HoneyVoskos
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 175
- Like
- 27.702
- Πόντοι
- 32.548
Για τα ορθογραφικά έχουμε τον φίλο @hornyasfuckΟ Οιδίποδας έτσι δεν γράφεται ? Πάλι ορθογραφικο έκανα
Για τα ορθογραφικά έχουμε τον φίλο @hornyasfuckΟ Οιδίποδας έτσι δεν γράφεται ? Πάλι ορθογραφικο έκανα
αρα ξερεις ποια ειναι τα τελειωμενα και ποια τα απλα.Για τα τελειωμένα ναυάγια. Όχι τα απλά.
Ειμαι ακομα στο ψυγειο σου και με διακοπτεις καταρχην. Του Στιφλερ του γαμησαν τη μανα,δε τη γαμησε ο ιδιος. Αυτος ο ξενερωτος που εμοιαζε με βραδυπους του τη γαμησε,δε θυμαμαι ονομα στο εργο.αυτός και μετά ήταν ο Στίφλερ...
Από τούδε εφεξής , ο χορνυ είναι ο δάσκαλος.μου και εσύ ο.γαμιας μουΓια τα ορθογραφικά έχουμε τον φίλο @hornyasfuck
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!Από τούδε εφεξής , ο χορνυ είναι ο δάσκαλος.μου και εσύ ο.γαμιας μου
Από τούδε εφεξής , ο χορνυ είναι ο δάσκαλος.μου και εσύ ο.γαμιας μου
Ναι,θα γαμιεστε και θα καθεται σ'ενα σκαμπο διπλα ο Χορνι και θα σας διορθωνει.Από τούδε εφεξής , ο χορνυ είναι ο δάσκαλος.μου και εσύ ο.γαμιας μου
Ναι,θα γαμιεστε και θα καθεται σ'ενα σκαμπο διπλα ο Χορνι και θα σας διορθωνει.
Γιολαντα: Δοστα μου μορο μου Δοστα μουΚαλή ἰδέα! Θά'χω καί τήν ράβδο ἄν... δέν πίπτει λόγος...
Δεν αφήνεις τον λόγο και να πάρεις μέρος στην παρτούζα?Καλή ἰδέα! Θά'χω καί τήν ράβδο ἄν... δέν πίπτει λόγος...
Από τούδε και εις το εξής θα έχω χορνι στα ραντεβού. 4 να είσαι έτοιμος θα έρθει ο οδηγός μουΚαλή ἰδέα! Θά'χω καί τήν ράβδο ἄν... δέν πίπτει λόγος...
εχω την εντυπωση πως γιολαντα θα κανει πολλα λαθη εσκεμμενα!της αρεσουν οι ξυλιες!!Καλή ἰδέα! Θά'χω καί τήν ράβδο ἄν... δέν πίπτει λόγος...
Δεν με γαμαει ο χορνυ δεν του αρέσω..Δεν αφήνεις τον λόγο και να πάρεις μέρος στην παρτούζα?
Αχ τι καλά... Μαρεσουν τα χυσιαΠωωωω καυλααααα...για να σε χυνω ολη μερα εισαι
Δεν αφήνεις τον λόγο και να πάρεις μέρος στην παρτούζα?
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ....ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΜΕ!Αχ τι καλά... Μαρεσουν τα χυσια
Κατσε λιγο ακομα να σκασει και η Σοφια με κανα βιντεο και θα'σαι ετοιμος για μαλακια.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ....ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΜΕ!
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω, αγαπητέ (Ιωάννης, 8 - 7)ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ....ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΜΕ!