Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.931
Σκέφτεσαι ορθά διότι είμαι διακοπές και γυρνάω με καύλες...Πολύ καλά!!! σκέφτομαι να βρεθούμε!!
Σκέφτεσαι ορθά διότι είμαι διακοπές και γυρνάω με καύλες...Πολύ καλά!!! σκέφτομαι να βρεθούμε!!
Πότε επιστρέφεις??Σκέφτεσαι ορθά διότι είμαι διακοπές και γυρνάω με καύλες...
Δευτέρα θα εργάζομαι...Πότε επιστρέφεις??
Γιατί ρωτάς;Πότε επιστρέφεις??
Ωραία!!!ετοιμάσου!!!βασικά τι λέω...πάντα έτοιμη είσαι!!!Δευτέρα θα εργάζομαι...
Δεν ξέρεις??Γιατί ρωτάς;
Θέλει να έρθει να με πάρει από το λιμάνι....Γιατί ρωτάς;
Σκέφτεσαι ορθά διότι είμαι διακοπές και γυρνάω με καύλες….
Όχι αγορι μου σας.εχω πει όταν με χάνετε τον τρώω...
. .
Είμαι πολύ κοντά!!!ένα βήμα!!Θέλει να έρθει να με πάρει από το λιμάνι....
Τώρα είδα τα υπόλοιπα μηνύματά του.Θέλει να έρθει να με πάρει από το λιμάνι....
Με μια φορά πάντως όχι....
Δλδ πόσες πρέπει να φας για να ξεκαυλωσεις ρε Γιολαντάρα;;
Όχι καλέ γιατί?Τώρα είδα τα υπόλοιπα μηνύματά του.
όπως θα έρχεται ρίχτον μέσα στην θάλασσα.
Άστα διάλα...Δεν ξέρεις??
Ααααα ώστε επιβεβαιώνεις ότι τον έφαγες τουλάχιστον μια φορά!!Με μια φορά πάντως όχι....
Είναι καλός για τροφή στα ψάρια.Όχι καλέ γιατί?
Θα γραψω κατι το οποιο το εχω ξαναγραψει:Με μια φορά πάντως όχι....
Θα έλεγα ότι πιό σωστό είναι να σε πάρει στο λιμάνι!Θέλει να έρθει να με πάρει από το λιμάνι....
Έχει τύχει να κανω 1 ραντεβού και να βγω off να χορτασω... έχει τύχει όμως να κάνω 6 και να φωναξω μετά γκόμενο σπίτι. ..Ααααα ώστε επιβεβαιώνεις ότι τον έφαγες τουλάχιστον μια φορά!!
Εντάξειιιι… @petros1987
ΥΓ: η φίλη σου @Sofia_Magic που είναι σήμερα; Δεν μας μιλάει…
Μα το είπε ότι τον έφαγε μια φορά.Η @Sofia_Magic μια χαρά είναι!Μόλις μιλήσαμε στο τηλεφωνο!Έχετε όλοι τα φιλιά της.Μου είπε να σας πω ότι δυστυχώς σταματάει τη δουλειά γιατί παντρευόμαστε...αυτά...Ααααα ώστε επιβεβαιώνεις ότι τον έφαγες τουλάχιστον μια φορά!!
Εντάξειιιι… @petros1987
ΥΓ: η φίλη σου @Sofia_Magic που είναι σήμερα; Δεν μας μιλάει…
Θα έρθω αρκεί να μην έχει Συνέλευση εκείνη την ώραΈχει τύχει να κανω 1 ραντεβού και να βγω off να χορτασω... έχει τύχει όμως να κάνω 6 και να φωναξω μετά γκόμενο σπίτι. ..
Κυριακή είναι η συνέλευση η δική μ και εχω ρεπο πάντα χαχαχΘα έρθω αρκεί να μην έχει Συνέλευση εκείνη την ώρα