geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.880
- Πόντοι
- 34.478
Πολύ κομμουνιστής βρε παιδί μ
Πολύ κομμουνιστής βρε παιδί μ
Το αν θα είμαι για πάντα συνοδος αυτό εξαρτάται καθαρά και μόνο από εμένα....το αν επίσης μαρεσει να διαβάζω και να κάνω και άλλα πράγματα εκτός από το να γαμιεμαι επίσης δεν σε αφορά
. .επίσης το επάγγελμα.δεν καθορίζει κανέναν άνθρωπο αλλά η γενικοτερη στάση του πως είναι πως στέκεται και πως σχετίζεται
Απλα.εσυ έχεις μείνει στις πουτανες τις δεκαετίας του 90 που ήταν αποκλειστικά αυτό
PS. Προτιμώ καβάφη και Μισιο ευχαριστώ...
δηλαδη οταν καποιος σου προσφερει φιλια δεν προσδοκει κατι απο εσενα μονο και μονο απο το γεγονος της ιδιοτητας/εργασιας σου σαν εσκορτ;. .επίσης το επάγγελμα.δεν καθορίζει κανέναν άνθρωπο αλλά η γενικοτερη στάση του πως είναι πως στέκεται και πως σχετίζεται
PS. Προτιμώ καβάφη και Μισιο ευχαριστώ...
Ο αγοραίος έρωτας αγαπη μου γλυκιά προσφέρει στην κοινωνία τόσα πολλά που ούτε το αντιλαμβάνεται το μικροαστικό μυαλό σου . ...Αγάπη, πέρασα υπέροχα απόψε. Είμαι σίγουρος ότι και εσυ το ίδιο όπου βρίσκεσαι. Ας μην ανοίξουμε αυτή την κουβέντα γιατί θα ειπωθούν αλήθειες που πονάνε και εγώ κινούμαι μόνο στα πλαίσια του χαβαλέ. Αν παρόλα αυτά επιμένεις, μπορούμε αύριο με τη δροσούλα.
Φιλάκια και όνειρα γλυκά.
ΥΣ: όσο περισσότερο απέχω από τον αγοραίο έρωτα και τον αντικαθιστώ με υγιείς γνωριμίες και φλερτ, τόσο περισσότερο κατανοώ την φτήνια του.
Ο αγοραίος έρωτας αγαπη μου γλυκιά προσφέρει στην κοινωνία τόσα πολλά που ούτε το αντιλαμβάνεται το μικροαστικό μυαλό σου . ...
Δεν είπα αυτό....δηλαδη οταν καποιος σου προσφερει φιλια δεν προσδοκει κατι απο εσενα μονο και μονο απο το γεγονος της ιδιοτητας/εργασιας σου σαν εσκορτ;
καλα εσυ σκοτωθηκες νωρις
Αυριο θα πάω εκδρομή με σοφί @Sofia_MagicΘα σου απαντήσω ευ όλης της ύλης αύριο.
Το καταλαβα και για αυτο το εσβησαΠαρακαλω πολυ τους σχολιαστες,να εξηγουν μεσω υποτιτλων τι εννοουν,γιατι μετα ο bigshack θα εχει αποριες και θα γραφει ολοκληρες εφημεριδες.
Δεν τη πηρε ρε big,για την ανταλλαγη σχολιων που ειχαν στο φορουμ εννοει.
αντε ρε μη ζητας συγνωμη. το εσβησα και'γω,αν και μου αρεσε αυτο που εγραψα.Το καταλαβα και για αυτο το εσβησα
Ζητω συγνωμη
Οχι καλα εκανες και το εγραψες, συν της αλλης οταν κανουμε λαθη και μαλακιες να εχουμε το θαρρος να τα παραδεχομαστεαντε ρε μη ζητας συγνωμη. το εσβησα και'γω,αν και μου αρεσε αυτο που εγραψα.
γεια σου bro @bigshak με τις εφημεριδες σου και τις γαματες αποριες σου,εδωσες ρεστα σημερα.
πες μου bro@chris drs να σου πω κάτι?
Ενα τελευταιο σχολιο και συγνωμη που διακοπτωπες μου bro
πες μου bro
όπως και ο chris...προσπαθώ να μην διαβάζω αυτά που γράφεις....γραφεις όμως τόσο πολλά που καμιά φορά είναι αναπόφευκτο!!Πιστεψε δεν παρεξηγουμε καθολου.. Ειμαι τερμα ηρεμος.. Αυτο ελειπε να εχω κακιες για ατομα που δεν ξερω ουτε καν τις φατσες τους.. Απλα οπως εγω τα λεω ολα χυμα ετσι θελω και εμενα να μου τα λενε ολα χυμα (αυτο παει για τον @james034 ).. Αυτο.. κατα τα αλλα ολα οκ απο μενα
Υ.Γ. συγνωμη που σε διεκοψα ενω διαβαζες την κριτικη του @lagonisian
Κ εγώ ήθελα να το σχολιάσω αυτό καλα έκανες ....Ενα τελευταιο σχολιο και συγνωμη που διακοπτω
Τι bro της λες ρε bro? Bro σε γυναικα ?
Sis πες την
Οκ φτανει καλυνηχτα
Σιγά μην ασχοληθώ μαζί σου ❤