ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.346
- Πόντοι
- 24.346
Εσυ βάλε ξυλοκαινη να μου αντέξεις ❤Εγώ πάντως δεν ζήλεψα
είσαι μια μαλαγάνα εσύ...για αυτό μου αρέσεις...καλά και για την κωλάρα σου μου αρέσεις...αλλά λέμε...Τιποτα δεν μου έχει πει.....εμπιστεύομαι το ένστικτο μου ότι μου βγάζει η αύρα του άλλου κάνω...θα τα πούμε δια ζωσης ❤
Ti oddio !
Μεταξύ μας, κι εγώ θα με μισούσα…Ti oddio !
Πάλι για σεξ μιλάτε εδώ ? Έλεος πια...Εσυ βάλε ξυλοκαινη να μου αντέξεις ❤
Και τη παλάμη σου για γεμάτα χαστούκια.....
ωραία...να μιλήσουμε για τον Μητσοτάκη και τον Άδωνη να μη μας ξανασηκωθεί...η διάθεση ποτέ?Πάλι για σεξ μιλάτε εδώ ? Έλεος πια...
Υπάρχει πιο σεξουαλικο θέμα από τους (διαχρονικά) κυβερνώντες αυτόν το τόπο;ωραία...να μιλήσουμε για τον Μητσοτάκη και τον Άδωνη να μη μας ξανασηκωθεί...η διάθεση ποτέ?
Ε όχι και έτσι ... είπαμε. Αν είναι έτσι , Γιολάντα δώσε πόνο...ωραία...να μιλήσουμε για τον Μητσοτάκη και τον Άδωνη να μη μας ξανασηκωθεί...η διάθεση ποτέ?
Ἐγώ μέχρι στιγμῆς σκυλοβαριέμαι περιμένοντας τὴ Σοφία νά μᾶς καλημερίση...
δώσε πόνο ή δώσε κώλο??Ε όχι και έτσι ... είπαμε. Αν είναι έτσι , Γιολάντα δώσε πόνο...
Κωλο , κωλο ...δώσε πόνο ή δώσε κώλο??
Νομιζω οτι δεν χαλαει χατιρι η @Γιολάντα Magic !Κωλο , κωλο ...
Αστον να κοιμηθει γιατι ανεβηκε ο 500αρης 1,7% στη Νεα Υορκη και θα μου ζηταει τις συνδρομες για το φιλοπτωχο...
Κάτι υποψιάζομαι...Νομιζω οτι δεν χαλαει χατιρι η @Γιολάντα Magic !
Μην γράφεις Μητσοτ.....θα καεί το site!!ωραία...να μιλήσουμε για τον Μητσοτάκη και τον Άδωνη να μη μας ξανασηκωθεί...η διάθεση ποτέ?
Κάνω πεντικιούρ,....μετα θα ξεκινήσω ραντεβουδακια και εννοείται θα τον δειξω ❤Νομιζω οτι δεν χαλαει χατιρι η @Γιολάντα Magic !
Με υδροχόους κάνεις καλό σεξ;Αχχχ πολύ ωραίο σεξ κάνω με σκορπιούς....είναι αρσενικοί
αφού κάνεις κ πεντικιούρ να μας το δείξεις...ξέρεις εμείς σε αγαπάμε από την κορυφή μέχρι τα νύχια και καυλώνουμε με ότι φαντάζεσαι και ότι δεν φαντάζεσαι...τι χρώμα τα κάνεις??Κάνω πεντικιούρ,....μετα θα ξεκινήσω ραντεβουδακια και εννοείται θα τον δειξω ❤
Ναι αγαπούλα μου ❤Με υδροχόους κάνεις καλό σεξ;