james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.565
- Πόντοι
- 10.395
oxi πες!!!Δεν μιλάω κρατιέμαι....
oxi πες!!!Δεν μιλάω κρατιέμαι....
Για σπιτι κανει?θα μεινω σε ουδετερο εδαφος λεγοντας οτι προσαρμοζεται σε ολες τις καταστασεις και τις ταχυτητες και αυτο ειναι δοκιμασμενο.
χμμμ,δυσκολα μου βαζεις ρε μπαγασαΓια σπιτι κανει?
Δεν μιλάω κρατιέμαι....
Οχι πες...
οχι ξαναπες!!!Για σπιτι κανει?
Ε μα...Εδω σε θελω αδερφε...χμμμ,δυσκολα μου βαζεις ρε μπαγασα
μα δε μιλαει και η @Γιολάντα Magic να πουμε,κοιμηθηκε πανω απ'το ψυγειο.Ε μα...Εδω σε θελω αδερφε...
Σε τι σημείο του σπιτιού με θες?Για σπιτι κανει?
Σε ολα.Σε τι σημείο του σπιτιού με θες?
Βλέπω ταινία βρε συμα δε μιλαει και η @Γιολάντα Magic να πουμε,κοιμηθηκε πανω απ'το ψυγειο.
Για να απαντήσεις τέτοια ερώτηση πρέπει να με μάθεις εκτός κρεβατιού...ή περιμενετε ολοι να απαντησω αν η @Sofia_Magic κανει για σπιτι ή εχετε παει για υπνο και καθομαι σα μαλακας με το πουλι στο χερι
ποια ταινια? αμα δεν ειναι ταινια τρομου,κλειστη.Βλέπω ταινία βρε συ
Αυτο ντεεεεΓια να απαντήσεις τέτοια ερώτηση πρέπει να με μάθεις εκτός κρεβατιού...
για αρχη δε ξερω αν κανεις για σπιτι,επισης δε ξερω γιατι μου εγινε αυτη η ερωτησηΓια να απαντήσεις τέτοια ερώτηση πρέπει να με μάθεις εκτός κρεβατιού...
μα κανεις και'συ κατι ερωτησεις. θες να σου πω ποση ωρα μπορει να μου τον κρατησει ορθιο? μεχρι εκει μπορω να σου πω.Αυτο ντεεεε
Εσύ το ξέρεις αυτό...Εσύ απάντησεςγια αρχη δε ξερω αν κανεις για σπιτι,επισης δε ξερω γιατι μου εγινε αυτη η ερωτηση
Το βαθύ λαρύγγιποια ταινια? αμα δεν ειναι ταινια τρομου,κλειστη.
εκπαιδευτικό δλδ?!Το βαθύ λαρύγγι
Εχω φαει μια ξενερα σημερα που ηταν ολη δικη μου...μα κανεις και'συ κατι ερωτησεις. θες να σου πω ποση ωρα μπορει να μου τον κρατησει ορθιο? μεχρι εκει μπορω να σου πω.
αντε παλι θα μπλεξω τωρα. που να το ξερω εγω παιδι μου αυτο? δεν απαντησα τιποτα πανω σε αυτο.Εσύ το ξέρεις αυτό...Εσύ απάντησες
σχετικα με βιζιτοκατασταση ή κατι αλλο?Εχω φαει μια ξενερα σημερα που ηταν ολη δικη μου...
Και ψιλοχαβαλεδιαζω να την ξεχασω...