hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 30
- Like
- 28.868
- Πόντοι
- 12.896
ειμαι ταυρος με ωροσκοπο παιδοβουβαλο με ποια ταιριαζω απο τις γυναικες του μαγου?
Μέ ἐκείνη ποὺ ἔχει τό ζώδιο τοῦ δεινοσαύρου!
ειμαι ταυρος με ωροσκοπο παιδοβουβαλο με ποια ταιριαζω απο τις γυναικες του μαγου?
ναι αλλαΈφαγες άκυρο ήδη από το σοφακι σου...σορρυ
να σου δαγκώνουν να σου φιλούν και να σου κάνουν μασάζ στα πατουσάκια??Επίσης Όχι χαδακια και.μαλακιες..σφαλιάρα δυνατή να κάνει αντίλαλο....και.φιλια με πάθος με καυλωνουν...
Καλά καλά Γιολάντα like καρδούλες χαχαχα με προκαλείς να μετράω αντίστροφα τις μέρες γυρισμού
Επίσης Όχι χαδακια και.μαλακιες..σφαλιάρα δυνατή να κάνει αντίλαλο....και.φιλια με πάθος με καυλωνουν...
Ναι ναι ❤ θα στην παίξω με τα πατουσακια μου λαγονισιαν μναι αλλα
να σου δαγκώνουν να σου φιλούν και να σου κάνουν μασάζ στα πατουσάκια??
εμενα τι με εβαλες μεσα,να βλεπω πως του την παιζεις?Ναι ναι ❤ θα στην παίξω με τα πατουσακια μου λαγονισιαν μ
Εσύ μην μου κολλάς γιατί θα σε στείλω στην κορυφή του βουνού που έχεις για άβαταρΚαλά καλά κοίταξε να σου φάει κανένα τάνκερ παλιόγερε που θέλεις και Γιολάντα ...
Γιρλάντα θα σε κάνει κακομοίρη μου.
εεεεεε πάψεεεεε...ξέρεις ότι δεν μπορώ να έρθω να σε αρπάξω από τα μαλλιά και από τον κώλο και για αυτά τα λεςΝαι ναι ❤ θα στην παίξω με τα πατουσακια μου λαγονισιαν μ
Καταλαθοςεμενα τι με εβαλες μεσα,να βλεπω πως του την παιζεις?
Οχι μια χαρα ειμαι,τωρα θα κατσω.Καταλαθος
Εσύ μην μου κολλάς γιατί θα σε στείλω στην κορυφή του βουνού που έχεις για άβαταρ
ΔΥΝΑΤΟ !
Εγω τι θελεις να κάνω εκεί ?
εμενα τι με εβαλες μεσα,να βλεπω πως του την παιζεις?
γλώσσα λανθάνουσα....Καταλαθος
σε εχω ικανη να πουλησεις ψυγειο σε εσκιμωους εσενα!Εγω τι θελεις να κάνω εκεί ?
ΔΥΝΑΤΟ !
Εγω τι θελεις να κάνω εκεί ?
κάτσε κάτσε...και άμα λάχει μπαίνεις και εσύ ...Οχι μια χαρα ειμαι,τωρα θα κατσω.
Λοιπόν Γιολάντα όταν τα πούμε ,γιατί θα τα πούμε,θέλω να βάλεις δονητή μαύρο μπροστά και να μου ζητάς να σε πάρω απο πίσω...το έχεις ?Ναι ναι ❤ θα στην παίξω με τα πατουσακια μου λαγονισιαν μ
παω στο ψυγειο σου,οτι ειναι φωναχτε με.κάτσε κάτσε...και άμα λάχει μπαίνεις και εσύ ...