ο τεμπορα ο μορεςΆστα να πάνε. Σημεία των καιρών...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
το πανηγυρι?Είναι του μουνιου....
ο τεμπορα ο μορεςΆστα να πάνε. Σημεία των καιρών...
το πανηγυρι?Είναι του μουνιου....
Είναι του μουνιου....
Απ ολες τις κοπελες του γραφειου το στουντιοκοριτσο σου γυαλισε?Νά ἄλλη μία ποὺ μοῦ γεμίζει τό μάτι καί τό... παντελόνι... Τὴ σκέφτομαι ὡς πιθανή ἐπιλογή
Εκεί γλεντάει ....ο τεμπορα ο μορες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
το πανηγυρι?
Επαιξε στο 5κ teens με το δικο της και μιλαγαν στα αγγλικα κατα τη γνωμη μου πολυ καλυτερο απ τα ελληνικα που λενε αυτες τις cringe ατακες γαμησε με πωπω τι γαμιας εισαι συ και τετοιαΣτο Vixen με τον δικό σου παρτενέρ δεν του έκανες δηλαδή; Ούτε interrasial (Blacked) ούτε υποχρεωτικά anal (Tushy)
Πωωωω καυλααααα...για να σε χυνω ολη μερα εισαιΔιαθέσιμη από 18:30 μωράκια μου
Κανε την επιλογή σου και διαφωτισε μαςΝά ἄλλη μία ποὺ μοῦ γεμίζει τό μάτι καί τό... παντελόνι... Τὴ σκέφτομαι ὡς πιθανή ἐπιλογή
Πολύ ωραίο. Μέχρι εκεί.εχεις σχετική εμπειρία? Ή προγενέστερα από την πριν τον μάγο καριέρα της?
Οκ...Πολύ ωραίο. Μέχρι εκεί.
Ωχ πάλι θα αρχίσουμε με την γκουγκουη Γκούγκου είναι αυτή;;; γνωρίζει κάποιος;
Άλλη μπάλα στο στούντιο , άλλη στο μαγο!Στο μάγο όχι. Αλλά καταρχήν δεν φιλάει. Στο στούντιο όλοι λέγανε τα χειρότερα. Μονίμως "φτιαγμένη ". Τι σε κάνει να θέλεις να επενδύσεις εκεί , όταν έχει τόσα κορίτσια το γραφείο ?
Μακάρι να έχει αλλάξει. Το θεωρώ απαράδεκτο όμως κοπέλα σε αυτά τα λεφτά να μην φιλάει.Άλλη μπάλα στο στούντιο , άλλη στο μαγο!
Λογικά τα έχει ξεχωρισει. Κριτικές δεν βλέπω βέβαια και αυτό δεν είναι καλό. Τόσο καιρό κάποιος την έχει πάρει.
Επίσης ρε μάγκες ούτε για την Νίκα υπάρχει κάτι. Δηλαδή μόνο οι ίδιοι και οι ίδιοι πρεπει να ανεβάζουν κριτικές και να ρισκάρουν συνέχεια. Αυτή με έχει τρελάνει θέλω να την πάρω. Μόλις γίνει θα γράψω εννοείτε !
καλα, κασε να σου παρει πιπα η @Γιολάντα Magic και μετα ΜΕ λες ΚΑΡΝΤΑΣΙὉ κύριος ὅμως πού'κανε τὴν ἐρώτηση δέν τό'χε καταλάβει...
Μύστη μου το έχω δοκιμάσει...μετά από λίγη ώρα η πούτσα σου γίνεται σαν μελάτο αβγό...δεν λέει...φιλε διαφωνω...το πρωκτικο ειναι αλλος τροπος ευχαριστησεις του σεξ...στην γιολαντα θελω να μπω και να κατσω κανενα βραδυ ολοκληρο εκει μεσα να μην κουνιεμαι
ΧαχαχαχαχαχαχαΜύστη μου το έχω δοκιμάσει...μετά από λίγη ώρα η πούτσα σου γίνεται σαν μελάτο αβγό...δεν λέει...
Θα γίνει καί αυτό.....όλα στον χρόνο τούςΕσυ θέλω να μπεις στον κωλο μου και να βγεις μεθαύριο
Δεν φιλάει ?? Σοβαρά ??Μακάρι να έχει αλλάξει. Το θεωρώ απαράδεκτο όμως κοπέλα σε αυτά τα λεφτά να μην φιλάει.
στο πρωκτικό γενικά αναφέρεσαι ή στο πρωκτικό με τη Γιολάντα??Μύστη μου το έχω δοκιμάσει...μετά από λίγη ώρα η πούτσα σου γίνεται σαν μελάτο αβγό...δεν λέει...
@Γιολάντα Magic και @Sofia_Magic πρέπει να είναι το καλύτερο δίδυμο αυτή την στιγμή! Θες ένα δίωρο όμως σίγουρα !καλα, κασε να σου παρει πιπα η @Γιολάντα Magic και μετα ΜΕ λες ΚΑΡΝΤΑΣΙ
ΤΑΜΑΜ;