Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 11.389
- Πόντοι
- 2.256
δεν εχω μοναδες στο κινητο!αλλιωςΤΟΣΟ ΓΑΜΗΚΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΕΣ ΑΠ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΑΣ
δεν εχω μοναδες στο κινητο!αλλιωςΤΟΣΟ ΓΑΜΗΚΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΕΣ ΑΠ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΑΣ
Ρε παλικάρια να ρωτήσω κάτι?Μερικοί το ξέρετε ότι για καθέναν που την λέει σε μια κοπέλα ότι δεν θα την πήδαγε ,υπάρχουν άλλοι 5000 που πληρώνουν να την πηδήξουν?Πιστεύετε όντως ότι σας παίρνουν στα σοβαρά?
Σωστό και αυτό...Καί ποιός εἶπε ὅτι θέλουμε καί/ἤ περιμένουμε νά μᾶς παίρνουν στά σοβαρά;
Εσυ θέλω να μπεις στον κωλο μου και να βγεις μεθαύριο
Εχω φροντίσει για όλους
...του έστειλα και πμ.
Δεν θα στο πρότεινα... Πιστεύω στο γραφείο υπάρχουν καλύτερες επιλογές.Νά ἄλλη μία ποὺ μοῦ γεμίζει τό μάτι καί τό... παντελόνι... Τὴ σκέφτομαι ὡς πιθανή ἐπιλογή
η Γκούγκου είναι αυτή;;; γνωρίζει κάποιος;
παει το σιξπακΤο μόνο μέλος που θες να δεις και να αφεθείς στα χέρια του ειμαι ε-γω.
Όσο και να προσπαθείς, ότι και να ποστάρεις, όποιον αθώο και να ταγκάρεις, παραμένει γεγονός.
Πίκρανε με όσο θες.
Δεν λες τίποτα. Να ήταν μόνο το σιξπακ...τον ριξανε στα βαριά...παει το σιξπακ
το γαμησατε το παιδι καργιες
@chris drsη Γκούγκου είναι αυτή;;; γνωρίζει κάποιος;
Έχεις μια ευκαιρία να με δεις μέχρι Σάββατο μετά σαλπαρω με Σοφακι ......διαλέγεις και παίρνεις...Το μόνο μέλος που θες να δεις και να αφεθείς στα χέρια του ειμαι ε-γω.
Όσο και να προσπαθείς, ότι και να ποστάρεις, όποιον αθώο και να ταγκάρεις, παραμένει γεγονός.
Πίκρανε με όσο θες.
Καιρο ειχα να την ακουσω και ειχα αγχωθει. Ολα κομπλε. Εσυ Γιολαντα εισαι η καζαγκουγκου.
Έχεις μια ευκαιρία να με δεις μέχρι Σάββατο μετά σαλπαρω με Σοφακι ......διαλέγεις και παίρνεις...
Παρασκευή πετάω για Λονδίνο. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και τις ορμές σου, ειναι αυτή η αναμονή που ιντριγκάρει όλο και περισσότερο και σιγά-σιγά οδηγεί στην κορύφωση...
Πολύ ωραίο. Μέχρι εκεί.Ωραίο σώμα η Αρετή
Χαχαχα δεν θυμάμαι που το είπα αλλά ναι. Θελανε να με βάλουν με δικό τους ηθοποιο ο οποίος πρώτον δεν μου άρεσε και δεύτερον οοοοοοσα και να μου έταξαν δεν με έπεισαν να αλλάξω παρτενέρ. Νεξτ ταιμΆκουσα ότι ο λόγος που η @Sandra Magic δεν συμφώνησε τελικά για σκηνή στην blacked ήταν επειδή απαίτησε το γύρισμα να γίνει με τον δικό της σε ένα σπέσιαλ επεισόδιο με τίτλο blonded
Κύρια μου πώς πεταγεστε έτσι χωρίς φώτο ??? Ντροπή σας...Χαχαχα δεν θυμάμαι που το είπα αλλά ναι. Θελανε να με βάλουν με δικό τους ηθοποιο ο οποίος πρώτον δεν μου άρεσε και δεύτερον οοοοοοσα και να μου έταξαν δεν με έπεισαν να αλλάξω παρτενέρ. Νεξτ ταιμ
Έχεις απόλυτο δίκιο απλά τρέχω και δεν πρόλαβα να βγάλω τον κωλο μου πουθενά από τα μέρη που πήγα συγγνωμηηηηηηηηηΚύρια μου πώς πεταγεστε έτσι χωρίς φώτο ??? Ντροπή σας...