Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 29.094
Τι έκανα πάλι? ❤Παλιοκοριτσο μελαχρινακι κατάφερες και έκανες αυτό που δεν ήθελα
Τι έκανα πάλι? ❤Παλιοκοριτσο μελαχρινακι κατάφερες και έκανες αυτό που δεν ήθελα
Κατάφερες και με καυλωσες...Τι έκανα πάλι? ❤
Για κλείσε με να σου σφιυγγαρισω στα τέσσερα....καιι να σου λέω μη το βάλεις απλα κοιτα με..Θα πληρώσω ένα φίλο να σε κλείσει όλη μέρα με εντολή όμως να μην σου κάτσει.
Απλά να σε βάλει σπίτι να του κάνεις δουλειές. Ακόμα και αν τις χρεώνεις σαν έξτρα
Να σου πω εγώ μετά αν σου αρέσει η δουλίτσα σου
Αν καταφέρει ο φίλος και δεν την γαμήσει σου πληρώνω εγώ 2ημερο με Γιολάντα,Σοφια και κολλαμε και μια Αριανα έτσι για το γαμώτο!Θα πληρώσω ένα φίλο να σε κλείσει όλη μέρα με εντολή όμως να μην σου κάτσει.
Απλά να σε βάλει σπίτι να του κάνεις δουλειές. Ακόμα και αν τις χρεώνεις σαν έξτρα
Να σου πω εγώ μετά αν σου αρέσει η δουλίτσα σου
εαν κλεισω ποτε την Γιολαντα για μια μερα θα ειναι 24ωρες πιπα κωλο εμπλοκη!!!! Δεν γινεται να αντισταθειςΓια κλείσε με να σου σφιυγγαρισω στα τέσσερα....καιι να σου λέω μη το βάλεις απλα κοιτα με..
Ευκολάκι!Αν καταφέρει ο φίλος και δεν την γαμήσει σου πληρώνω εγώ 2ημερο με Γιολάντα,Σοφια και κολλαμε και μια Αριανα έτσι για το γαμώτο!
Μην παίρνεις και όρκο....αυτοί έχουν έρωτα με την κωλοτρυπίδα...και η κωλοτρυπίδα της Γιολάντας είναι πειρασμός...Ευκολάκι!
Θα βάλω έναν από αυτούς τους χαριτωμένους 100% gay που ακούνε μουνί και λένε ίου
Θα φοράς στολή υπηρεσίας καριολάκι!Για κλείσε με να σου σφιυγγαρισω στα τέσσερα....καιι να σου λέω μη το βάλεις απλα κοιτα με..
Και έτσι ...είμαι προκλητικό πουτανακι ( σημπεριφορικα ) .....το νου σου ❤Θα φοράς στολή υπηρεσίας καριολάκι!
Γιολ, σήμερα δίνεις μαθήματα ταξικής συνείδησηςΚαι έτσι ...είμαι προκλητικό πουτανακι ( σημπεριφορικα ) .....το νου σου ❤
Σοφία ……Εγκεφαλικό !!!!
Δεν είσαι κ πολύ δύσκολος μου φαίνεται!!Κατάφερες και με καυλωσες...
Κοριτσάρα μου και ράσα να βάλεις πάλι καβλα θά είσαι!!!!Και έτσι ...είμαι προκλητικό πουτανακι ( σημπεριφορικα ) .....το νου σου ❤
Κανονικά έπρεπε να γράψω.. «ΤΟ ΚΑΥΛΏΝΕΙΝ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ»…η μήπως όχι;Δεν είσαι κ πολύ δύσκολος μου φαίνεται!!
Φταίει κ η Γιολαντάρα βέβαια που είναι …πολύ hot μωρό!
Το combination φταίει…
Το καυλωμα φυγείν αδύνατον!!
Θα έπρεπε να μπορείς να κάνεις tag κάποιον… «φίλο» σου!!Πω εμένα λέει..
Την αληθεια?Πω εμένα λέει..
Ελπίζω να μην είμαι ένας από αυτούς!!Την αληθεια?
Εγω προσωπικα το εχω νιωσει απειρες φορες αυτο (οχι μονο με γκομενες αλλα γενικα και για ατομα τα οποια απλα βλαστημησα την ωρα και την στιγμη που δεν μπορεσα να τα αποφυγω)
keep calm @Sandra Magic σε ολους μας εχει τυχει αυτο !!!
Να μην ειναι? ????Ελπίζω να μην είναι ένας από αυτούς!!