Το ότι τον χρησιμοποιείς οπως και τον άλλον τον καημένο, έτσι απροκάλυπτα, δεν σε τιμάει όμως. Έτσι είχα την άλλη που μου έλεγε ένα στόρι με τον πρώην της που πήγε και τον κεράτωσε με ένα παλικάρι καλό χρυσό σαν εμένα μια φορά. Τον εξυμνούσε για το πόσο της στάθηκε. Και της λέω ναι αλλά τον πηδηξες καθαρά και μόνο για να εκδικηθείς τον δικό σου. Εεεεε μπλιατ ναι έχεις δίκιο εεεεε... σκάσε...
Να ξες ότι όπως η γυναίκα κρίνει τον άντρα για το αν είναι μπουνταλάς, ψεύτης ή χειριστικος, έτσι και ο άντρας κρίνει μια γυναίκα για το ποιον της. Άσε τον Καβάφη και τον Ελυτη, σεξεργατρια είσαι μωρό μου και πάντα θα είσαι, συμφιλιώσου με το ότι αυτό συνεπάγεται και παμε ένα διημερο σε ένα νησάκι να χαλαρώσουμε.
Σμουτς.
Ότι τι; ο Ελύτης και ο Καβάφης δεν είναι για σεξεργάρτιες ; η τέχνη και ο πολιτισμός απευθύνονται κάπου συγκριμένα; έχουν αποδέκτη μόνο τον jormakka και όχι την γιολάντα πχ ; είναι ίσως ό,τι πιο ηλίθιο έχω ακούσει μέσα στο 2022 ( και είναι και Ιούλιος, έχει περάσει ο μισός και χρόνος).
Με όλο το θάρρος φίλε, είπες μεγάλη μαλακία εδώ.
Και εν πάση περιπτώσει, σεξεργάτριες δεν ψάχνεις , όντας σε αυτό το σάιτ ; ή μήπως μπέρδεψες το μπουρδέλα με κανά μοναστήρι παλαιοημερολογιτών ;
Μην φτύνεις , εκεί που στην συνέχεια θες να γλείψεις.
Επίσης χαλάρωσε λίγο με τις '' κριτικές και το ποιόν '' , ούτε Θεός είσαι , ούτε κάνα δικαστήριο έχουμε εδώ, να αρχίσεις να κρίνεις αβέρτα.