james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 16.829
- Πόντοι
- 10.395
Περιμενα κάτι πιο ευρηματικό από σένα!που...
Περιμενα κάτι πιο ευρηματικό από σένα!που...
Όχι αγορι μου σας.εχω πει όταν με χάνετε τον τρώω...Ανησύχησα!!!
Λέω κάτι πάθανε…αλλά όχιιιιιιι….Όλα καλά, και η διάθεση ίδια βλέπω!!
Αααααααα….η επιθυμία σου έγινε πραγματικότητα τελικά!!Όχι αγορι μου σας.εχω πει όταν με χάνετε τον τρώω...
. .
Ε ρε έναν αρραβώνα που θα κάνουμε οι 3 μας σε λίγες ημέρες....τρελό τσιμπούσι θα γίνει...ή τσιμπούκι...θα δείξειΤσα ....
Μην ζηλεύεις....δεν είναι ωραία η μονογαμια....Αααααααα….η επιθυμία σου έγινε πραγματικότητα τελικά!!
Συγχαρητήρια…
ΥΓ: ζηλεύω …
Βυζουβιοι!!!Καλημέρα όλη μέρα , διαθέσιμη από 16:00....
Τα κανόνια του Ναβαρόνε!!!Καλημέρα μωρακια..Διαθεσιμη σήμερα
Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ!!!Μην ζηλεύεις....δεν είναι ωραία η μονογαμια....
Και εσένα θέλω να φάω ❤
Αυτό ακριβώς ήθελα ν ακούσω...εισαι ΚΑΥΛΙΑΡΗΣΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ!!!
Αυτό δεν μπορεί να με αποτρέψει απ’το να ζηλεύω αυτόν που τη δεδομένη στιγμη σου έσκισε το κωλαράκι αντί για το δικό μου καυλι!!
Θα την αφήσεις να έρθει στους αρραβώνες?Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ!!!
Αυτό δεν μπορεί να με αποτρέψει απ’το να ζηλεύω αυτόν που τη δεδομένη στιγμη σου έσκισε το κωλαράκι αντί για το δικό μου καυλι!!
Μέχρι και η Αφροδίτη της Μήλου κουνήθηκε !!!!Όχι απλώς κουνιομουνα όταν με έβγαλε η Σόφη φωτο
..
Νομίζω ότι δικαιούμαι να παρεβρεθω στους αρραβώνες σου με την @Sofia_Magic, όπου κουμπαρα θα είναι η @Γιολάντα Magic !!!Θα την αφήσεις να έρθει στους αρραβώνες?
Φίλε φοβάμαι θα μπερδέψουμε τις πούτσες μας....δεν ξέρω...ας μας πει η κουμπάρα @Γιολάντα MagicΝομίζω ότι δικαιούμαι να παρεβρεθω στους αρραβώνες σου με την @Sofia_Magic, όπου κουμπαρα θα είναι η @Γιολάντα Magic !!!
Μπορώ να γίνω κι εγώ κουμπάρος ξέρεις…να έχεις 2 έτσι ώστε να μην ξεμείνεις ποτέ…
από κουμπάρο !!
να οραγανωθειτε μαγκεςΦίλε φοβάμαι θα μπερδέψουμε τις πούτσες μας....δεν ξέρω...ας μας πει η κουμπάρα @Γιολάντα Magic
Όχι ρε, απ’οτι άκουσα (φήμες, γιου νόου) η δικιά σου είναι ροζουλί…εμενα καφετίζουσα!Φίλε φοβάμαι θα μπερδέψουμε τις πούτσες μας....δεν ξέρω...ας μας πει η κουμπάρα @Γιολάντα Magic
Χαχαχα το ανέκδοτο που επικαλέστηκα χθες!να οραγανωθειτε μαγκες
Παιδια η παρτουζα θελει οργάνωση μην ακούω βλακειεςΦίλε φοβάμαι θα μπερδέψουμε τις πούτσες μας....δεν ξέρω...ας μας πει η κουμπάρα @Γιολάντα Magic
Συγνώμη! Την @Sofia_Magic δεν αρραβωνιάζεται ο Πέτρος;;Παιδια η παρτουζα θελει οργάνωση μην ακούω βλακειες
Θα είναι απο πίσω μου ο @james034 θα κατακτήσει τα πάτρια εδάφη και μετά o πετρακος...
Συγνώμη…σε 2η ανάγνωση…με θες πίσω σου! Το κωλαράκι σου θέλεις να πάρω μωράκι;;;Παιδια η παρτουζα θελει οργάνωση μην ακούω βλακειες
Θα είναι απο πίσω μου ο @james034 θα κατακτήσει τα πάτρια εδάφη και μετά o πετρακος...
Η Σοφί με τον γαμπρό πρώτα μετά εσυ ..Συγνώμη! Την @Sofia_Magic δεν αρραβωνιάζεται ο Πέτρος;;
Το Σοφάκι που θα είναι;