petros_sketo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 10.283
- Πόντοι
- 1.336
Σωστή!Δεν είναι όλοι για όλα.....
Σωστή!Δεν είναι όλοι για όλα.....
Εγώ της λέω ότι ο Jormakka είναι ο έρωτας σου...Σήμερα όλο χαμογελάει μαζί σου..Επιτέλους Σοφία τα καταφέραμε. Προδώθηκε.
Που πας ρε jormakka τώρα που έπεσε το φρούριο???Επιτέλους Σοφία τα καταφέραμε. Προδώθηκε.
Που πας ρε jormakka τώρα που έπεσε το φρούριο???
Στο κορίτσι σου μόνο όμορφα λουλούδια! Εγώ κανένα τραγούδι περιμένω του γούστου μου..❤
Ουτε σε ραντεβού δεν σου καθόμουνα.. θα άνοιγες πόρτα και θα έλεγα " με συγχωρείτε πολύ νιωθω μια αδιαθεσία θα σας εξυπηρετήσει άλλη κοπέλα " και θα έφευγα..Τώρα που έπεσε την κρατάμε καβάτζα και παμε γι’ άλλα. Τι εννοείς;
Καλή καβατζα μπορώ να πω . Να δεις που στο τέλος θα γίνεις πρότυπο για πολλούς από εμάς...Τώρα που έπεσε την κρατάμε καβάτζα και παμε γι’ άλλα. Τι εννοείς;
Is this love _ Whitesnake για σήμερα ❤Sex bomb sex bomb - Tom Jones - δεν σου άρεσε ???
Χονδρό...Ουτε σε ραντεβού δεν σου καθόμουνα.. θα άνοιγες πόρτα και θα έλεγα " με συγχωρείτε πολύ νιωθω μια αδιαθεσία θα σας εξυπηρετήσει άλλη κοπέλα " και θα έφευγα..
Ουτε σε ραντεβού δεν σου καθόμουνα.. θα άνοιγες πόρτα και θα έλεγα " με συγχωρείτε πολύ νιωθω μια αδιαθεσία θα σας εξυπηρετήσει άλλη κοπέλα " και θα έφευγα..
αν σου πω ότι κι εγώ...??!!Χαχαχαχαχαχαχα δάκρυσα....
Πάντως μαζί Σοφακι μπορώ να παραδεχτώ οτι6τα πράγματα ΔΕΝ έγιναν έτσι... Και ηταν εμπειρία μοναδικήΧαχαχαχαχαχαχα δάκρυσα....
Πάντως μαζί Σοφακι μπορώ να παραδεχτώ οτι6τα πράγματα ΔΕΝ έγιναν έτσι... Και ηταν εμπειρία μοναδική
Καμία σχέση μωρό μού... Εσύ το κατέχεις το άθλημα...Πάντως μαζί Σοφακι μπορώ να παραδεχτώ οτι6τα πράγματα ΔΕΝ έγιναν έτσι... Και ηταν εμπειρία μοναδική
Δεν το αφήνω εγώ...Είναι προσωπικά μας..Αναλ-υσέ το μας μαν.
Είσαι ο Νικόλας ο Αλέφαντος του σάη. Επειδή μας τα λές καλά, μας τα εξηγείς ωραία.
Δεν το αφήνω εγώ...Είναι προσωπικά μας..
Ουτε σε ραντεβού δεν σου καθόμουνα.. θα άνοιγες πόρτα και θα έλεγα " με συγχωρείτε πολύ νιωθω μια αδιαθεσία θα σας εξυπηρετήσει άλλη κοπέλα " και θα έφευγα..