geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.860
- Πόντοι
- 34.478
στασου μη φυγειςΣτάσου φεύγω εγώ...
Στασου Μυγδαλα
στασου μη φυγειςΣτάσου φεύγω εγώ...
Μόνο εμένα δεν έχεις δει ακόμα. Να το πάρω προσωπικά????Πότε θα σε δώ?
Ποσα δινειςΠότε θα σε δώ?
Την αγάπη μου..και το μ@@ να το σκίσεις μία ώρα όπως εσύ ξέρεις...λίγο είναι?Ποσα δινεις
Νομίζω... μάλλον, πιστεύω ότι είναι στο χέρι σου...Μόνο εμένα δεν έχεις δει ακόμα. Να το πάρω προσωπικά????
Την αγάπη μου..και το μ@@ να το σκίσεις μία ώρα όπως εσύ ξέρεις...λίγο είναι?
Horny μου ❤Τί ὡραῖα ποὺ τά λές!
Τί ὡραῖα ποὺ τά λές!
Μαλάκα μου τι πλάσμα είσαι εσύ;Πραγματικά τώρα...Βλέπω τα αγόρια μού κάνουν πάρτι εδώ...και δεν με κάλεσε κάνεις .......ωραία...
Ξεκιναω απο τωρα να σου δινω εγω σημασια. Τι αλλο θες δηλαδη...Δεν υπάρχει ,τα λέω και εγώ που είμαι σεμνό κορίτσι κατά βάθος, αλλά δεν μου δίνουν σημασία .
Θα κάνουμε και άλλο και θα είσαι από τις πρώτες που θα έρθουν…!Βλέπω τα αγόρια μού κάνουν πάρτι εδώ...και δεν με κάλεσε κάνεις .......ωραία...
You are the bestΚαλησπέρα μωράκια
Μαζί από 6:30
Διάβαζα για δικούς μου λόγους τον ορισμό της λέξης αισθησιασμός... κ λέει η ικανότητα ενός προσώπου να διεγείρει τις αισθήσεις κ την ερωτική διάθεση....κ αμέσως ασυνείδητα το μυαλό μου πήγε στην Σοφία!!!!
Πού είναι η Αγάπη μου? Γιατί δεν με ξύπνησε με Καλημέρα σήμερα? ❤Διάβαζα για δικούς μου λόγους τον ορισμό της λέξης αισθησιασμός... κ λέει η ικανότητα ενός προσώπου να διεγείρει τις αισθήσεις κ την ερωτική διάθεση....κ αμέσως ασυνείδητα το μυαλό μου πήγε στην Σοφία!!!!
σε ποιον???????? ποιος σε πείραξε???Κάνω μούτρα...
37 νούμερο ποδαράκι με τέτοια κωλάρα?Απορώ πως στέκεσαι όρθια με τέτοιο κέντρο βάρους!@lagonisian σαρεσουν,? εχω καο μικρό ποδαράκι 37 φοράω
.
Ορισμένοι έχετε ένα χιούμορ άλλο πράγμα με κάνετε πολύ και γελάω ❤37 νούμερο ποδαράκι με τέτοια κωλάρα?Απορώ πως στέκεσαι όρθια με τέτοιο κέντρο βάρους!
Θεωρώ το χιούμορ πως είναι από τα μεγαλύτερα προσόντα...τιμή μου κυρία μου!Ορισμένοι έχετε ένα χιούμορ άλλο πράγμα με κάνετε πολύ και γελάω ❤