Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.653
Is this love _ Whitesnake για σήμερα ❤Sex bomb sex bomb - Tom Jones - δεν σου άρεσε ???
Is this love _ Whitesnake για σήμερα ❤Sex bomb sex bomb - Tom Jones - δεν σου άρεσε ???
Χονδρό...Ουτε σε ραντεβού δεν σου καθόμουνα.. θα άνοιγες πόρτα και θα έλεγα " με συγχωρείτε πολύ νιωθω μια αδιαθεσία θα σας εξυπηρετήσει άλλη κοπέλα " και θα έφευγα..
Ουτε σε ραντεβού δεν σου καθόμουνα.. θα άνοιγες πόρτα και θα έλεγα " με συγχωρείτε πολύ νιωθω μια αδιαθεσία θα σας εξυπηρετήσει άλλη κοπέλα " και θα έφευγα..
αν σου πω ότι κι εγώ...??!!Χαχαχαχαχαχαχα δάκρυσα....
Πάντως μαζί Σοφακι μπορώ να παραδεχτώ οτι6τα πράγματα ΔΕΝ έγιναν έτσι... Και ηταν εμπειρία μοναδικήΧαχαχαχαχαχαχα δάκρυσα....
Πάντως μαζί Σοφακι μπορώ να παραδεχτώ οτι6τα πράγματα ΔΕΝ έγιναν έτσι... Και ηταν εμπειρία μοναδική
Καμία σχέση μωρό μού... Εσύ το κατέχεις το άθλημα...Πάντως μαζί Σοφακι μπορώ να παραδεχτώ οτι6τα πράγματα ΔΕΝ έγιναν έτσι... Και ηταν εμπειρία μοναδική
Δεν το αφήνω εγώ...Είναι προσωπικά μας..Αναλ-υσέ το μας μαν.
Είσαι ο Νικόλας ο Αλέφαντος του σάη. Επειδή μας τα λές καλά, μας τα εξηγείς ωραία.
Δεν το αφήνω εγώ...Είναι προσωπικά μας..
Ουτε σε ραντεβού δεν σου καθόμουνα.. θα άνοιγες πόρτα και θα έλεγα " με συγχωρείτε πολύ νιωθω μια αδιαθεσία θα σας εξυπηρετήσει άλλη κοπέλα " και θα έφευγα..
Μην ανοιγεσαι,σ'εκλεισα για τον μισο Ιουλιο. Θα κανουμε βολτες στα νησια με το κοτερο. Ετοιμασε βαλιτσες.Καλησπέρα μωράκια
Διαθέσιμη σήμερα
Θες να μας τρελάνεις;;;Καλησπέρα μωράκια
Διαθέσιμη σήμερα
Έτοιμες είναι δεν τις έχω μαζέψει από χθες χααχχαΜην ανοιγεσαι,σ'εκλεισα για τον μισο Ιουλιο. Θα κανουμε βολτες στα νησια με το κοτερο. Ετοιμασε βαλιτσες.
Περιμενε ....είναι σε συνεννόηση με Μπόρις για απευθείας σύνδεση στο σπίτι του φίλου του να μην περνάει από χιθροου τωρα και τέτοια....Έφτασε Λονδίνο ... ή όχι ακόμα ?
να βαλω την μουρη μου μεσα στην κωλαρα σου και ας πεθανω απο ασφυξιαΚαλησπέρα μωράκια
Διαθέσιμη σήμερα
Κανένα μπακλαβά έφερες από Τουρκία ή τον σαβουρωσες καθ'οδόν?Έτοιμες είναι δεν τις έχω μαζέψει από χθες χααχχα
Τελεια! Πρωτη σταση Σκιαθος και βλεπουμε μετα.Έτοιμες είναι δεν τις έχω μαζέψει από χθες χααχχα