james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.919
- Πόντοι
- 10.395
Πωπωωωω ζημιααααά…@Sofia_Magic καληνύχτα πουλάκια μου ❤❤❤❤
Πωπωωωω ζημιααααά…@Sofia_Magic καληνύχτα πουλάκια μου ❤❤❤❤
Τι έπαθες μωρο μου ?Πωπωωωω ζημιααααά…
Ζημιά! Πως να το εξηγήσω;Τι έπαθες μωρο μου ?
Πολύ χαίρομαι ....αυτό θέλαμε....Ζημιά! Πως να το εξηγήσω;
Σκίρτησε κάτι ανάμεσα στα πόδια μου… και το μυαλό μου δημιούργησε εικόνες…instantly!! Ζημιά!!!
Αυτό να το θέλετε όταν είμαι μαζί σας! Αν είμαι τόσο μακρυά…Πολύ χαίρομαι ....αυτό θέλαμε....
Να αρχίσει να σκληραίνει.....
Χτίζουμε έδαφος.....τη βάση στη σχέση μαςΑυτό να το θέλετε όταν είμαι μαζί σας! Αν είμαι τόσο μακρυά…
Τι να σου πω ρε...Υπέροχη όπως πάντα.
Πανέμορφη και ευγενική.
Οικοδόμος το πρωι, το βράδυ…Χτίζουμε έδαφος.....τη βάση στη σχέση μας
Με καυλωνει η λαϊκή τάξη μωρο μου....Οικοδόμος το πρωι, το βράδυ…
Κάτι έχω καταλάβει!Με καυλωνει η λαϊκή τάξη μωρο μου....
Πριγκίπισσα.....τι χαμόγελο είναι αυτό; χαμογελάνε τα μάτια σου!!Υπέροχη όπως πάντα.
Πανέμορφη και ευγενική.
Ρα μωρο μου ...μου στάζει η βρύση....Έλα λίγο.θέλουν επισκευή τα υδραυλικά μου.....Πουτανάκια και οι 2…έχετε βαλθεί να με τρελάνετε!!!
(είσαστε σε καλό δρόμο, να ξέρετε!!)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάτι έχω καταλάβει!
Εγώ…υδραυλικός!!
ΧαχαχαχαΡα μωρο μου ...μου στάζει η βρύση....Έλα λίγο.θέλουν επισκευή τα υδραυλικά μου.....
Μιλάω πολύ σοβαρά Δευτέρα γυρνάω θα σου στείλω να μου την φτιάξεις δεν μπορώ άλλο όλο στάζει .....Χαχαχαχα
Έρχομαιιιιιι….
ΥΓ: χαζό!
Μήπως μωρό μου να βρεις…Μιλάω πολύ σοβαρά Δευτέρα γυρνάω θα σου στείλω να μου την φτιάξεις δεν μπορώ άλλο όλο στάζει .....
Θα πληρώσω σε είδος....Μήπως μωρό μου να βρεις…
1ον έναν κανονικό υδραυλικό!
2ον κάποιον στην Αθήνα; Δεν σε συμφέρει να πληρώσεις εκτός έδρας!! Είμαι πολύ μακρυά σου, θα στοιχίσω πολλά!! Έχεις να με πληρώσεις;
Χαχαχα
Νομίζω δεν σε ενδιαφέρει καν αν είμαι υδραυλικός! Το μόνο που θες είναι να πληρώσεις σε είδος! Ε τσουλακι μου;Θα πληρώσω σε είδος....
Πόσο με έχεις μάθει άτιμο αγόρι....Νομίζω δεν σε ενδιαφέρει καν αν είναι υδραυλικός! Το μόνο που θες είναι να πληρώσεις σε είδος! Ε τσουλακι μου;
Πόσο;Πόσο με έχεις μάθει άτιμο αγόρι....
Επππ....Νομίζω δεν σε ενδιαφέρει καν αν είμαι υδραυλικός! Το μόνο που θες είναι να πληρώσεις σε είδος! Ε τσουλακι μου;