hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 32
- Like
- 30.579
- Πόντοι
- 15.296
Αυτες τις μαλακιες με τα ζωδια να μην εβλεπα...
Ἄ, ὡραῖα! Δέν εἶμαι μόνος τελικά...
Αυτες τις μαλακιες με τα ζωδια να μην εβλεπα...
Καο.μενα η Σοφία μου τα μαθαίνει μην νομίζεις ότι ξέρω
Απλώς έτυχε ένας σκορπιός να σφυροκοπηθουμε δίχως όρια και δίχως ελεος και μου είπε τι.ζψδιο είναι
Γιατί εσύ δεν θα συναντήσεις τη Γιολάντα. Αν δεν την συναντήσω θα μείνω στην άγνοια μου , να με ρωτάνε τη ωροσκόπο έχω και να τους κοιτάω σαν χάνος...
Οχι χορνι,σε καλυπτω.Ἄ, ὡραῖα! Δέν εἶμαι μόνος τελικά...
Έφαγες άκυρο ήδη από το σοφακι σου...σορρυἌ, ὡραῖα! Δέν εἶμαι μόνος τελικά...
ξεκίνα να πιστεύεις....γιατί θα το φας το κεφάλι σου...είναι θέμα αυτοσυντήρησης και ευελιξίας///Αυτες τις μαλακιες με τα ζωδια να μην εβλεπα...
Επίσης Όχι χαδακια και.μαλακιες..σφαλιάρα δυνατή να κάνει αντίλαλο....και.φιλια με πάθος με καυλωνουν...ΠΕΘΑΙΝΩ !!!!!
ειμαι ταυρος με ωροσκοπο παιδοβουβαλο με ποια ταιριαζω απο τις γυναικες του μαγου?
ναι αλλαΈφαγες άκυρο ήδη από το σοφακι σου...σορρυ
να σου δαγκώνουν να σου φιλούν και να σου κάνουν μασάζ στα πατουσάκια??Επίσης Όχι χαδακια και.μαλακιες..σφαλιάρα δυνατή να κάνει αντίλαλο....και.φιλια με πάθος με καυλωνουν...
Καλά καλά Γιολάντα like καρδούλες χαχαχα με προκαλείς να μετράω αντίστροφα τις μέρες γυρισμού
Επίσης Όχι χαδακια και.μαλακιες..σφαλιάρα δυνατή να κάνει αντίλαλο....και.φιλια με πάθος με καυλωνουν...
ειμαι ταυρος με ωροσκοπο παιδοβουβαλο με ποια ταιριαζω απο τις γυναικες του μαγου?
Ναι ναι ❤ θα στην παίξω με τα πατουσακια μου λαγονισιαν μναι αλλα
να σου δαγκώνουν να σου φιλούν και να σου κάνουν μασάζ στα πατουσάκια??
εμενα τι με εβαλες μεσα,να βλεπω πως του την παιζεις?Ναι ναι ❤ θα στην παίξω με τα πατουσακια μου λαγονισιαν μ
Εσύ μην μου κολλάς γιατί θα σε στείλω στην κορυφή του βουνού που έχεις για άβαταρΚαλά καλά κοίταξε να σου φάει κανένα τάνκερ παλιόγερε που θέλεις και Γιολάντα ...
Γιρλάντα θα σε κάνει κακομοίρη μου.
εεεεεε πάψεεεεε...ξέρεις ότι δεν μπορώ να έρθω να σε αρπάξω από τα μαλλιά και από τον κώλο και για αυτά τα λεςΝαι ναι ❤ θα στην παίξω με τα πατουσακια μου λαγονισιαν μ
Καταλαθοςεμενα τι με εβαλες μεσα,να βλεπω πως του την παιζεις?
Οχι μια χαρα ειμαι,τωρα θα κατσω.Καταλαθος
Εσύ μην μου κολλάς γιατί θα σε στείλω στην κορυφή του βουνού που έχεις για άβαταρ
ΔΥΝΑΤΟ !