james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.502
- Πόντοι
- 10.395
Ώπαααα…μας τσάκωσαν κουμπάρα !!Επππ....
Πόσο με έχεις μάθει άτιμο αγόρι....
Ώπαααα…μας τσάκωσαν κουμπάρα !!Επππ....
Πόσο με έχεις μάθει άτιμο αγόρι....
Ούτε με NFC ...αν έχω κινητό????Mou θυμζεις έναν πελάτη που με ρώτησε αν δέχομαι κάρτες και γύρισα και του λέω βεβαίως πέρνα την από τον κωλο μου....
Οχι οτι διαβασα το πληρωνω σε ειδος,δεν ειμαι τετοιος,απλα εαν εχεις θεμα με ηλεκτρολογικα φωναξε,δεν μπορω να νοιωθω οτι υπαρχουν ανθρωποι εκει εξω που εχουν χαλασμενα ηλεκτρολογικα...Θα πληρώσω σε είδος....
Για πολύ σκισιμο
Μετά από μια δύσκολη μέρα
@Sofia_Magic καληνύχτα πουλάκια μου ❤❤❤❤
Αχχ τι μπορούν να κάνουν αυτές οι γλωσσιτσες@Sofia_Magic καληνύχτα πουλάκια μου ❤❤❤❤
Ωραία θέαΧειιι μποιζζ
Καρδιοπάθειες με τις τρυπούλες....
Αγαπάμε ρε φίλε....Ρέ γαμῶ το! 11 Σελίδες σέ 15 ὧρες περίπου! Γιά ρεκόρ γκίνες πᾶτε;;;!! Ἔλεος!
Αγαπάμε ρε φίλε....
Το ενα ειναι τσαμπα το αλλο κοστιζει το λιγοτερο 150 ευρω. Καλυτερα αγαπες λοιπον.Ἀντί ν'ἀγαπᾶτε, κλεῖστε ραντεβού καί γράψτε κριτικές...
Εεεεμμμμμ....βεβαία υπάρχει και η φθηνή λύση του μεταξιού...Το ενα ειναι τσαμπα το αλλο κοστιζει το λιγοτερο 150 ευρω. Καλυτερα αγαπες λοιπον.
Εγω φαντάζομαι κόβομαι πανηγυρικά...16 μια χαρά είσαι...περνάς...
@Sandra Magic ρε ατιμουτσικο ξέρεις ακριβώς πως να στηθείς και τι να μοστράρεις για να μας αλλάξεις τα πετρέλαια... Εισαι πανέμορφη και απίστευτα αισθησιακή
Το ενα ειναι τσαμπα το αλλο κοστιζει το λιγοτερο 150 ευρω. Καλυτερα αγαπες λοιπον.
Εδω γινεται ο τζερτζελος. Αν και προσωπικα δε συμμετεχω και τοσο τελευταια. Βαριεμαι.Καί μόνο αὐτό τὸ νῆμα ὑπάρχει;
Νήμα μη κάνεις νήμα αυτός ο έρωτας δεν είναι για πειράματα, της αμαρτιας τα φιλιά γίνονται τραύματα, παραφράζοντας το ομώνυμο τραγούδιΚαί μόνο αὐτό τὸ νῆμα ὑπάρχει;