλέπεις από πολύ κοντά; Ξέρεις καλά την μορφολογία του…εδάφους;
Μεχρι τους αραβωνες, μεχρι το bachelor , την εκκλησια κλπ κλπΥπάρχει και το bachelor αγαπητέ μου....
Μιλάς σταράτα και ξηγημένα...εύγεΜεχρι τους αραβωνες, μεχρι το bachelor , την εκκλησια κλπ κλπ
Φανταζομαι οτι την @Sofia_Magic εχω το δικαιωμα να την γαμησω ελευθερα (συγνωμη μου ξεφυγε.. να την γαργαλισω ηθελα να πω)
Αλλωστε οσο ειναι ελευθερη μπορει να κανει τις τελευταιες τις αμαρτιες.. Μετα τον γαμο δεν το συζητω.. οφειλει να ειναι κυρια
Εγώ διαθέσιμος!!Ασε την μορφολογία του εδάφους και κανόνισε ποτό με τα κορίτσια σοκολατένιε
Κορίτσια είμαι πολύ κοντά σας....να σας επισκεφτώ???Many many kisses from beautiful Kimolos ❤
Την κούρασα σήμερα....θέλει.μασαζακι και. Ξάπλα....Μας σνομπάρει απόψε το κορίτσι @Sofia_Magic ή ιδέα μου είναι; Ξέρεις κάτι Γιολαντάκι;;
@papaphilips έκανα κι εγώ στιχάκι!!
Να τος ο πρώτος....Κορίτσια είμαι πολύ κοντά σας....να σας επισκεφτώ???
Που είσαι αγαπούλα μ?Κορίτσια είμαι πολύ κοντά σας....να σας επισκεφτώ???