james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 19.929
- Πόντοι
- 11.645
ΧαχαχαχαΡα μωρο μου ...μου στάζει η βρύση....Έλα λίγο.θέλουν επισκευή τα υδραυλικά μου.....
Έρχομαιιιιιι….
ΥΓ: χαζό!
ΧαχαχαχαΡα μωρο μου ...μου στάζει η βρύση....Έλα λίγο.θέλουν επισκευή τα υδραυλικά μου.....
Μιλάω πολύ σοβαρά Δευτέρα γυρνάω θα σου στείλω να μου την φτιάξεις δεν μπορώ άλλο όλο στάζει .....Χαχαχαχα
Έρχομαιιιιιι….
ΥΓ: χαζό!![]()
Μήπως μωρό μου να βρεις…Μιλάω πολύ σοβαρά Δευτέρα γυρνάω θα σου στείλω να μου την φτιάξεις δεν μπορώ άλλο όλο στάζει .....
Θα πληρώσω σε είδος....Μήπως μωρό μου να βρεις…
1ον έναν κανονικό υδραυλικό!
2ον κάποιον στην Αθήνα; Δεν σε συμφέρει να πληρώσεις εκτός έδρας!! Είμαι πολύ μακρυά σου, θα στοιχίσω πολλά!!Έχεις να με πληρώσεις;
Χαχαχα
Νομίζω δεν σε ενδιαφέρει καν αν είμαι υδραυλικός! Το μόνο που θες είναι να πληρώσεις σε είδος! Ε τσουλακι μου;Θα πληρώσω σε είδος....
Πόσο με έχεις μάθει άτιμο αγόρι....Νομίζω δεν σε ενδιαφέρει καν αν είναι υδραυλικός! Το μόνο που θες είναι να πληρώσεις σε είδος! Ε τσουλακι μου;![]()
Πόσο;Πόσο με έχεις μάθει άτιμο αγόρι....
Επππ....Νομίζω δεν σε ενδιαφέρει καν αν είμαι υδραυλικός! Το μόνο που θες είναι να πληρώσεις σε είδος! Ε τσουλακι μου;![]()
Ώπαααα…μας τσάκωσαν κουμπάρα !!Επππ....
Πόσο με έχεις μάθει άτιμο αγόρι....
Ούτε με NFC ...αν έχω κινητό????Mou θυμζεις έναν πελάτη που με ρώτησε αν δέχομαι κάρτες και γύρισα και του λέω βεβαίως πέρνα την από τον κωλο μου....
Οχι οτι διαβασα το πληρωνω σε ειδος,δεν ειμαι τετοιος,απλα εαν εχεις θεμα με ηλεκτρολογικα φωναξε,δεν μπορω να νοιωθω οτι υπαρχουν ανθρωποι εκει εξω που εχουν χαλασμενα ηλεκτρολογικα...Θα πληρώσω σε είδος....
Για πολύ σκισιμο
Μετά από μια δύσκολη μέρα
@Sofia_Magic καληνύχτα πουλάκια μου ❤❤❤❤
Αχχ τι μπορούν να κάνουν αυτές οι γλωσσιτσες@Sofia_Magic καληνύχτα πουλάκια μου ❤❤❤❤
Ωραία θέαΧειιι μποιζζ![]()
Καρδιοπάθειες με τις τρυπούλες....
Αγαπάμε ρε φίλε....Ρέ γαμῶ το! 11 Σελίδες σέ 15 ὧρες περίπου! Γιά ρεκόρ γκίνες πᾶτε;;;!! Ἔλεος!
Αγαπάμε ρε φίλε....