Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.931
Τι ήρεμα περιμένω πως και πως να κάνω σεξ γυμνή στη παραλία με αλμύρα στο κορμί μουΈχω πει στο Σοφάκι να σε προσέχει. Να περάσετε καλά, και... ήρεμα το βράδυ, ε;
Τι ήρεμα περιμένω πως και πως να κάνω σεξ γυμνή στη παραλία με αλμύρα στο κορμί μουΈχω πει στο Σοφάκι να σε προσέχει. Να περάσετε καλά, και... ήρεμα το βράδυ, ε;
Μαζί μού θα κοιμάται τα βράδια...Δεν την ακουμπάει κάνεις...έδωσες εντολή Τέλος.....Έχω πει στο Σοφάκι να σε προσέχει. Να περάσετε καλά, και... ήρεμα το βράδυ, ε;
Έχω πει στο Σοφάκι να σε προσέχει. Να περάσετε καλά, και... ήρεμα το βράδυ, ε;
Μαζί μού θα κοιμάται τα βράδια...Δεν την ακουμπάει κάνεις...έδωσες εντολή Τέλος.....
Άσε, κατάλαβα. Οι δυο σας και μια διμοιρία.
Θάλασσα, φαγητό, κοκτέιλ και ύπνο θα την έχω.....Άσε, κατάλαβα. Οι δυο σας και μια διμοιρία.
Ουτε λίγο να μην τον φάω? Εκεί ανάμεσα από τα θάλασσα και το κοκτειλ ...?Θάλασσα, φαγητό, κοκτέιλ και ύπνο θα την έχω.....
Ανάμεσα στη θάλασσα και το κοκτέιλ έχει... φαγητό. Όλα τα εχει προβλέψει η φίλη σου...Ουτε λίγο να μην τον φάω? Εκεί ανάμεσα από τα θάλασσα και το κοκτειλ ...?
Θάλασσα, φαγητό, κοκτέιλ και ύπνο θα την έχω.....
Οχιιιι αυστηρά..Ουτε λίγο να μην τον φάω? Εκεί ανάμεσα από τα θάλασσα και το κοκτειλ ...?
Κάτι τέτοια αυστηρά Όχι με έχουν κάνει αυτό το αχαλίνωτο πλάσμα που είμαι τωρα ❤Οχιιιι αυστηρά..
Όταν θα γυρίσουμε....
Οχιιιι αυστηρά..
Όταν θα γυρίσουμε....
Να τη και η δήλωση για συνάντηση.....λοιπον ετοιμάσου χυμούς πολλούς, γιαούρτια με καρύδι και μέλι και αρκετό ανανά γιατί τα καταπίνω και θέλω να είναι γλυκάΌταν γυρίσετε θα είμαι Αθηνα, θα κανονίσουμε τριο για τους νευροδιαβιβαστές μου. Το πολύ πολύ να δηλώσει αδιαθεσία, θα μεινουμε τα δυο μας
Μία εβδομάδα χωρίς σεξ...τρέχοντας θα έρθει στην αγκαλιά σού....Όταν γυρίσετε θα είμαι Αθηνα, θα κανονίσουμε τριο για τους νευροδιαβιβαστές μου. Το πολύ πολύ να δηλώσει αδιαθεσία, θα μεινουμε τα δυο μας
Όταν γυρίσετε θα είμαι Αθηνα, θα κανονίσουμε τριο για τους νευροδιαβιβαστές μου. Το πολύ πολύ να δηλώσει αδιαθεσία, θα μεινουμε τα δυο μας
Χαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαΚαι τη κολώνια μη ξεχάσεις !!!
( εχω πεθάνει σήμερα μαζί σου )Και τη κολώνια μη ξεχάσεις !!!
Σε εβαλε δηλαδη κατα καποιο τροπο σε διαιτα η @Sofia_Magic ?Ουτε λίγο να μην τον φάω? Εκεί ανάμεσα από τα θάλασσα και το κοκτειλ ...?
Και εσυ @Sofia_Magic μην εισαι τοσο σκληρη με το κοριτσι.. Αστην να φαει εστω λιγο.. Αλλωστε το λενε και οι γιατροι: Ενα μυλο την ημερα τον γιατρο τον κανει περα (θα μου πεις στην περιπτωση της @Γιολάντα Magic ισχυει το ενας που.. κλπ κλπ, αλλα ειμαι ευγενικος και δεν θελω να χρησιμοποιησω ασχημο λεξιλογιο ).. Τελος παντων ας την να φαει λιγο.. μην μεινει και τελειως νυστικη.. Λοιπησου τηνΟχιιιι αυστηρά..
Όταν θα γυρίσουμε....