papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.445
- Πόντοι
- 27.261
κλαιω με το αβαταρ σου παιχτη.Μαλάκα μου τι πλάσμα είσαι εσύ;Πραγματικά τώρα...
+10 απο μενα, εγραψες
κλαιω με το αβαταρ σου παιχτη.Μαλάκα μου τι πλάσμα είσαι εσύ;Πραγματικά τώρα...
Συγγνώμη....αλλα κ όταν δεν θα σου στέλνω πάντα θα σου λέω καλημέρα...Πού είναι η Αγάπη μου? Γιατί δεν με ξύπνησε με Καλημέρα σήμερα? ❤
Σοφία λέω και κλαίω!κλαιω με το αβαταρ σου παιχτη.
+10 απο μενα, εγραψες
σου λεωΣοφία λέω και κλαίω!
Ε ναι ρε σύ...σιγά μην λέω ερωτόλογα...βάζεις αβαταρ την κωλάρα της και άσε τους άλλους να ψάχνονται!σου λεω
Ε
Γ
Ρ
Α
Ψ
Ε
Σ
και ασε τους αλλους να κυνηγανε να βρουν την ατακα την εξυπνη
Πού είναι η Αγάπη μου? Γιατί δεν με ξύπνησε με Καλημέρα σήμερα? ❤
Η @Sofia_Magic είναι η μεγαλύτερη καυλα....την έχω δει όταν ξυπνάει και βγάζει καυλα δ εν ξέρω πως το κάνει αλλά είναι ταλέντο ❤Σοφία λέω και κλαίω!
Αρα ειναι γουτσου γουτσου το παραδέχεσαι;Η @Sofia_Magic είναι η μεγαλύτερη καυλα....την έχω δει όταν ξυπνάει και βγάζει καυλα δ εν ξέρω πως το κάνει αλλά είναι ταλέντο ❤
ρε τον πετρακη λεμεΕ ναι ρε σύ...σιγά μην λέω ερωτόλογα...βάζεις αβαταρ την κωλάρα της και άσε τους άλλους να ψάχνονται!
Κοιτα όταν την βλέπεις δςν λες τι γλυκιά γυναίκα...σου βγάζει αςξουαλικοτητα μεγάλη....αλλά έχει ευαισθησίες και γλυκά.στοιχεια στους δικούς της ❤Αρα ειναι γουτσου γουτσου το παραδέχεσαι;
Η καύλα δεν έχει ώρες . Τι βγάζεις ή δεν την βγάζεις. Δεν υπάρχει καύλα π.μ. ή μ.μΗ @Sofia_Magic είναι η μεγαλύτερη καυλα....την έχω δει όταν ξυπνάει και βγάζει καυλα δ εν ξέρω πως το κάνει αλλά είναι ταλέντο ❤
Αυτή η εναλλαγή δεν είναι όλα τα λεφτά;Κοιτα όταν την βλέπεις δςν λες τι γλυκιά γυναίκα...σου βγάζει αςξουαλικοτητα μεγάλη....αλλά έχει ευαισθησίες και γλυκά.στοιχεια στους δικούς της ❤
Σε καμία βδομάδα θα της κάνω πρόταση γάμου...να δω αν έπιασε το κόλπο!ρε τον πετρακη λεμε
Ωχ ωραιο ποδι! Εμενα γιατι δε μου το ειχες δειξει τοτε και μ'επνιξες με τον κωλο σου? Εεε?@lagonisian σαρεσουν,? εχω καο μικρό ποδαράκι 37 φοράω
.
αντε και καλους απογονους.Σε καμία βδομάδα θα της κάνω πρόταση γάμου...να δω αν έπιασε το κόλπο!
Σε ποιά ενορία λειτουργείς πάτερ μου να μας στεφανώσεις?αντε και καλους απογονους.
μη ξεχασεις το προσκλητηριο μου σε παρακαλω.
Ωραία πολυθρόνα για σεξ!!!Καλησπέρα μωράκια
Μαζί από 6:30
μην αγχωνεσαι, θα ερθω οπου μου πεις.Σε ποιά ενορία λειτουργείς πάτερ μου να μας στεφανώσεις?
παιχτη, μετα τις κορασιδες, σου γυαλισε και η πολυθρονα τωρα ?Ωραία πολυθρόνα για σεξ!!!