Ε ναι με τι αλλο...σχετικα με βιζιτοκατασταση ή κατι αλλο?
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ε ναι με τι αλλο...σχετικα με βιζιτοκατασταση ή κατι αλλο?
οχι ρε φιλεεε,κλαις τα λεφτα σου ε? το εχω παθει,ασχημο συναισθημα.Ε ναι με τι αλλο...
Δεν ειναι η πρωτη φορα...οχι ρε φιλεεε,κλαις τα λεφτα σου ε? το εχω παθει,ασχημο συναισθημα.
ποια πηρες? τοσα χρονια εισαι εδω μεσα,κανε μια ερευνα πριν παρεις ντε.Δεν ειναι η πρωτη φορα...
Αλλα νησαφι καπου ρε...
Ασε με γιατι ειμαστε και σε λαθος νημα...ποια πηρες? τοσα χρονια εισαι εδω μεσα,κανε μια ερευνα πριν παρεις ντε.
απλα προσεχε πριν παρεις,κριμα ειναι τα λεφτα ρε φιλε.Ασε με γιατι ειμαστε και σε λαθος νημα...
Αστο να παει...
Κοιμηθηκανε και τα κοριτσοπουλα...
ναι και'γω κλεινω,μονοι μας μειναμε. αντε νυχτες boysκαληνυχτα στην παρεα!
Εγώ αύριο μπέιμπιΚατά τις 1 το μεσημέρι κάνεις ραντεβού;;;
Πόθεν η βεβαιότης συνάδελφε;οι ανω των 50 ειναι τελειωμενα ναυαγια εδω μεσα μακραν.
ασε τι λενε και τι γραφουν για το θεαθηναι.
τα μισα αν ειναι αληθειες και αυτα και αν...
στηριζω
ερευνα αγορας για τα ναυαγια εννοεις?Πόθεν η βεβαιότης συνάδελφε;
Έχεις κάνει έρευνα αγοράς;
Κάτσε να επιστρέψω και θα βάλεις το κολοτρυπίδι στον πάγοΚαλησπέρα μωράκια
Διαθέσιμη σήμερα
Κύριε Βοσκέ, τι εκφράσεις είναι αυτές; Από έναν άνθρωπο του επιπέδου σας περίμενα περισσότερα…Κάτσε να επιστρέψω και θα βάλεις το κολοτρυπίδι στον πάγο
Αχαχαχαχ πολύ μαρεσει όπως τα λες...Κάτσε να επιστρέψω και θα βάλεις το κολοτρυπίδι στον πάγο
Είσαι σίγουρη?Γιατί είμαι σκορπιόςΑχαχαχαχ πολύ μαρεσει όπως τα λες...
Αχχχ πολύ ωραίο σεξ κάνω με σκορπιούς....είναι αρσενικοίΕίσαι σίγουρη?Γιατί είμαι σκορπιός
Μην παίζεις με τα όπλα...κίνδυνος ατυχήματοςΑχχχ πολύ ωραίο σεξ κάνω με σκορπιούς....είναι αρσενικοί
Ενας σκορπιός εδώ μέσα μου έχει δώσει τις τρύπες μου στο χέρι ( ονόματα δεν λέω, οικογένειες.δεν θίγω )Μην παίζεις με τα όπλα...κίνδυνος ατυχήματος
Χαμουλης με τον συγκεκριμένο ε;Ενας σκορπιός εδώ μέσα μου έχει δώσει τις τρύπες μου στο χέρι ( ονόματα δεν λέω, οικογένειες.δεν θίγω )