Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 44.475
Εδώ είμαι έτοιμη ❤Θά φάω τὴ Σοφία καί τὴν Τέιλορ, ἴσως καί κάποιες ἄλλες ἀπ'τό γραφεῖο..
Εδώ είμαι έτοιμη ❤Θά φάω τὴ Σοφία καί τὴν Τέιλορ, ἴσως καί κάποιες ἄλλες ἀπ'τό γραφεῖο..
αυτό που πηδιέται με τον κάθε τελειωμένο για 2 κατοστάρικα αλλά σε τσόντα δεν πηδιέται με κανέναν άλλον πέραν του δικού της ακόμα δεν το χω καταλάβειΆκουσα ότι ο λόγος που η @Sandra Magic δεν συμφώνησε τελικά για σκηνή στην blacked ήταν επειδή απαίτησε το γύρισμα να γίνει με τον δικό της σε ένα σπέσιαλ επεισόδιο με τίτλο blonded
Τοίχο τοίχο μωρο μουΝα προσεχω?
απαπαΤοίχο τοίχο μωρο μου
αυτό που πηδιέται με τον κάθε τελειωμένο για 2 κατοστάρικα αλλά σε τσόντα δεν πηδιέται με κανέναν άλλον πέραν του δικού της ακόμα δεν το χω καταλάβει
ΤΟΣΟ ΓΑΜΗΚΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΕΣ ΑΠ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΑΣ
δεν εχω μοναδες στο κινητο!αλλιωςΤΟΣΟ ΓΑΜΗΚΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΕΣ ΑΠ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΑΣ
Ρε παλικάρια να ρωτήσω κάτι?Μερικοί το ξέρετε ότι για καθέναν που την λέει σε μια κοπέλα ότι δεν θα την πήδαγε ,υπάρχουν άλλοι 5000 που πληρώνουν να την πηδήξουν?Πιστεύετε όντως ότι σας παίρνουν στα σοβαρά?
Σωστό και αυτό...Καί ποιός εἶπε ὅτι θέλουμε καί/ἤ περιμένουμε νά μᾶς παίρνουν στά σοβαρά;
Εσυ θέλω να μπεις στον κωλο μου και να βγεις μεθαύριο
Εχω φροντίσει για όλους
...του έστειλα και πμ.
Δεν θα στο πρότεινα... Πιστεύω στο γραφείο υπάρχουν καλύτερες επιλογές.Νά ἄλλη μία ποὺ μοῦ γεμίζει τό μάτι καί τό... παντελόνι... Τὴ σκέφτομαι ὡς πιθανή ἐπιλογή
η Γκούγκου είναι αυτή;;; γνωρίζει κάποιος;
παει το σιξπακΤο μόνο μέλος που θες να δεις και να αφεθείς στα χέρια του ειμαι ε-γω.
Όσο και να προσπαθείς, ότι και να ποστάρεις, όποιον αθώο και να ταγκάρεις, παραμένει γεγονός.
Πίκρανε με όσο θες.
Δεν λες τίποτα. Να ήταν μόνο το σιξπακ...τον ριξανε στα βαριά...παει το σιξπακ
το γαμησατε το παιδι καργιες
@chris drsη Γκούγκου είναι αυτή;;; γνωρίζει κάποιος;
Έχεις μια ευκαιρία να με δεις μέχρι Σάββατο μετά σαλπαρω με Σοφακι ......διαλέγεις και παίρνεις...Το μόνο μέλος που θες να δεις και να αφεθείς στα χέρια του ειμαι ε-γω.
Όσο και να προσπαθείς, ότι και να ποστάρεις, όποιον αθώο και να ταγκάρεις, παραμένει γεγονός.
Πίκρανε με όσο θες.