petros_sketo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 10.285
- Πόντοι
- 1.336
Ένα κλίκ πιο ωραία η νύφη....Many many kisses from beautiful Kimolos ❤
Ένα κλίκ πιο ωραία η νύφη....Many many kisses from beautiful Kimolos ❤
ναι, αλλα ο παπας ειναι ηδη μεσα και σας περιμενει πετρακηΑαααααυτές είναι κουμπαριές....όχι μαλακίες....όπως στην εκκλησία φίλε @james034 πρώτα μπαίνει το ζευγάρι και μετά ακολουθούν οι άλλοι...
Πολλά κλικ πιο ωραία ❤❤❤❤Ένα κλίκ πιο ωραία η νύφη....
Καλα τωρα το είδα....γτ ανεβαζεις καπάκια μετά από μένα?Καλημερα,διαθεσιμος για σημερα απο τις 6
Ερωτηση: @Sofia_Magic και @Γιολάντα Magic εχετε μαυρισει παντου (ακομα και στα σημεια που φορατε μπικινι) ?Many many kisses from beautiful Kimolos ❤
Χαχαχχα δεν παίζεσαι!ναι, αλλα ο παπας ειναι ηδη μεσα και σας περιμενει πετρακη
Μου την έφερες πούστηκα πάτερ μου....ναι, αλλα ο παπας ειναι ηδη μεσα και σας περιμενει πετρακη
του εχω πει οτι το μυστηριο, ειναι δωρο απο μενα.Χαχαχχα δεν παίζεσαι!
Όχι είναι λευκά τα πεδία μάχης....Ερωτηση: @Sofia_Magic και @Γιολάντα Magic εχετε μαυρισει παντου (ακομα και στα σημεια που φορατε μπικινι) ?
Ρωταω διοτι τωρα που θα επιστρεψετε απο τις διακοπες (παροτι θα το διαπιστωσω live) θα ηθελα να ξερω κατα ποσο μαυρισμενες ειστε
Υ.Γ. Διαβασα οτι την @Sofia_Magic την πατε για νυφη αλλα φανταζομαι οτι μεχρι να παντρευτει θα τις επιτρεψετε να χαρει τις τελευταιες μερες της ελευθεριας της
Έτσι, γιατί η ελληνική εκκλησία (την οποία κ εκπροσωπείς) είναι 2 large!!του εχω πει οτι το μυστηριο, ειναι δωρο απο μενα.
Και που ξέρεις έχει τι χρωμα έχει το πεδίο μάχης της @Sofia_Magic ??? EEEEEE???Όχι είναι λευκά τα πεδία μάχης....
Και το σοφακι μου μαύρισε ❤❤❤
ενας ανθρωπος του θεου, δε φερεται ποτε τιουτικα.Μου την έφερες πούστηκα πάτερ μου....
Το μουνι της μωρο μου το βλέπω πιο συχνά από το δικό μου...Και που ξέρεις έχει τι χρωμα έχει το πεδίο μάχης της @Sofia_Magic ??? EEEEEE???
Σαν να λεμε απο τωρα ο ραι μανα μουΌχι είναι λευκά τα πεδία μάχης....
Και το σοφακι μου μαύρισε ❤❤❤
Υπάρχει και το bachelor αγαπητέ μου....Ερωτηση: @Sofia_Magic και @Γιολάντα Magic εχετε μαυρισει παντου (ακομα και στα σημεια που φορατε μπικινι) ?
Ρωταω διοτι τωρα που θα επιστρεψετε απο τις διακοπες (παροτι θα το διαπιστωσω live) θα ηθελα να ξερω κατα ποσο μαυρισμενες ειστε
Υ.Γ. Διαβασα οτι την @Sofia_Magic την πατε για νυφη αλλα φανταζομαι οτι μεχρι να παντρευτει θα τις επιτρεψετε να χαρει τις τελευταιες μερες της ελευθεριας της
ξερει @Γιολάντα Magic !εχουν γινει μεγαλες μαχες εκει!Και που ξέρεις έχει τι χρωμα έχει το πεδίο μάχης της @Sofia_Magic ??? EEEEEE???
Mάλλον ισχύει!Το μουνι της μωρο μου το βλέπω πιο συχνά από το δικό μου...
Πολύ κοντά ...απόσταση αναπνοής..... γλώσσα, κλειτορίδα.....Mάλλον ισχύει!
Και να ρωτήσω…το βλέπεις από πολύ κοντά; Ξέρεις καλά την μορφολογία του…εδάφους;
Μας σνομπάρει απόψε το κορίτσι @Sofia_Magic ή ιδέα μου είναι; Ξέρεις κάτι Γιολαντάκι;;Το μουνι της μωρο μου το βλέπω πιο συχνά από το δικό μου...