Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.873
- Πόντοι
- 46.423
Κύρια μου πώς πεταγεστε έτσι χωρίς φώτο ??? Ντροπή σας...
Σκάσε
Κύρια μου πώς πεταγεστε έτσι χωρίς φώτο ??? Ντροπή σας...
Στο Vixen με τον δικό σου παρτενέρ δεν του έκανες δηλαδή; Ούτε interrasial (Blacked) ούτε υποχρεωτικά anal (Tushy)Χαχαχα δεν θυμάμαι που το είπα αλλά ναι. Θελανε να με βάλουν με δικό τους ηθοποιο ο οποίος πρώτον δεν μου άρεσε και δεύτερον οοοοοοσα και να μου έταξαν δεν με έπεισαν να αλλάξω παρτενέρ. Νεξτ ταιμ
φιλε διαφωνω...το πρωκτικο ειναι αλλος τροπος ευχαριστησεις του σεξ...στην γιολαντα θελω να μπω και να κατσω κανενα βραδυ ολοκληρο εκει μεσα να μην κουνιεμαιὍσοι δέν εἶναι τοῦ πρωκτικοῦ ἤ τῆς Γιολάντας: ἐγώ καί στίς δύο περιπτώσεις π.χ.
Πάρε μιά ἐπαγγελματία ὅσο θά'σαι'κεῖ: πολύ καλύτερες ἐπιλογές ἀπ'τὴν Ἑλλάδα!
φιλε διαφωνω...το πρωκτικο ειναι αλλος τροπος ευχαριστησεις του σεξ...στην γιολαντα θελω να μπω και να κατσω κανενα βραδυ ολοκληρο εκει μεσα να μην κουνιεμαι
ΠαρντονἘγώ δέν τό βλέπω ὡς σέξ... Πολύ ἁπλά: γοῦστα εἶναι αὐτά...
Παρντον
Ως τι το βλεπεις μαν?
Διαλογισμο?
αλλο αυτο μανἘννοῶ ὅτι δέ μέ ἕλκει, ὅτι δέν τή βρίσκω... Πῶς νά τό πῶ...
Έβγαλες άλλες φωτογραφίες δηλαδή,? Τοπία και αηδιες??Έχεις απόλυτο δίκιο απλά τρέχω και δεν πρόλαβα να βγάλω τον κωλο μου πουθενά από τα μέρη που πήγα συγγνωμηηηηηηηηη
Πεζη γυναικα τυπεΈβγαλες άλλες φωτογραφίες δηλαδή,? Τοπία και αηδιες??
Άστα να πάνε. Σημεία των καιρών...Πεζη γυναικα τυπε
Παει ο ρομαντισμος,χαθηκε
Είναι του μουνιου....Παρντον
Ως τι το βλεπεις μαν?
Διαλογισμο?
ο τεμπορα ο μορεςΆστα να πάνε. Σημεία των καιρών...
το πανηγυρι?Είναι του μουνιου....
Είναι του μουνιου....
Απ ολες τις κοπελες του γραφειου το στουντιοκοριτσο σου γυαλισε?Νά ἄλλη μία ποὺ μοῦ γεμίζει τό μάτι καί τό... παντελόνι... Τὴ σκέφτομαι ὡς πιθανή ἐπιλογή
Εκεί γλεντάει ....ο τεμπορα ο μορες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
το πανηγυρι?
Επαιξε στο 5κ teens με το δικο της και μιλαγαν στα αγγλικα κατα τη γνωμη μου πολυ καλυτερο απ τα ελληνικα που λενε αυτες τις cringe ατακες γαμησε με πωπω τι γαμιας εισαι συ και τετοιαΣτο Vixen με τον δικό σου παρτενέρ δεν του έκανες δηλαδή; Ούτε interrasial (Blacked) ούτε υποχρεωτικά anal (Tushy)
Πωωωω καυλααααα...για να σε χυνω ολη μερα εισαιΔιαθέσιμη από 18:30 μωράκια μου
Κανε την επιλογή σου και διαφωτισε μαςΝά ἄλλη μία ποὺ μοῦ γεμίζει τό μάτι καί τό... παντελόνι... Τὴ σκέφτομαι ὡς πιθανή ἐπιλογή
Πολύ ωραίο. Μέχρι εκεί.εχεις σχετική εμπειρία? Ή προγενέστερα από την πριν τον μάγο καριέρα της?