james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.715
- Πόντοι
- 10.395
CHRIS....θα είμαι κι εγώ Σκιάθο τέλος Ιουλίου, θα με κεράσεις.....ποτό στο κότερο?Τελεια! Πρωτη σταση Σκιαθος και βλεπουμε μετα.
CHRIS....θα είμαι κι εγώ Σκιάθο τέλος Ιουλίου, θα με κεράσεις.....ποτό στο κότερο?Τελεια! Πρωτη σταση Σκιαθος και βλεπουμε μετα.
Σταματα.... Θα μας κρεμάσουν κουδούνια...Καμία σχέση μωρό μού... Εσύ το κατέχεις το άθλημα...
Παραιτήθηκαν δύο υπουργοί του Μπόρις. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο...Περιμενε ....είναι σε συνεννόηση με Μπόρις για απευθείας σύνδεση στο σπίτι του φίλου του να μην περνάει από χιθροου τωρα και τέτοια....
Και μας το λες τώρα που έχουμε κάνει τα κουμάντα μας και έχουμε "στεγνώσει"?? Αμαν ρε Αριανα μου... Αμαν... Το timing θέλει λιγη δουλειάΚαλησπέρα μωράκια
Διαθέσιμη σήμερα
Εσενα θα σε κερασω μπουκαλι.CHRIS....θα είμαι κι εγώ Σκιάθο τέλος Ιουλίου, θα με κεράσεις.....ποτό στο κότερο?
Πιο ενδιαφέρον έχει έτσι και πίστεψε με η δουλειά πρέπει να έχει ανέβει 300%...ξέρει τι κάνει ο μάγος...Νομίζω το νήμα πρέπει να μεταφερθεί στα θέματα "γενικού ενδιαφέροντος".
Με το ζόρι να κάνει καμια ανάρτηση το γραφείο.
Το ιδιο το γραφειο θελει ετσι παρεϊστικο το νημα,μαζευεται περισσοτερος κοσμος. Που και που θα βλεπεις και κανα κωλο,οπως παραπανω. Για να αλλαξει υφος δεν προκειται παντως.Νομίζω το νήμα πρέπει να μεταφερθεί στα θέματα "γενικού ενδιαφέροντος".
Με το ζόρι να κάνει καμια ανάρτηση το γραφείο.
Εμείς είμαστε αντιστασιακοι αγαπη μου θα βρεθούμε και ας πέσει το σύστημαΜάγκες να προλάβουμε να κάνουμε ότι θέλουμε και να βρεθούμε με τα κορίτσια μας... Επανέρχονται οι μάσκες και τα μέτρα προστασίας... Γιολαντα θέλω να σε δω και ας γαμιεται ο κορονοιος...
Πσυχουυυυυυύλα μου.....Καλησπέρα μωράκια
Διαθέσιμη σήμερα
Τώρα που έπεσε την κρατάμε καβάτζα και παμε γι’ άλλα. Τι εννοείς;
δέχομαι! πως είναι το κότερο για να σας βρω? Χρωμα? Κατάρτια ή γιωτ? Πόσα πόδια???Εσενα θα σε κερασω μπουκαλι.
Ειναι μαυρο Yacht,εχει στα πλαγια εναν επιβλητικο κοκκινο δρακο. Ειναι πολυ εντυπωσιακο και τεραστιο για να μην πεσει στο ματι σου. Τη μερα που θα ερθεις θα εχω παρτυ στην πισινα με cocktails και διαφορες ομορφες παρουσιες.δέχομαι! πως είναι το κότερο για να σας βρω? Χρωμα? Κατάρτια ή γιωτ? Πόσα πόδια???
Αμαν, πες κάτι!!
Περιμενε ....είναι σε συνεννόηση με Μπόρις για απευθείας σύνδεση στο σπίτι του φίλου του να μην περνάει από χιθροου τωρα και τέτοια....
Ένταξη , πιστεύω τα call girls γράφεται βιβλίο με τέτοιες ιστορίεςΟ σκοπός δεν ήταν να δοκιμάσει...Ήταν να γ@@@ Κωλο αλλά δεν ήταν αρκετά σκληρό... μπήκε και κοιμήθηκε εκεί...Τον ξύπνησα τέλος τού ραντεβού...
Is this love _ Whitesnake για σήμερα ❤