jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.507
- Πόντοι
- 2.306
Πολύ όμορφα περάσαμε ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον
Πολύ όμορφα περάσαμε ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον
Εσυ όλα καλά, το διαβατήριο το βρήκες?
Έτοιμος. Θα σε σκέφτομαι όταν περνάω από τα duty free.
Θες να έρθω στο αεροδρόμιο να σε αποχαιρετήσω?
Έτοιμος. Θα σε σκέφτομαι όταν περνάω από τα duty free.
Ρε συ αγόρασέ μου μιά Tom Ford Noir σε παρακαλώ πολύ.
Το μικρό μπουκαλάκι.
Ευχαριστώ πολύ.
Είσαι γίγαντας.
Θες να έρθω στο αεροδρόμιο να σε αποχαιρετήσω?
Όταν γυρίσεις εσυ θα φύγω εγώ όμως......Έχω κάτι ξεχασμένα Καρολίνα Χερέρα της άλλης, αμα τα θες πες.
Πάλι ερωτευτηκες και θες να το πας δώρο σε καμία του Γκλαμουρα, στάνταρ. Θα δω τι μπορώ να κάνω.
Φατσούλα μου, σε μια εβδομάδα θα γυρίσω. Θα με σκέφτεσαι;
Πάλι ερωτευτηκες και θες να το πας δώρο σε καμία του Γκλαμουρα, στάνταρ. Θα δω τι μπορώ να κάνω.
Ραντεβού στα γουναραδικα...Εμείς είμαστε αντιστασιακοι αγαπη μου θα βρεθούμε και ας πέσει το σύστημα
Όταν γυρίσεις εσυ θα φύγω εγώ όμως......
Τι ήρεμα περιμένω πως και πως να κάνω σεξ γυμνή στη παραλία με αλμύρα στο κορμί μουΈχω πει στο Σοφάκι να σε προσέχει. Να περάσετε καλά, και... ήρεμα το βράδυ, ε;
Μαζί μού θα κοιμάται τα βράδια...Δεν την ακουμπάει κάνεις...έδωσες εντολή Τέλος.....Έχω πει στο Σοφάκι να σε προσέχει. Να περάσετε καλά, και... ήρεμα το βράδυ, ε;
Έχω πει στο Σοφάκι να σε προσέχει. Να περάσετε καλά, και... ήρεμα το βράδυ, ε;
Μαζί μού θα κοιμάται τα βράδια...Δεν την ακουμπάει κάνεις...έδωσες εντολή Τέλος.....
Άσε, κατάλαβα. Οι δυο σας και μια διμοιρία.
Θάλασσα, φαγητό, κοκτέιλ και ύπνο θα την έχω.....Άσε, κατάλαβα. Οι δυο σας και μια διμοιρία.
Ουτε λίγο να μην τον φάω? Εκεί ανάμεσα από τα θάλασσα και το κοκτειλ ...?Θάλασσα, φαγητό, κοκτέιλ και ύπνο θα την έχω.....