ariana.magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2021
- Like
- 19.285
Καλησπέρα μωράκια
Μαζί από 6:30
εισαι πολυεργαλειο αστερι μουΛοιπόν......Καλή εβδομάδα στα αγόρια μου...τα μωρά μου.... Να έχουμε μια θετική εβδομάδα ..❤❤
Καλησπερα σας δεσποινις μου!!Καλησπέρα μωράκια
Με το παπούτσι στην πολυθρόνα??? Ε ρε ξυλιες που θέλεις (ξέρεις που)...Καλησπέρα μωράκια
Γεια σου μωρό μου....Έτσι φτιάξε μου την διάθεση ❤εισαι πολυεργαλειο αστερι μου
Πότε θα σε δώ?Καλησπέρα στις κύριες
αντεχεις την γυμναστικη;Θα γίνω γραφική λέγοντας σου, πως τα καλά κορίτσια πάνε παράδεισο και τα κακά πάνε παντού. Σεμνή σεμνή, αλλά κάπου ώπα . Θα υποκύψω στα βέλη τού έρωτα....
στασου μη φυγειςΣτάσου φεύγω εγώ...
Μόνο εμένα δεν έχεις δει ακόμα. Να το πάρω προσωπικά????Πότε θα σε δώ?
Ποσα δινειςΠότε θα σε δώ?
Την αγάπη μου..και το μ@@ να το σκίσεις μία ώρα όπως εσύ ξέρεις...λίγο είναι?Ποσα δινεις
Νομίζω... μάλλον, πιστεύω ότι είναι στο χέρι σου...Μόνο εμένα δεν έχεις δει ακόμα. Να το πάρω προσωπικά????
Την αγάπη μου..και το μ@@ να το σκίσεις μία ώρα όπως εσύ ξέρεις...λίγο είναι?
Horny μου ❤Τί ὡραῖα ποὺ τά λές!
Τί ὡραῖα ποὺ τά λές!
Μαλάκα μου τι πλάσμα είσαι εσύ;Πραγματικά τώρα...Βλέπω τα αγόρια μού κάνουν πάρτι εδώ...και δεν με κάλεσε κάνεις .......ωραία...
Ξεκιναω απο τωρα να σου δινω εγω σημασια. Τι αλλο θες δηλαδη...Δεν υπάρχει ,τα λέω και εγώ που είμαι σεμνό κορίτσι κατά βάθος, αλλά δεν μου δίνουν σημασία .
Θα κάνουμε και άλλο και θα είσαι από τις πρώτες που θα έρθουν…!Βλέπω τα αγόρια μού κάνουν πάρτι εδώ...και δεν με κάλεσε κάνεις .......ωραία...
You are the bestΚαλησπέρα μωράκια