Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.933
@ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ... Έλα πάρε με μαζί σου μην με αφήνεις εδώ άλλο . ....Να περάσεις όμορφα και να με σκέφτεσαι.
@ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ... Έλα πάρε με μαζί σου μην με αφήνεις εδώ άλλο . ....Να περάσεις όμορφα και να με σκέφτεσαι.
Ο εγωισμος σου θα καταστρεψει την σχεση μας.Όταν ημουνα θυμωμένη μαζί σου, είχες γράψει 2 ατάκες και είχα γελάσει πολύ αλλά δεν το έδειξα , κρατήθηκα στο ύψος μου
ειμαστε bros με τη ΓιολανταΕνα τελευταιο σχολιο και συγνωμη που διακοπτω
Τι bro της λες ρε bro? Bro σε γυναικα ?
Sis πες την
Οκ φτανει καλυνηχτα
Κ εγώ κανει σε σεξαρα με Κρις
Μα έχουμε κάνει ωραίο σεξ...τα θυμάμαι ΟΛΑ ....μέχρι και ξενοδοχείο
ε κατσε ντε,προσπαθουσα να βγαλω τι λες.Μα έχουμε κάνει ωραίο σεξ...τα θυμάμαι ΟΛΑ ....μέχρι και ξενοδοχείο
Μα έχουμε κάνει ωραίο σεξ...τα θυμάμαι ΟΛΑ ....μέχρι και ξενοδοχείο
Ε αυτη η σχεση εχει μελλον τελικα. Εχει περασει καιρος η αληθεια ειναι,κατσε να δω την τεταρτη αν δουλευεις,να κανονισουμε τιποτα.Μα έχουμε κάνει ωραίο σεξ...τα θυμάμαι ΟΛΑ ....μέχρι και ξενοδοχείο
Πες μου τι ώρα και από που να σε πάρω…@ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ... Έλα πάρε με μαζί σου μην με αφήνεις εδώ άλλο . ....
Πάντως χωρίς πλάκα αν σε βάζαμε κάτω με σοφι και σου κάναμε ένα λεσβιακο...Δε τσιμπάω με τέτοια. Ανοιχτο βιβλίο είσαι μάτια μου.
Πάντως χωρίς πλάκα αν σε βάζαμε κάτω με σοφι και σου κάναμε ένα λεσβιακο...
Θεωρώ πως στον εγκέφαλο σου θα γινόντουσαν εκ νέου συνάψεις και θα περνάνε μπρος κάποιοι νευροδιαβιβαστες και τα πράγματα θα ήταν καλύτερα ....
χαλαρωστε ολοι,ειμαι ηδη στο δωματιο και περιμενω.@jormakka πήγαινε...αλλιώς θα πάω εγώ! Στο λέω να το ξέρεις...μην πεις μετά "μα μου ξου του"!!
Μετά πάρε και 5 λεπτά την Σοφία να ξεχάσει την Γιολάντα...Ματια μου, πέντε λεπτά μαζί μου και θα ξεχάσεις ότι η Σοφι είναι καν στο ίδιο δωμάτιο.
Το κανα για να σε πειράξω. Μου φάνηκε αστείο. Μάλλον είναι μέρα κακού χιούμορ για μένα οπότε απλά κάνε την παλαβή.Ναι οκ, αυτο εχει να κανει να φσνταστω επειδη ειπα ποιο πανω και ναι και οχι ε?
Λοιπον δεν εχω να σχολιασω κατι παρα μονο πως αν εχεις συναναστραφει και εχεις κανει κανονικες σχεσεις με γυναικες οι οποιες δεν εχουν σχεση με τον αγοραιο ερωτα απλα θα καταλαβεις οτι ολα ειναι σχετικα και οτι δεν ειναι ολα ασπρο η μαυρο
Ότι τι; ο Ελύτης και ο Καβάφης δεν είναι για σεξεργάρτιες ; η τέχνη και ο πολιτισμός απευθύνονται κάπου συγκριμένα; έχουν αποδέκτη μόνο τον jormakka και όχι την γιολάντα πχ ; είναι ίσως ό,τι πιο ηλίθιο έχω ακούσει μέσα στο 2022 ( και είναι και Ιούλιος, έχει περάσει ο μισός και χρόνος).Το ότι τον χρησιμοποιείς οπως και τον άλλον τον καημένο, έτσι απροκάλυπτα, δεν σε τιμάει όμως. Έτσι είχα την άλλη που μου έλεγε ένα στόρι με τον πρώην της που πήγε και τον κεράτωσε με ένα παλικάρι καλό χρυσό σαν εμένα μια φορά. Τον εξυμνούσε για το πόσο της στάθηκε. Και της λέω ναι αλλά τον πηδηξες καθαρά και μόνο για να εκδικηθείς τον δικό σου. Εεεεε μπλιατ ναι έχεις δίκιο εεεεε... σκάσε...
Να ξες ότι όπως η γυναίκα κρίνει τον άντρα για το αν είναι μπουνταλάς, ψεύτης ή χειριστικος, έτσι και ο άντρας κρίνει μια γυναίκα για το ποιον της. Άσε τον Καβάφη και τον Ελυτη, σεξεργατρια είσαι μωρό μου και πάντα θα είσαι, συμφιλιώσου με το ότι αυτό συνεπάγεται και παμε ένα διημερο σε ένα νησάκι να χαλαρώσουμε.
Σμουτς.
Πάντως χωρίς πλάκα αν σε βάζαμε κάτω με σοφι και σου κάναμε ένα λεσβιακο...
Θεωρώ πως στον εγκέφαλο σου θα γινόντουσαν εκ νέου συνάψεις και θα περνάνε μπρος κάποιοι νευροδιαβιβαστες και τα πράγματα θα ήταν καλύτερα ....
Εγώ δύο τα θέλω...να τα γλείφω συνέχεια...