Βανέσα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 9.453
Καλημέρα κουμπάρα!Καλημερα αγόρια μου❤
Να έχετε μια όμορφη μέρα....
Κορίτσι δεν άου έχουν πει ουι όταν ανεβάζει μια κοπέλα φωτογραφία θα πρέπει να περιμένεις κανιά ωριτσα μέχρι ανεβάσεις εσυ;;;Καλημερα αγόρια μου❤
Να έχετε μια όμορφη μέρα....
Ρε κέφι που το έχετε....Κορίτσι δεν άου έχουν πει ουι όταν ανεβάζει μια κοπέλα φωτογραφία θα πρέπει να περιμένεις κανιά ωριτσα μέχρι ανεβάσεις εσυ;;;
Τις τελευταίες μέρες ανεβάζεις συνέχεια μετά από εμένα..
Επίτηδες το κανείς;;
Ανέβασε Βανέσα στήθος να πέσουν τα σαγονιαΚορίτσι δεν άου έχουν πει ουι όταν ανεβάζει μια κοπέλα φωτογραφία θα πρέπει να περιμένεις κανιά ωριτσα μέχρι ανεβάσεις εσυ;;;
Επίτηδες το κανείς;;
Επιβεβαιώνω κι εγώ, το έκανε και χτες, και προχτές η σοφία, ξεκάθαρα το κάνουν επίτηδες αν θες τη γνώμη μουΚορίτσι δεν άου έχουν πει ουι όταν ανεβάζει μια κοπέλα φωτογραφία θα πρέπει να περιμένεις κανιά ωριτσα μέχρι ανεβάσεις εσυ;;;
Επίτηδες το κανείς;;
Επιβεβαιώνω κι εγώ, το έκανε και χτες, και προχτές η σοφία, ξεκάθαρα το κάνουν επίτηδες αν θες τη γνώμη μου
Γιατί είναι κουτσομπόλα...Τὴ φωτό τί τή θές; Γιά νά'χουμε ψυχικά τραύματα γιά τό ὑπόλοιπο τῆς ζωῆς μας;
Το Σοφάκι μην το πιάσεις στο στόμα σου...με τα αγόρια μού θα μιλάω συνέχεια...Επιβεβαιώνω κι εγώ, το έκανε και χτες, και προχτές η σοφία, ξεκάθαρα το κάνουν επίτηδες αν θες τη γνώμη μου
Γιατί είναι κουτσομπόλα...
Εγώ φτιάχνω καφέ και περιμένω...Ἀρχίσαμε!! Ἤχησε τό καμπανάκι γιά τὸν 1ο γύρο...
Χώσε μωρό μου...Το Σοφάκι μην το πιάσεις στο στόμα σου...με τα αγόρια μού θα μιλάω συνέχεια...
Καλημέρα αγαπημένε μου! Πόσες σελίδες σήμερα διάβασες??Καί καλημέρα ΚΟΥΚΛΑ!
Μην δούνε να φτιάχνουμε κατάσταση εδώ..αμέσωςΧώσε μωρό μου...
Μωρό μου να στείλω από ένα πακετάκι να στρώσουν?Τι θές?Καλημέρα αγαπημένε μου! Πόσες σελίδες σήμερα διάβασες??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μην δούνε να φτιάχνουμε κατάσταση εδώ..αμέσως